Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü yapan arkadaşlar birşey soracağım bu kuru yaptığımız ay bebek denemelerini ertelemiyoruz değil mi aynen devam ediyoruz

Değerin kaç çıktı canım, günün geçmişmiydi, belirtilerin var mıydı anlat azcık :)
2 kasim da catlatma ignesi olmustum canim. Igneden sonra 16kasimda adet olmam gerekirdj. Normal takvimim de 19 kasm bat. Aglamaktan değerimi soramadim doktora. Ama kendi yaptikalrimi söyleyeym adetm bittkten sonra 1 hafta kadr incir suyu yaptim ayni vakitte 3 gün süt maydonz buhari yaptm. Ignden sonra da 3 gün üst üste birlikteljk oldu. Sonra bosluk verdk bi kac gun sonra da baya bi ara verdik. Bebek rahat harekt etsin iceride diye. Smdilik bu kadar soracagnz birsy olursa elbette anlatrm

Aaa cok sevindim cnmmm yaaa gozun aydin sagligiyla alirsin kucagina insallaah :) cok yardım ettin cnn bu klomendir ignedir cok guzel bilgilendirdin beni allah senden razi olsun
Rabbim cümlemizden razi olsun tatlm. Tabi ki yardmci olurm her daim ❤

Bende yeni gecirdimde şuan korunma süresi.Seni okuyunca sonrasını merak ettim.Tesekkur ederim♡

Sonrası karanlık değil yani merak etme yine oldu gebelik :) şuan 3. yü zorluyom ve 2 gebeliğimi de gayet beklerken öğrendim hiç öyle beklemediğim bir zamanda olmadı :)

Kizlar her mesaja cevap veremiyorun topluca yaziyorun k.bkmayin. Belirti olarak bel aģrım vardi hala da devam ediyor. Ve tlfnum susmuyor o yüzden nete bakamiyorum pek. Söyle soyleyeym stres yapmadiģim ve beklediģim ayda hamile kaldim. Hamile kaldm yaziyorm ama hala şoktaym. Sogan ve incir kürü bende yaptm. Iltihap vardi soğan onu söktürdü cok şükur. Stres yapmayip bol bol dua edin. Ve bi akrabamizdan zemzem suyu getirtmistim haccdan. Minik yudumlrla ictim ve besmele cekip bebk icin dua ettim hep.

hayırlı olsun canım bizim içinde dua ettt

Hayirli olsun canimmmm darisi bize insallah dua et mutlaka ismen et hemde ben hilal bu ay o guzel yumurtasi bebise dönüşsün daha fazla beklemesin de :) cokca aminnnnnn

hoşgeldin canımm
Hoşbuldum canım sende mi burdasın ne güzel tanıdık birisi çıktı. bugün adetim bitti eşimde hafta sonu gelecek inşallah çalışmalara başlıcaz bakalım. Artık önceki aylardaki heyecanım kalmadı içimde ama yinede bir umut bekliyorum yinede işte.

Hayirli olsun canimmmm darisi bize insallah dua et mutlaka ismen et hemde ben hilal bu ay o guzel yumurtasi bebise dönüşsün daha fazla beklemesin de :) cokca aminnnnnn
Hepiniz icin dua edicem kizlar. Bende burda ki bircok arkdstan dua istemistim cnku. Ben du edicem mutlaka. Icinizi ferah tutun sadece.

Hepiniz icin dua edicem kizlar. Bende burda ki bircok arkdstan dua istemistim cnku. Ben du edicem mutlaka. Icinizi ferah tutun sadece.
Canim gozun aydin coooook sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sen test yapmismiydin yani ne zaman ogrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…