Tebrik ederim caniim cok sevindim bizim icinde dua etKızlar hamileyim
hadi ya belki sonradan koyulaşıyordur benim hamileliğimde de çıkmiştıBen yaptm ama cıkmadi. Bugün de kan tahlili ile kesinlestirdm ama ovualsyon negeatf sonuc vermisti.
2 kasim da catlatma ignesi olmustum canim. Igneden sonra 16kasimda adet olmam gerekirdj. Normal takvimim de 19 kasm bat. Aglamaktan değerimi soramadim doktora. Ama kendi yaptikalrimi söyleyeym adetm bittkten sonra 1 hafta kadr incir suyu yaptim ayni vakitte 3 gün süt maydonz buhari yaptm. Ignden sonra da 3 gün üst üste birlikteljk oldu. Sonra bosluk verdk bi kac gun sonra da baya bi ara verdik. Bebek rahat harekt etsin iceride diye. Smdilik bu kadar soracagnz birsy olursa elbette anlatrmDeğerin kaç çıktı canım, günün geçmişmiydi, belirtilerin var mıydı anlat azcık :)
Rabbim cümlemizden razi olsun tatlm. Tabi ki yardmci olurm her daim ❤Aaa cok sevindim cnmmm yaaa gozun aydin sagligiyla alirsin kucagina insallaah :) cok yardım ettin cnn bu klomendir ignedir cok guzel bilgilendirdin beni allah senden razi olsun
Maşallah annesini hic birakmasinBebeği gördk ama kesesi bş yada dolu demedi hic. Çok iyi gozükuyor sana da iyice tutunmuş dedi.
Cok saol cnm senin tam olarak klomende kacinci ayin ayrica neler yaptin klomenle hamile kalan biri olaraktan idolumsunRabbim cümlemizden razi olsun tatlm. Tabi ki yardmci olurm her daim ❤
Devam devam onun sayesinde ilk aydan gebe kalanlar var cnmSoğan kürü yapan arkadaşlar birşey soracağım bu kuru yaptığımız ay bebek denemelerini ertelemiyoruz değil mi aynen devam ediyoruz
Klomeni en son temmzda kullndm tatlm. 3 ay kullanmiştım ama olmadi.Cok saol cnm senin tam olarak klomende kacinci ayin ayrica neler yaptin klomenle hamile kalan biri olaraktan idolumsun
Bende yeni gecirdimde şuan korunma süresi.Seni okuyunca sonrasını merak ettim.Tesekkur ederim♡
hayırlı olsun canımKizlar her mesaja cevap veremiyorun topluca yaziyorun k.bkmayin. Belirti olarak bel aģrım vardi hala da devam ediyor. Ve tlfnum susmuyor o yüzden nete bakamiyorum pek. Söyle soyleyeym stres yapmadiģim ve beklediģim ayda hamile kaldim. Hamile kaldm yaziyorm ama hala şoktaym. Sogan ve incir kürü bende yaptm. Iltihap vardi soğan onu söktürdü cok şükur. Stres yapmayip bol bol dua edin. Ve bi akrabamizdan zemzem suyu getirtmistim haccdan. Minik yudumlrla ictim ve besmele cekip bebk icin dua ettim hep.
Hayirli olsun canimmmm darisi bize insallah dua et mutlaka ismen et hemde ben hilal bu ay o guzel yumurtasi bebise dönüşsün daha fazla beklemesin de :) cokca aminnnnnnKizlar her mesaja cevap veremiyorun topluca yaziyorun k.bkmayin. Belirti olarak bel aģrım vardi hala da devam ediyor. Ve tlfnum susmuyor o yüzden nete bakamiyorum pek. Söyle soyleyeym stres yapmadiģim ve beklediģim ayda hamile kaldim. Hamile kaldm yaziyorm ama hala şoktaym. Sogan ve incir kürü bende yaptm. Iltihap vardi soğan onu söktürdü cok şükur. Stres yapmayip bol bol dua edin. Ve bi akrabamizdan zemzem suyu getirtmistim haccdan. Minik yudumlrla ictim ve besmele cekip bebk icin dua ettim hep.
Hoşbuldum canımhoşgeldin canımm
Canim benim bat yarin listede yokum sanirim :)Regl olup listede ismi ve tarihi olmayan varsa söyleyin kızlar
Hepiniz icin dua edicem kizlar. Bende burda ki bircok arkdstan dua istemistim cnku. Ben du edicem mutlaka. Icinizi ferah tutun sadece.Hayirli olsun canimmmm darisi bize insallah dua et mutlaka ismen et hemde ben hilal bu ay o guzel yumurtasi bebise dönüşsün daha fazla beklemesin de :) cokca aminnnnnn
Canim gozun aydin coooook sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sen test yapmismiydin yani ne zaman ogrendinHepiniz icin dua edicem kizlar. Bende burda ki bircok arkdstan dua istemistim cnku. Ben du edicem mutlaka. Icinizi ferah tutun sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?