Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Yok dün verdim yarın sonra iki gün arayla veririmO zaman cok iyi canım :) Bugün verdiysen Cumartesi ver kan.Hatta pazartesiyi bile beklesen olur.
Hormonlara bakıyor ultrason görüntüsüne bakıyor minik minik çok kist var mı ona bakıyorPko tanısı neye göre konuluyor acaba
Kozlar benim beta dün 5 çıktı
Maşallah kızlar hadi hayırlı olsun inşallah :) sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimKızlar hamileyim
Ya kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Hayırlı olsunnnnnKızlar hamileyim
Hangi sehirdesin ?Benim doktorum sorunlu gebelik uzmani ya arastirdim ona gidiyorum ama olmazsa pazartesi baska bi doktora daha goruneyim bilemedimki
Insallah darisi bize insallahhhhhh cokca amin bisssuru aminBende bugün kan verdim hcg 856 olmuş salı günü keseyi göreceğim inşallahhhhhh
Kızlar merhaba ben pkoluyum 8ay önce hamıle kalmıstım 2,5aylıkkrn bebegın kalbı durdu kurtaj olamk zorunda kalmıstım pkolu oldugum ıcın hamıle kalmk bıraz bunyeden bunyeye zorluyor o hamıle kalmamda sogan suyu kullanmıstım ozellıkle pkolular ıcın cok faydalı daha snra hotmonlarım yukslmıs doktor gelmene gerk yok hamıle kalabılıosn demıstı basım donuor gozum kararıor degısıklık war dedm tahlıl yaptrmam gerk sanırım prolaktın yukseldı gdıp baktrdım qe gerckten yukselmatı wıcut kendını hamıle sanıyor goguslerın sut doluor hocaya maj attım we dostınex ılac werdı 1ay kullandım tahlıl yaptık dusmus smdı dedm tam sırası sogan suyu kullanmam gerk sogan suyu kullandm ekım 17hastaydım yarın ayın 17sı hastsa olmam gerekııor dun ıdrar tahlılı yaptım sabah cıkmadı bgunde yapmak ıstedm bekleyemedm sılık cızgı cıktı daha esıme bıle haber wermeden yazmak ıstedım 8ay snra yenıden Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
İnşallah Canımm inşallahInsallah darisi bize insallahhhhhh cokca amin bisssuru amin
Çok sevindimm. Hayırlı olsun olsunKızlar hamileyim
Canım ilk hamileliğimde benimde böyle cıktı 1 haftaya tam netleşti hatta 5 güne filan, şuan 3-4 haftalık civarı Allahın izniyle seninYa kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
çok sevindim hayırlı olsun cnmmmKızlar hamileyim
İlk gördüğüm zamana döndüm birden Temmuz ayına ahhh ahhh ne mutluluktuYa kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Oooo bunu çok sevdimYarımşar limonla ayak altlarını ovalattır esine 10-15 dk :) Hamile kalincada is görür bu unutma :)
Bella bee nin boyle urunleri var hamilelik ve bebekte vs kullanmak icin.Iyi geliyorsa ondanda deneyebilirsin.
Birde boyle seylerde yanlis kullanimdan sebep aslinda yasaklaniyor.Burun icine surmemek lazim mesela.
Çok sevindiimmm ❤
Nasıl rahatlamışsındırrrrr.
Allah hep iyi haberlerini duymayı nasip etsiiinnn❤
Benim ismim yok ama cok kez yazmistim biliyorsun,olmamasindada sorun yok zaten :)
Buarada testte belli cidden boyle cizgi :)))) Gözünaydınnn❤
Geçmiş olsun..
Sonraki gebelikte yaşananların dış gebelik sureciyle alakası varmiymis?
Aslinda daha iyi olursun :)
Aksam yeme saatini netlestir en buyuk etki onda.
Gunune ne kadar var?
Hayirliso olsun diyelim :)
dosya yükle yazıyor alt yorum kısımda ordan yükleniyor cnmKızlar buraya nasıl resim atılıyor bi tarif etseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?