Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Aaa cok sevindim cnmmm yaaa gozun aydin sagligiyla alirsin kucagina insallaah :) cok yardım ettin cnn bu klomendir ignedir cok guzel bilgilendirdin beni allah senden razi olsun

Kızlar bata 10 gün var ama regl olacakmisim gibi karin agrisi var.tam regl öncesi hissettiğim ağrı bu sol tarafta,üşüme de var.
Ama bu kadar erken asla regl olmadım inşllah olmam ya
Benimde 9 gun kaldi. Sadece kasik agrım var sızı gibi. Ama benim de her ay olur. Yine geliyor kirmizilar galiba

Karnım tok ama midem bulanıyo, sırt üstü uzanınca öksürünce hapşırınca hareket ettikçe kasığımda ağrı ve batma oluyo, birde her an adet olacakmışım gibi ağrı oluyo ama okadar şiddetlisi değil. hayalet çizgiyle psikoloji de gitti

Benim 1 haftalık var yok yada kimyasal

Hafta son regl ile hesaplanir canim iliskiyle degil.
Sonra kontrollerde net haftasi cikar.
Gec dollenmede olabilir.
Degerin duzgun ilerlediktten sonra sorun yok.

Kızlar bata 10 gün var ama regl olacakmisim gibi karin agrisi var.tam regl öncesi hissettiğim ağrı bu sol tarafta,üşüme de var.
Ama bu kadar erken asla regl olmadım inşllah olmam ya

Hadi insallah gelir bebis :)

Hafta son regl ile hesaplanir canim iliskiyle degil.
Sonra kontrollerde net haftasi cikar.
Gec dollenmede olabilir.
Degerin duzgun ilerlediktten sonra sorun yok.

Hadi insallah gelir bebis :)
Biliyorum da geç döllenme çünkü çatlama zamanı yoktum burda adetin 23. Günü bırdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…