Olsa bile bu kadar erken belirti olmaz sanırım canım.benim pek umidim yok gibi ama allahtan ümit kesilmez tabi.inslalh oyledirbende aynıyım dün de benim on günüm vardı karın ve kaşık agrısı inşalah bebiş içindir
Hepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Hepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Değerin kaç çıktı canım, günün geçmişmiydi, belirtilerin var mıydı anlat azcık :)Hepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Vay be bugün ne güzel haberler geldi,insllah devamı gelir.tebrikler canım ❤❤Hepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Benimdee4 gun kaldi
Konya cnm sen?Hangi sehirdesin ?
Aaa cok sevindim cnmmm yaaa gozun aydin sagligiyla alirsin kucagina insallaah :) cok yardım ettin cnn bu klomendir ignedir cok guzel bilgilendirdin beni allah senden razi olsunHepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Cokkk sevindim hayırlı uğurlu olsunHepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Benimde 9 gun kaldi. Sadece kasik agrım var sızı gibi. Ama benim de her ay olur. Yine geliyor kirmizilar galibaKızlar bata 10 gün var ama regl olacakmisim gibi karin agrisi var.tam regl öncesi hissettiğim ağrı bu sol tarafta,üşüme de var.
Ama bu kadar erken asla regl olmadım inşllah olmam ya
Saglikla kucagina al insallah canim.Hepinize tesekkür ederim kizlar. Doktra gttim tahlil yaptrdm ultrason ile de bakti. Bebs geliyor
Benim 1 haftalık var yok yada kimyasal
Kızlar bata 10 gün var ama regl olacakmisim gibi karin agrisi var.tam regl öncesi hissettiğim ağrı bu sol tarafta,üşüme de var.
Ama bu kadar erken asla regl olmadım inşllah olmam ya
Biliyorum da geç döllenme çünkü çatlama zamanı yoktum burda adetin 23. Günü bırdaydımHafta son regl ile hesaplanir canim iliskiyle degil.
Sonra kontrollerde net haftasi cikar.
Gec dollenmede olabilir.
Degerin duzgun ilerlediktten sonra sorun yok.
Hadi insallah gelir bebis :)
İnşallah canım isteyen herkesi kucağı bebişle dolsunnnnHayırlı olsun canım hergün kat kat artsın inşallah.
Gözün aydın olsun daısı bize inşallah.Allah sağlık sıhhat versin.
Ay ne güzel günbegün artıyor hemişler......
Bebeği gördk ama kesesi bş yada dolu demedi hic. Çok iyi gozükuyor sana da iyice tutunmuş dedi.Saglikla kucagina al insallah canim.keseyi de gordun mu
Ben yaptm ama cıkmadi. Bugün de kan tahlili ile kesinlestirdm ama ovualsyon negeatf sonuc vermisti.hamilelikte ovulasyon çift çizgi çıkarmış ama aynı koyulukta olması lazım
Anladım canım teşekkür ederimUltrasyonda inceliyor doktor yumurtaliklarda gelismemis kiste dönüşmüş bir çok yumurta oluyor ona göre koyuyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?