Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah şifa versin .Benim ablam da da kan pıhtılaşması vardı dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı şükür bi sorun olmadi ve ikizleri oldi inşallah seninde güzel geçer.

Hem gündüz hem gebemi veriyo doktor amaninnnn benim kocam gunduz gelemezki tuhhhhh tuhhh (gerci ortada dollenecek bi yumurtam bile yok ama ) dedikleri cok mantikli cnm aman dikkat et doktorun dediginden sasma insallaah hersey coook guzel olacak

Slm canım bende de var fatma ana eli bi arkadaş umreden getirmiş bide değişik bi meyve nasıl kullanıldığını biliyormusun .
Benim annemde bu otu kullanıp hamile kalmış sanırım suya koyunca o dallar açılıyomuş ve onu o suyu içiyosun bide boynunda taşıyanlar var ama annem suyunu içmişti kayınvalidem umreye gidicek inşallah bende kendime gitirtebilirim doğumuda kolaylaştıryo diye duymuştum iyice araştırıp uyguşarsın hakkında hayırlısı

Fatma Ana Eli Otu,
Peygamber Efendimizin kızı Hazreti Fatıma tarafından dikildiği rivayet edilen bir bitkidir.

Doğum yapan kadınların kolay bir şekilde doğum yapmasına ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin, bu bitkinin vesilesi ile çocuk sahibi olacağı düşünülür. Bir çok kişi bu şekilde çocuk sahibi olduğunu söylemektedir.

Şimdi onu okuyordum bende internetten bunu buldum.Nereden nasıl bulunur ki giden de yok.

Hem gündüz hem gebemi veriyo doktor amaninnnn benim kocam gunduz gelemezki tuhhhhh tuhhh (gerci ortada dollenecek bi yumurtam bile yok ama ) dedikleri cok mantikli cnm aman dikkat et doktorun dediginden sasma insallaah hersey coook guzel olacak
Insallah canim amin. Ya yok dun gunduz 2.5ta yapildi igne doktorda iliski saatlerini yazdi verdi ben salak tut persembeyi bugun san dun gece 2.5 yazmis sabah dank dedi esimde ise gitmemisti madem gece olmadi gunduz degerlendirelim dedik

Sağol canım. Inşallah faydası olur denemediğim şey kalmadı.insallah hepimiz için hayırlısı olsun.

Acaba adetliyken mi içiliyor. Bende var kaynanamın arkadaşı getirmişti umreden.

Hepinize iyi akşamlar kızlar. Sayfayı uzun zamandır takip edemiyorum, hamiş olanları tebrik ederim inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız darısı da tüm isteyenlere olsun inşallah
Adetime 2 gün kaldı, birkaç gündür göğüslerde ağrı var daha once adet belirtisi olarak boyle olmazdi, ve bugun iki lokma bisey yesem midem alt üst oluyor kusacak gibi oluyorum şüphelenmeli miyim bilmiyorum? test için adet gecikmesini beklicem umarım gecikir ve pozitif çıkar

Insallah canim amin. Ya yok dun gunduz 2.5ta yapildi igne doktorda iliski saatlerini yazdi verdi ben salak tut persembeyi bugun san dun gece 2.5 yazmis sabah dank dedi esimde ise gitmemisti madem gece olmadi gunduz degerlendirelim dedik
Hee simdi anladim korktum kiz napayim :) bu arada nasi sasirdim heyecandanmi acaba? Ay senden yqna umutluyum valla halletcen sen bu isi :)

Benim de 5 gün kaldı zor sabrediyorum ama yapsam çıkmaz zatem.Göğüs ağrısı bende yumurtlamadan beri bitmedi.Birde sol kasıktan başlayan bacak ağrısı var.Umarım günü geldiğinde adet olmam.Umarım sende de pozitif çıkar.

Merhaba sizde kan pıhtılaşması hangi genlerde çıktı acaba bende yaptırdım bendede pıhtılaşmaya yatkınlık varmış ama iğne ilaç bişey vermedi doktor bana

Sağol canım. Inşallah faydası olur denemediğim şey kalmadı.insallah hepimiz için hayırlısı olsun.
Kaç yıldır istiyosun canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç soğan kürü keöiboynuzu kürü falan da çok iyi denedinmi bunları herşeyin hayırlısı aynen

Istanbullu gelini izleyen varmı kızlar,şu an hüngür hüngür ağlıyorum
Şuan bende ağlıyorum bende istanbuldan bursaya gelmiştim gelin olarak bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu bu süreç içerisinde benimde eltim doğum yaptı hikaye bana o yüzden mi dokunuyo yoksa ağlamak için yermi arıyorum bilmiyorum içim parçalanıyo zaten kürtajdan sonra çok hassas bi insan oldum herşey beni üzüyo sanki

Benzer senaryo da bende var, yakın arkadaşımla eş zamanlı hamile kaldık onunki devam etti 2 aylık kızı var şimdi ... Aslında iyiyim ruhen ama bebeği gördükçe başa döndüğüm oluyor ...

Kaç yıldır istiyosun canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç soğan kürü keöiboynuzu kürü falan da çok iyi denedinmi bunları herşeyin hayırlısı aynen
2 yıllık evliyim hiç korunmadik 2 yıldır istiyorum soğan kurunu denedim bi ara olmadı şimdi keçi boynuzu kurunu yapıyorum eşim istemeden de olsa içiyor inşallah ise yarar bu sefer .

Canim sen senaryoyu resmen yaşamışsın,allah bir daha yasatmasin böyle acılar
Hele hele o bebeği kabul etmeyen elti varya,kaynar suda yıkayasım var yaniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…