Allah şifa versin .Benim ablam da da kan pıhtılaşması vardı dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı şükür bi sorun olmadi ve ikizleri oldi inşallah seninde güzel geçer.Kızlar çok teşekkür ederim yol gösteren herkese, inşallah hepimiz için en hayırlı zamanda bebiş için dua edeceğim.
Kan pıhtılaşma durumumu yeni öğrendim dün bugün de hematolojiye gittim 10 tüp kan aldı değerlerime bakacak sonra net bişey söyleyecekmiş. Bu konu beni kokutsada sağlıkla bebeğimi kucağıma almak için değer her iğne..
Hem gündüz hem gebemi veriyo doktor amaninnnn benim kocam gunduz gelemezki tuhhhhh tuhhh (gerci ortada dollenecek bi yumurtam bile yok ama ) dedikleri cok mantikli cnm aman dikkat et doktorun dediginden sasma insallaah hersey coook guzel olacakHee evet onu hemen yapayim simdi kahve yapiyorumBu arada gece 2.5 kacirdim ama gunduz 2.5u degerlendirdik. Bide aklinizda olsun benim sol taraftaydi yumurtam doktorum iliskiden sonra sag bacagini sol bacaginin ustune at ayaginin altinada 3 tane yastik koy yarim saat kesin kalkma ve dus alma dedi.
Benim annemde bu otu kullanıp hamile kalmış sanırım suya koyunca o dallar açılıyomuş ve onu o suyu içiyosun bide boynunda taşıyanlar var ama annem suyunu içmişti kayınvalidem umreye gidicek inşallah bende kendime gitirtebilirim doğumuda kolaylaştıryo diye duymuştum iyice araştırıp uyguşarsın hakkında hayırlısıSlm canım bende de var fatma ana eli bi arkadaş umreden getirmiş bide değişik bi meyve nasıl kullanıldığını biliyormusun .
Benim annemde bu otu kullanıp hamile kalmış sanırım suya koyunca o dallar açılıyomuş ve onu o suyu içiyosun bide boynunda taşıyanlar var ama annem suyunu içmişti kayınvalidem umreye gidicek inşallah bende kendime gitirtebilirim doğumuda kolaylaştıryo diye duymuştum iyice araştırıp uyguşarsın hakkında hayırlısı
Insallah canim amin. Ya yok dun gunduz 2.5ta yapildi igne doktorda iliski saatlerini yazdi verdi ben salak tut persembeyi bugun san dun gece 2.5 yazmis sabah dank dedi esimde ise gitmemisti madem gece olmadi gunduz degerlendirelim dedikHem gündüz hem gebemi veriyo doktor amaninnnn benim kocam gunduz gelemezki tuhhhhh tuhhh (gerci ortada dollenecek bi yumurtam bile yok ama ) dedikleri cok mantikli cnm aman dikkat et doktorun dediginden sasma insallaah hersey coook guzel olacak
Sağol canım. Inşallah faydası olur denemediğim şey kalmadı.insallah hepimiz için hayırlısı olsun.Benim annemde bu otu kullanıp hamile kalmış sanırım suya koyunca o dallar açılıyomuş ve onu o suyu içiyosun bide boynunda taşıyanlar var ama annem suyunu içmişti kayınvalidem umreye gidicek inşallah bende kendime gitirtebilirim doğumuda kolaylaştıryo diye duymuştum iyice araştırıp uyguşarsın hakkında hayırlısı
Acaba adetliyken mi içiliyor. Bende var kaynanamın arkadaşı getirmişti umreden.Fatma Ana Eli Otu,
Peygamber Efendimizin kızı Hazreti Fatıma tarafından dikildiği rivayet edilen bir bitkidir.
Doğum yapan kadınların kolay bir şekilde doğum yapmasına ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin, bu bitkinin vesilesi ile çocuk sahibi olacağı düşünülür. Bir çok kişi bu şekilde çocuk sahibi olduğunu söylemektedir.
Şimdi onu okuyordum bende internetten bunu buldum.Nereden nasıl bulunur ki giden de yok.
Hee simdi anladim korktum kiz napayim :) bu arada nasi sasirdim heyecandanmi acaba? Ay senden yqna umutluyum valla halletcen sen bu isi :)Insallah canim amin. Ya yok dun gunduz 2.5ta yapildi igne doktorda iliski saatlerini yazdi verdi ben salak tut persembeyi bugun san dun gece 2.5 yazmis sabah dank dedi esimde ise gitmemisti madem gece olmadi gunduz degerlendirelim dedik
Acaba adetliyken mi içiliyor. Bende var kaynanamın arkadaşı getirmişti umreden.
Hepinize iyi akşamlar kızlar. Sayfayı uzun zamandır takip edemiyorum, hamiş olanları tebrik ederim inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınızdarısı da tüm isteyenlere olsun inşallah
Adetime 2 gün kaldı, birkaç gündür göğüslerde ağrı var daha once adet belirtisi olarak boyle olmazdi, ve bugun iki lokma bisey yesem midem alt üst oluyor kusacak gibi oluyorum şüphelenmeli miyim bilmiyorum?test için adet gecikmesini beklicem umarım gecikir ve pozitif çıkar
Merhaba sizde kan pıhtılaşması hangi genlerde çıktı acaba bende yaptırdım bendede pıhtılaşmaya yatkınlık varmış ama iğne ilaç bişey vermedi doktor banaCanim bende de kan pihtilasmasi var. Ayni tedaviyi goruyoruz. Igneyi cok kolay kendine uygulayabiliyormuşsun. Eger ben yapamam dersen ara ver derim tabi her ihtimale karşı. Bir de hamile kalirsan yolculuk zor olabilir. Bunu da düşün canim. Simdiden Allah kabul etsin.
Kaç yıldır istiyosun canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç soğan kürü keöiboynuzu kürü falan da çok iyi denedinmi bunları herşeyin hayırlısı aynenSağol canım. Inşallah faydası olur denemediğim şey kalmadı.insallah hepimiz için hayırlısı olsun.
Istanbullu gelini izleyen varmı kızlar,şu an hüngür hüngür ağlıyorum
Şuan bende ağlıyorum bende istanbuldan bursaya gelmiştim gelin olarak bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu bu süreç içerisinde benimde eltim doğum yaptı hikaye bana o yüzden mi dokunuyo yoksa ağlamak için yermi arıyorum bilmiyorum içim parçalanıyo zaten kürtajdan sonra çok hassas bi insan oldum herşey beni üzüyo sankiIstanbullu gelini izleyen varmı kızlar,şu an hüngür hüngür ağlıyorum
Şuan bende ağlıyorum bende istanbuldan bursaya gelmiştim gelin olarak bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu bu süreç içerisinde benimde eltim doğum yaptı hikaye bana o yüzden mi dokunuyo yoksa ağlamak için yermi arıyorum bilmiyorum içim parçalanıyo zaten kürtajdan sonra çok hassas bi insan oldum herşey beni üzüyo sanki
2 yıllık evliyim hiç korunmadik 2 yıldır istiyorum soğan kurunu denedim bi ara olmadı şimdi keçi boynuzu kurunu yapıyorum eşim istemeden de olsa içiyor inşallah ise yarar bu sefer .Kaç yıldır istiyosun canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç soğan kürü keöiboynuzu kürü falan da çok iyi denedinmi bunları herşeyin hayırlısı aynen
Sende miiIstanbullu gelini izleyen varmı kızlar,şu an hüngür hüngür ağlıyorum
Canim sen senaryoyu resmen yaşamışsın,allah bir daha yasatmasin böyle acılarŞuan bende ağlıyorum bende istanbuldan bursaya gelmiştim gelin olarak bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu bu süreç içerisinde benimde eltim doğum yaptı hikaye bana o yüzden mi dokunuyo yoksa ağlamak için yermi arıyorum bilmiyorum içim parçalanıyo zaten kürtajdan sonra çok hassas bi insan oldum herşey beni üzüyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?