Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana bi fikir verebilirmisiniz?
Benim bat 16 aralık ve bu ayı boş geçirmek istemiyorum aslında ama korkularım var. Hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneye başlamalıyım öğrenir öğrenmez. Doktorum coraspin kullanmaya başlamamı istedi gebelik öncesi.
Şimdi 20 aralık da umreye gideceğim inşallah 21 günlüğüne...
Ve eğer nasip olur da hamile kalırsam önümüzde ki ay, korkuyorum aksilik olursa 3 hafta burda olamayacağım iğne tedavisininde umrede doğru yerine getirebilirmiyim bişeyler ters giderse ya...

Bir ay ara mı versem ki umreden gelince mi denesek bilemedim....

Siz olsanız nasıl yapardınız?

Ben olsam orda ibadetle geçirirdim vaktimi çocuk içinde dua ederdim bol bol dönünce denerdim

Ben olsam umreden geldikten sonra yapardım canım rahat rahat,bizede orda cok dua et

Ben de umreden dönüşte tercih ederdim. Rahat bi şekilde bol bol dua edip sonra geldiğinizde stres yapmadan çalışmalara başlarsınız. Hatta daha kolay geçer stressiz hemen de tutunur bebek insaallah. Umrede lütfen bana da dua edin. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insaallah. Dua etmeyi unutmayinn:)

Evet biraz limon vs lazım onun yanına ama rahim icin ozellikle iyi hatta yapisi sebebiylede rahime benzermis ve hatta 9 ayda olgunlasirmis :)
Buarada sutle pekmezi ayni anda tuketirsen sutteki kalsiyumdan sebep pekmezin yarari olmaz,emilimi yapmaz vucut aklinda olsun canim.

Sanırım bende orda olmanın güzelliğiyle gecirirdim ya da dener Allah'a birakirdim
Coraspinde cok yardimci olacak.Doktorun ne dedi bu duruma?Sormadiysan ona sor bence yardimci olur

Buarada ordan Fatma ana eli otu al canım,duasinida okursun orda,gebelik icnde kullaniliyor sonra dogum icinde

Ben olsam bir ay beklerdim canim, orda dua et bebegin icin, bizim icinde dua etmeyi unutma

Canim bende de kan pihtilasmasi var. Ayni tedaviyi goruyoruz. Igneyi cok kolay kendine uygulayabiliyormuşsun. Eger ben yapamam dersen ara ver derim tabi her ihtimale karşı. Bir de hamile kalirsan yolculuk zor olabilir. Bunu da düşün canim. Simdiden Allah kabul etsin.

Slm canım bende de var fatma ana eli bi arkadaş umreden getirmiş bide değişik bi meyve nasıl kullanıldığını biliyormusun .

Kızlar çok teşekkür ederim yol gösteren herkese, inşallah hepimiz için en hayırlı zamanda bebiş için dua edeceğim.
Kan pıhtılaşma durumumu yeni öğrendim dün bugün de hematolojiye gittim 10 tüp kan aldı değerlerime bakacak sonra net bişey söyleyecekmiş. Bu konu beni kokutsada sağlıkla bebeğimi kucağıma almak için değer her iğne..

Birde limonla deneyeyim bakalım.Yeryüzündeki her bitkinin meyvenin var bir yararı.Boş yere değilmiş baksana 9 ayda olgunlaşması.
Pekmezide ayrı yiyeim bundan sonra.Bilmiyordum onu.Dediğin iyi oldu bak bişey daha öğrendim.
Benimde diğer aylardan farkı bu ay yumurtlama gününden beri göğüs şişmesi acıması var.Normalde adetten 3 gün önce acırdı.Adete 5 gün var biliyorumki idrar testi yapsam çıkmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…