- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Insallah Allah soyletiyodur ogretmenim agzindan bal damliyor. Ogretmendin demi yanlis kisiyi hatirlamiyorumdur umarimHee simdi anladim korktum kiz napayim :) bu arada nasi sasirdim heyecandanmi acaba? Ay senden yqna umutluyum valla halletcen sen bu isi :)
Evet kendime çok benzetiyorum hikayeyi sabır istiyorum sadece allahtan geçicek inşallah canım yansada geçicek. Şahsen benim eltiminde çok iyi baktığı söylenemez 2 ay emzirmiş çocuğu daha fazla uğraşmamam diyo emzirmekle 3 aylık bebek kendi mamasını kendi emiyo koyuya yanına çocuk boğulurmu diye bakmak bile yok sinirlerim tavan yapıyo benimde böyle insanları gördükçe sonuçta en masum varlıklar onlar kendi dertlerini bile anlatamıyolar. Dizideki kadını gördükçede sinirlerim zıplıyo dizi ama işte insan sinir oluyo kaynar su az onlara canımCanim sen senaryoyu resmen yaşamışsın,allah bir daha yasatmasin böyle acılar
Hele hele o bebeği kabul etmeyen elti varya,kaynar suda yıkayasım var yaniiiiii
süt kürünü dene ben onu yaptığım ay hamile kalmıştım belki vesile olur sanada2 yıllık evliyim hiç korunmadik 2 yıldır istiyorum soğan kurunu denedim bi ara olmadı şimdi keçi boynuzu kurunu yapıyorum eşim istemeden de olsa içiyor inşallah ise yarar bu sefer .
Doktorlar bazen çok gereksiz bilgiler verip insanı yıpratıyor. Bana ilk gebeliğimde rahimde şekil anomalisi olduğu ve düşüğe ya da erken doğuma neden olacağı söylendi. Sağlık ocağına gittiğimde ise 6+3 haftalık gebelik ciddiye alınmadı ebe tarafından.. kese ultrasonda göründü ve sağlıklı ilerliyor demişti acildeki doktor.. kadın buna rağmen boş gebelik veya düşük olabilir diyerek kalp atımını duyun sonra kaydederim sizi demişti.. biz zaten hormonlar yüzünden allak bullak oluyoruz, onlar ise bunu umursamadan gereksiz olumsuzluklara boğuyor bizi.. neyse ki düzenli takip eden doktorum verdi gazı :) merak etme sağlıklı bir bebek dedi, düşmesi için bir sebep yok... Çok şükür sıkı sıkı tutundu oğlum bana ve şu an yanımda oyun oynuyor (uyusaydı iyiydi :))Hanımlar mesajlarınızı tek tek okudum çok teşekkür ederim .. Şu an daha iyiyim . Hafta içi eşim görevden dönecek ve takipli doktoruma gidebileceğim .. O arada belki sadece sağlık ocağında betahcg değerlendiririm diye düşünüyorum . Onun dışında doktora gitmeyeceğim .. Minik mucizem sağlıkla benimle kalacak inşallahGüzel kalplerinizden öperim
Hoşgeldin arkadaşım :) benim de oğlum 3.5 yaşında :) inşallah sağlıklı birer kardeş nasip olur kuzularaKizlar bende araniza katiliyorum oglum 3.5 yasinda esim cok istiyor ikinciyi ve ben bu gun gittim spirali cikarmaya artik bakalim ne zaman kismet olur ama ben seneye bu aylarda bebegimi kucağima almak isterim tabi kide Allahin izniyle bakalim hepimiz icin hayirlisi hangisiyse o olsun iyi geceler
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende 1buçuk sene sonra kavuştum düşündüğüm ilk günden beri ilaç kullanmamaya çalıştım en ağır içtiğim ilaç parol dur yani onu hamileler de içiyor zaten hamilelik olmasa bile aslında içmemek Lazım kimyasal sonuçta ama dayanılmıyor bazenCanim ben 1 senedir yani bebek istedigimizden beri ilac icmiyorum desem inanir misin. Esimde dikkat ediyor. Bu kadar sabrettim umarim bende hamileyimdir.
Canım Allah bilir onu umarım olmuştur da sağlıklıdır ama çok ağır ilaç kullanmadıysan endişelenme derim strese sokma kendiniİlaç alsakta almasakta bir endişemiz oluyor inşallah olmaz benim de ilaçları aldığım zaman yumurtlama zamanımdı daha inşallah bir şey olmaz varsa
Ben yumurtlama zamanımda kullanmıştım ilaç bu aydan pek ümidim yok diye gerçi hala belli değilde varsa bebeğim bir şey olur mu sizce
Canim tahlil sonuclarimi doktoruma mail atmislardi. Inan hangisi oldugunu bilmiyorum. Ama gittigimde ögrenecegim. Birkac kisi daha sordu hic olmazsa yardimci olmuş olurum. Şu an coraspin kullaniyorum.Merhaba sizde kan pıhtılaşması hangi genlerde çıktı acaba bende yaptırdım bendede pıhtılaşmaya yatkınlık varmış ama iğne ilaç bişey vermedi doktor bana
Inşallah bu ay olur olmazsa denicem.kaynanam bi ara öyle bişey yapmıştı ama sütle değildi ebegümeci diye bi ot var maydanoz nane soğan kabuğu hepsini kaynattı ona oturdum o ay gerçekten çok akintim olmuştu.süt kürünü dene ben onu yaptığım ay hamile kalmıştım belki vesile olur sanada
Canim bu kadar mi benzerlik olur diziyle..Evet kendime çok benzetiyorum hikayeyi sabır istiyorum sadece allahtan geçicek inşallah canım yansada geçicek. Şahsen benim eltiminde çok iyi baktığı söylenemez 2 ay emzirmiş çocuğu daha fazla uğraşmamam diyo emzirmekle 3 aylık bebek kendi mamasını kendi emiyo koyuya yanına çocuk boğulurmu diye bakmak bile yok sinirlerim tavan yapıyo benimde böyle insanları gördükçe sonuçta en masum varlıklar onlar kendi dertlerini bile anlatamıyolar. Dizideki kadını gördükçede sinirlerim zıplıyo dizi ama işte insan sinir oluyo kaynar su az onlara canım
Oy maşallah kuzuya .. Değerimin düşük olup olmadığını yorumlayamıyorum belki döllenmesi geç oldu . Yorumlayamadığım için de söylediğini ciddiye alıp almamam gerektiğini kestiremiyorum . O yüzden canım bu kadar sıkıldı demekki . Bu haftayı bekleyerek geçirip önümüzdeki hafta pazartesi kendi doktoruma giderek inşallah içimi rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum .. Hayattaki tek beklentim şuan bu ..D
Doktorlar bazen çok gereksiz bilgiler verip insanı yıpratıyor. Bana ilk gebeliğimde rahimde şekil anomalisi olduğu ve düşüğe ya da erken doğuma neden olacağı söylendi. Sağlık ocağına gittiğimde ise 6+3 haftalık gebelik ciddiye alınmadı ebe tarafından.. kese ultrasonda göründü ve sağlıklı ilerliyor demişti acildeki doktor.. kadın buna rağmen boş gebelik veya düşük olabilir diyerek kalp atımını duyun sonra kaydederim sizi demişti.. biz zaten hormonlar yüzünden allak bullak oluyoruz, onlar ise bunu umursamadan gereksiz olumsuzluklara boğuyor bizi.. neyse ki düzenli takip eden doktorum verdi gazı :) merak etme sağlıklı bir bebek dedi, düşmesi için bir sebep yok... Çok şükür sıkı sıkı tutundu oğlum bana ve şu an yanımda oyun oynuyor (uyusaydı iyiydi :))
Sen de bu olumsuz düşüncelerden uzaklaş, kendine ve minigine iyi bak :)
Yumurtlamaya yakın zamanda ve yumurtlamayı takip eden 1-2 gün içinde uygulanmalıdır. Öncelikle Meryem ana otu sudan geçirilmelidir. Gece eşinizle beraber 2 rekat namaz kılın. Ardından eşinizle Nas, Felak ve Ayetel Kür-si dualarını okuyun. Bunun dışında bildiğiniz duaları da okuyabilirsiniz. Duaları okurken Meryem ana otunu bir sürahiye koyun ve üzerine su ilave edin. Bunu 1 gün böyle bekleterek, eşinizle birlikte için.Slm canım bende de var fatma ana eli bi arkadaş umreden getirmiş bide değişik bi meyve nasıl kullanıldığını biliyormusun .
Çok sağol cevap için ben içerim de eşime biraz zor içeririm çok inanmıyor böyle şeylere.Yumurtlamaya yakın zamanda ve yumurtlamayı takip eden 1-2 gün içinde uygulanmalıdır. Öncelikle Meryem ana otu sudan geçirilmelidir. Gece eşinizle beraber 2 rekat namaz kılın. Ardından eşinizle Nas, Felak ve Ayetel Kür-si dualarını okuyun. Bunun dışında bildiğiniz duaları da okuyabilirsiniz. Duaları okurken Meryem ana otunu bir sürahiye koyun ve üzerine su ilave edin. Bunu 1 gün böyle bekleterek, eşinizle birlikte için.
Canım bende denemiştim ama suda 1 gün bekletmedim su bitene kadar bekletmişim o yüzden suyun tadı değişmeye başladı ve bitiremedik sadece 1 gün bekleyecek ve çıkaracaksın tarçınlı su gibi bir tadı var suya koyunca açılıyor çiçek gibi sudan çıkıp kuruyunca tekrar yumruk gibi kapanıyor ve otun 1 parçasını üzerinde taşıyorsun sürekli hamile kalana kadar sadece duş alırken çıkarıyorsun bende etki etmedi ama denemek lazım sonuçta mübarek yerlerden geliyor ot duayla herşey olur inş
Yok cnm dogru hatirliyorsun burda kimin hamile kalacagini hiseetimse oldu valla bakalim totemim sensin bebisimmm hadi yüzümü kara cikartmaa :))Insallah Allah soyletiyodur ogretmenim agzindan bal damliyor. Ogretmendin demi yanlis kisiyi hatirlamiyorumdur umarimkarisiyo hep kisiler.
Insallah canim hayirlisi diyorum. Ben gerekeni yapiyorum. Oje surmeyi, sacimi boyatmayi biraktim. Fazla makyaj da yapmam. Taktir Allah'ın. En hayirli vakitte saglikla yavrularimiza kavusalimİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende 1buçuk sene sonra kavuştum düşündüğüm ilk günden beri ilaç kullanmamaya çalıştım en ağır içtiğim ilaç parol dur yani onu hamileler de içiyor zaten hamilelik olmasa bile aslında içmemek Lazım kimyasal sonuçta ama dayanılmıyor bazen
Canım Allah bilir onu umarım olmuştur da sağlıklıdır ama çok ağır ilaç kullanmadıysan endişelenme derim strese sokma kendini
Yok cnm dogru hatirliyorsun burda kimin hamile kalacagini hiseetimse oldu valla bakalim totemim sensin bebisimmm hadi yüzümü kara cikartmaa :))
İçini ferah tut canım hiçbirşey olmayacak musmutlu yaşıyo şuan o içerde annesi iyi düşünsün ki o iyi olsun :)Hanımlar mesajlarınızı tek tek okudum çok teşekkür ederim .. Şu an daha iyiyim . Hafta içi eşim görevden dönecek ve takipli doktoruma gidebileceğim .. O arada belki sadece sağlık ocağında betahcg değerlendiririm diye düşünüyorum . Onun dışında doktora gitmeyeceğim .. Minik mucizem sağlıkla benimle kalacak inşallahGüzel kalplerinizden öperim
Ahahaa acikladigim icin sirri kacmis olabuluuuuu amaa :))) hayirlisiyla en hayirli zamanda evlatlarimiza kavusuruz insallahBir sonraki hissetme listenize beni de bir beklerseniz :)
Oda istiyorsa yapacak inanması lazım ben neler yapmadım anlatmakla bitmez heralde bu ay olmasaydı annem belime kupa çekecekti süt Buharını, hacamatı deneyecektim tabiki bunun yanında eşime keçi boyunuzu pekmezini e vitamini içmesini takip edecektim (arada sallıyordu) olmaması üstüne öyle plan kurmuşum ki nasip vakti bu zamanmış gerçekten olacak inanmak lazım her yol mübah diyorlar ya vücudumuza kendimize zarar vermeceksek deneyeceğiz herşeyi napalım :) çok uzun yazdım kusura bakma :)Çok sağol cevap için ben içerim de eşime biraz zor içeririm çok inanmıyor böyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?