Amin inşallah..
Tabii dikkat edelim bizde onlar gb sağlıklı degiliz en basiti bisyler etkilidir.Ama cok goruyorum tarihe odakli bu da cok kafayi bulandirir zamanla.Insan ister istemez takat.
Aslinda kendimize en buyuk zarari biz veriyoruz.
Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
kubra5505 inşallah bu ay hamile kalırım ya yaklaşık 2 yıl oldu hamile kalamıyorum pek böyle şeyleride içemiyorum ama katlanmak zorundayım.
Canım öncelikle mesajını okurkn içimde bişeyler koptu sanki çok sevinmiştim senin adına ve hamile olan arkadaşlarım için sana bir melek annesi olarak yazmak istedim nolur bozma moralini hamilelgn bu kutsal mucize mükemmel şeyin hamileligin tadını çıkar kendini üzerk karnındaki sana ihtiyacı olan senden nefes alan senden beslenen melegi üzme stresr sokma lütfen her zaman beterin beteri vardır ben 28 hafta 4 günlük ultrsano girdim bebegine diyafragma henrisi teşhisi koydulr dünya başıma yıkıldı o kadar agladm ki baygınlıklar geçirdim sonra kızdm kendime bana o bebegi verende mutlu edende allah bu acıyı verende allah rabbimden glen başımın üstüne dedim şükrettim dualarımı eksik etmedm hergün kızımla konştm yürüyüş yaptm hiç üzmedm onu hamilelgmi mükemmel geçirdim ki doktorun bebegin dogunca %50 yaşam şansı var demesine ragmen mükemmel bir hamilelk geçirdim kızımla içimde keşke dedigim birlwy kalmadı en azından eşinide bebişide kendinide üzme o bebegi allah verdi sana hep o olsun diye dua ettin oldu şimidede seninle kalması ve annesine sım sıkı tutunması için dua et bzde duacınız rabbim yüregine su serpsin inşallah bebegini sana bagışlasınİnşallah canım Allah razı olsun .. Rabbim herşeyden önce sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize ..
Bunuda unutma canım allahın adaleti büyük kimsenin hakkını kimsede bırakmazAllah tazınolsun .. Yahu birşeyler yerken bile kalpim pır pır ediyordu hevesimi aldı götürdü tavırları .. Rabbim büyük .. Ne diyelim ..
İlaç alsakta almasakta bir endişemiz oluyor inşallah olmaz benim de ilaçları aldığım zaman yumurtlama zamanımdı daha inşallah bir şey olmaz varsaBende
10 gundur griple savasiyorum. Hic ilac almadim ama bitmis durumdayim. Bende hamileysem bu kadar griple birsey olur mu diye endiseleniyorum.
Ben yumurtlama zamanımda kullanmıştım ilaç bu aydan pek ümidim yok diye gerçi hala belli değilde varsa bebeğim bir şey olur mu sizceEndişelenme canım benimde aşılamayla oldu ve aşılama olduğu gün boğaz ağrısından konuşamıyordum bile bitki çayları falan içmiştim olmaz kesin demiştim sadece ilaç kullanmamaya çalış
M MiyavKedi
Cekete baglanacak yine olay :))))))))) filmlerde bebeklerde buyuk oluyor yenidogunca :)))))))) Gecen bi dizide de kadini sezeryana aldilar,sonra odada yataginda dönüp durdu tepisti ne yalanlar ne yalanlarr
Olmaz olmaz,bebeler 3 aylikken hamile kalan cok olur bak :)))))
Avokado tuketmekte rahim icin iyiymis buarada.
Belkide yapacaklarimizdan cok neler yaptiklarimiza dikkat etmeliyiz.Beslenmemiz,alışkanlıklarımız,tükettiklerimiz,bakim malzemelerimiz vs....
Canim simdi okudum ya cok uzuldum inan bu ne sorumsuz bi doktor ne ukala ne kadar saygisiz. Sayacak kelime bulamadim. Boyle durumlarda insan zaten hassa oluyor. Ya sirf bu yuzden degistim bu ay doktorumu en son azarlar gibi konustu benle gitmisim oraya kadar bakmadi bide ozel. Bende dedim sanami eyvallah edicem. Canim sakın uzme kendini kuran oku dua et cok zor bi durum biliyorm ama durumun stresi kaldirmaz uzulme olurmu. Bu arada hangi sehirdesinde bu kadar dolu bu hastaneler yahu ?Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Hee evet onu hemen yapayim simdi kahve yapiyorumKesinlikle cnm o yuzdrn bu geceyi ii degerlendirim öncesinde bi turk kahvesi spoerm kalitesini yukseltiyormus onuda unutma :)
canım benimde 5 gösterip kimyasal yaşamıştım. o yüzden beşi sınır olarak sayıyorlar. üzülme kimyasal gebelikten sonra gebe kalman daha yüksekmiş rahim gebeliğe hazırlıyor çünkü başka topiklerde de okudum benimde başıma gelmişti. inşallah bir daha ki ay hamile kalırsın
teşekkürler cnm cevabın için bak bu da sana morel olsun K KavimlergocuBenim de başıma geldi, hcg 4 küsürdü adet günü, sonra adet oldum, bir sonraki ay adetten 1 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu :)
inşallah cnmmmİyi akşamlar kızlar dün tüp bebek tedavimiz başladı yarın tekrar kontrolüm var inşallah hayırlısıyla bebeğim tutunur bana
Ya kızlar hcg 0,1 hic bisey ifade etmez dimiiinşallah cnmmm
Moralini bozma canım gec döllenme olmus olablir eger 2günde 2katı kadar artıyorsa gebeliğşn gayet güzel ilerliyor,doktorların dedigini takmamak lazım ben kızıma hamileyken ensesi kalın down sendromlu dedi ama simdi 3yasında cok akıllı bi kızım var cok şükür onu yaradandan baskası bilemez hemen bebeğinin niyetine bi hatim başlaMerhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Ben adet oldum cnım 16kasımdaAy ne güzel ya 19 hamişimiz var maşallah sayımız katlansın inşallahyarında başkandan alacagız güzel haber edecek 20 ohh ohhh darısı bekleyenlerin inşallah
kızlar hastalanan veya test yapananız var mı ??
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- E ela basak 15 kasım
- @Dilara0909 15 kasım
- @CerenTurna5834 15-16 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Cagrii04 16 kasım
- @supurgelicadi 16 kasım
- @Dilara0909 16 kasım
hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya yeni bat tarihini söyle arkadaş eklesin seniBen adet oldum cnım 16kasımda
malesef cnm bir daha ki aya inşallahYa kızlar hcg 0,1 hic bisey ifade etmez dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?