Kızlar sabah kalktım ilk idrarla hem erken hem normal gebelik testi yaptım malesef negatif, olsaydı zaten mutlaka çıkardı. Yarın yada pazartesi adet olurum. Zaten umut yoktu bu ay da böyle geçti. Hayalet çizgilere çok da inanmamak lazımmış :)
Kızlar sabah kalktım ilk idrarla hem erken hem normal gebelik testi yaptım malesef negatif, olsaydı zaten mutlaka çıkardı. Yarın yada pazartesi adet olurum. Zaten umut yoktu bu ay da böyle geçti. Hayalet çizgilere çok da inanmamak lazımmış :)
Listem cok kabardi vallaa ahahah :))Gelin ayakkabısı altına bekâr kızlar isim yazar ya, biz de senin listene girmek istiyoruz hocam
Hersey ustbuste geliyir cnm ya oglumda hastala kendini toparlayamadi hala onada cok uzuluyorum vallaaAl oğlunu birlikte bir etkinliğe katılın tatlım.. onun her anne deyişi bize bir lütuf Rabbimden..
Kıyamam ona geçmiş olsun canım.. ama biraz ona odaklanırsan daha çabuk toparlanır bence.. biz fazlasıyla ikinci kuzulara konsantre olduk, evlatlar bunu hissediyor ve üzülüyor.. benim kuzu telefonu bile kıskanır, ne zaman elime alsam tepeme tırmanır :)Hersey ustbuste geliyir cnm ya oglumda hastala kendini toparlayamadi hala onada cok uzuluyorum vallaa
Kıyamam ona geçmiş olsun canım.. ama biraz ona odaklanırsan daha çabuk toparlanır bence.. biz fazlasıyla ikinci kuzulara konsantre olduk, evlatlar bunu hissediyor ve üzülüyor.. benim kuzu telefonu bile kıskanır, ne zaman elime alsam tepeme tırmanır :)
Vallaa performans odevine bakacam ona gore verecem notunu ama kurtarir yani gecersin bence ahahahahhbende gunduz telefonda sordum is yerinde tamam cnm dio olur cnm dio en son aaaa yeterr canim dedi kapatti. Bende kustum aksama halvet malvet yok dedim uyudu zaten ahahah
Merhaba
Ben üniversite 1. sinifta sikintidan 10 kilo almistim bir dönem icinde. Yememden ödün vermeden( belki tatlilari azaltmis olabilirim:)
surekli elma yiyerek ve bol su icerek 4 ay icinde 10 kiloyu da verdim. Bayaa ise yaradigini soyleyebilirim.
Bu topikte varım baştan beri canım. Sadece bir iki hafta ara vermiştim, iki gündür yine yazıyorum. Mayıs 2018 anneleri grubunda bir iki mesajım vardır ama tutmayınca ordan ayrıldım :)Cok tanıdık geliyorsun :)
2014 Mayıs annelerinde var mıydın?
Ya da 2018 Mayıs annelerinde mi karsilasmistik?
Birde limonla deneyeyim bakalım.Yeryüzündeki her bitkinin meyvenin var bir yararı.Boş yere değilmiş baksana 9 ayda olgunlaşması.
Pekmezide ayrı yiyeim bundan sonra.Bilmiyordum onu.Dediğin iyi oldu bak bişey daha öğrendim.
Benimde diğer aylardan farkı bu ay yumurtlama gününden beri göğüs şişmesi acıması var.Normalde adetten 3 gün önce acırdı.Adete 5 gün var biliyorumki idrar testi yapsam çıkmayacak.
Çok sağol cani.m cevapladığın için.Yumurtlama gununden 1-2 gun once esinle 2 rekat namaz kilip ota Meryem suresi (3 kere okunmasi iyidir derler),nas,felak,Ayetel Kursi okunup otu suya koymak gerekirmis.
Neye koydugun sana bagli o gunlerde ve yumurtlama zamani icmis olacaksiniz.
Sabah aksam 1er bardak.Zaten biter canim.
Uzerinde tasimak istiyorsan sag gogsunun ustunde 1 parca beze sarip tutabilirsin sadece banyoda cikarilirmis.
Tasimaya devam edersende hamile kaldiktan sonra cikarmak gerekiyor.
Dogum icin kullanimida yine istersen dualarini okursun
Dogum sancilari basladiginda suya koymak gerekir ve otun acilabilecegi genislikte bi kaba konmasi lazim.Dogum olduktan sonrada ot yine biri tarafindan sudan cikarilmali hemen,cunku toplanmasi gerekir yine.
Bu topikte varım baştan beri canım. Sadece bir iki hafta ara vermiştim, iki gündür yine yazıyorum. Mayıs 2018 anneleri grubunda bir iki mesajım vardır ama tutmayınca ordan ayrıldım :)
Çok sağol cani.m cevapladığın için.
Evet kahve rengi bi meyve çok sert kıramadım bi türlü. Çok sağol denicem inşallah.rabbim gönlüne göre versin inşallah.Buarada meyvede vardi galiba elinde?
zor olsada kirip suda kaynatılıyor cekirdegi vs.30 dk fln rengini saliyor suya.Sonra surahiye koyup sabah ac karina cay bardagi iciliyor.
Evet kahve rengi bi meyve çok sert kıramadım bi türlü. Çok sağol denicem inşallah.rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Canım Kan vermiş miydin sen çizgide belliydi ama silik te olsaKızlar sabah kalktım ilk idrarla hem erken hem normal gebelik testi yaptım malesef negatif, olsaydı zaten mutlaka çıkardı. Yarın yada pazartesi adet olurum. Zaten umut yoktu bu ay da böyle geçti. Hayalet çizgilere çok da inanmamak lazımmış :)
Çok doğru demişsin şu belirtim var karnım ağrıyor belim ağrıyor akintim var bilmem neyim var derken artık bende psikojikmen kafayı bozuyor acaba bende de böyle bir durum var acaba bende hamile olabilir miyim diye kafayı yiyecem.Acabalarla geçiyor günüm.Arkadaslar evt biliyorum çok istiyorsunuz bende öyle Rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın Bunlar Zor süreçler. Herşeye Temkinli yaklaşmak en güzeli.Sabir Ve Dua Ile Inşallah....Bu ay sonuna kadar en az 30 bebiş haberi almak istiyorum.
Morale cok ihtiyacimiz var .
Teslimiyet yanlizca Allahadir diyip bimillahla niyet edip stresten uzak fazla kendimizi yormadan once Allahtan duayla istiyor . Sonra sabirla bekliyoruz .
Not:lutfen bayanlar hamileligimiz beli olmadan su belirtim yok boyle belirtim var demiyelim .
Birseyi cok isteyince ister istemez vucut ona odaklaniyor....
Cok şükür yanimizda deger verip sevdigimiz sevildigimiz eslerimiz var .bizim enbuyuk mutluluk kaynaģimiz onlar cocuklarimizda o mutlugun süsü olacak insaAllah :))))
Beyaz mıydı canım bende de öyle gelmiştide akıntı uzayan cinstenKizlar yumurtlaik donemim deil ama bugun benden cok asiri bi seklde akinti geldi bole jel gbi yumurta aki gniydii cok yogunn hafif karnima batmalar oluyooo anlamadm neden acaba dun yumurtlik testi yaptigimda bise yoktu bugunde bakmadm neden acaba cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?