Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah kalktım ilk idrarla hem erken hem normal gebelik testi yaptım malesef negatif, olsaydı zaten mutlaka çıkardı. Yarın yada pazartesi adet olurum. Zaten umut yoktu bu ay da böyle geçti. Hayalet çizgilere çok da inanmamak lazımmış :)

AYNEN CANIM BENIMDE ÖYLE OLDU BOŞUNA KENDIMIZI KANDIRIP ÜZMEYELIM YENIDEN TOPARLANIP YENISINİ HEDEF ALMAK LAZIM :)

Hadi hayırlısıyla günün şaşmazda en azından diğer aya zamanında başlarsın inşallah ♡

Hersey ustbuste geliyir cnm ya oglumda hastala kendini toparlayamadi hala onada cok uzuluyorum vallaa
Kıyamam ona geçmiş olsun canım.. ama biraz ona odaklanırsan daha çabuk toparlanır bence.. biz fazlasıyla ikinci kuzulara konsantre olduk, evlatlar bunu hissediyor ve üzülüyor.. benim kuzu telefonu bile kıskanır, ne zaman elime alsam tepeme tırmanır :)

Cok tanıdık geliyorsun :)
2014 Mayıs annelerinde var mıydın?
Ya da 2018 Mayıs annelerinde mi karsilasmistik?

Ay bunu yapabilirim. Elma zamanids simdi :)

Kizlar yumurtlaik donemim deil ama bugun benden cok asiri bi seklde akinti geldi bole jel gbi yumurta aki gniydii cok yogunn hafif karnima batmalar oluyooo anlamadm neden acaba dun yumurtlik testi yaptigimda bise yoktu bugunde bakmadm neden acaba cozemedim

Cok tanıdık geliyorsun :)
2014 Mayıs annelerinde var mıydın?
Ya da 2018 Mayıs annelerinde mi karsilasmistik?
Bu topikte varım baştan beri canım. Sadece bir iki hafta ara vermiştim, iki gündür yine yazıyorum. Mayıs 2018 anneleri grubunda bir iki mesajım vardır ama tutmayınca ordan ayrıldım :)

Az kalmış ne güzel heyecannnn

Pekmezi C vitaminiyle tuketirsen demir emilimine yardimci olur Onu sabahlara ayir mesela 1 tatli kasigi pekmez ustune taze sıkılmış portakal suyu,missss :)

Çok sağol cani.m cevapladığın için.

Bu topikte varım baştan beri canım. Sadece bir iki hafta ara vermiştim, iki gündür yine yazıyorum. Mayıs 2018 anneleri grubunda bir iki mesajım vardır ama tutmayınca ordan ayrıldım :)

Anladım :) Burayı hatırlıyorum.
2018 grubunda bende vardım ordan sanırım göz aşinalığı,bende ayrılmak zorunda kaldım sonra :))

Çok sağol cani.m cevapladığın için.

Buarada meyvede vardi galiba elinde?
zor olsada kirip suda kaynatılıyor cekirdegi vs.30 dk fln rengini saliyor suya.Sonra surahiye koyup sabah ac karina cay bardagi iciliyor.

Buarada meyvede vardi galiba elinde?
zor olsada kirip suda kaynatılıyor cekirdegi vs.30 dk fln rengini saliyor suya.Sonra surahiye koyup sabah ac karina cay bardagi iciliyor.
Evet kahve rengi bi meyve çok sert kıramadım bi türlü. Çok sağol denicem inşallah.rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Bu ay sonuna kadar en az 30 bebiş haberi almak istiyorum.
Morale cok ihtiyacimiz var .
Teslimiyet yanlizca Allahadir diyip bimillahla niyet edip stresten uzak fazla kendimizi yormadan once Allahtan duayla istiyor . Sonra sabirla bekliyoruz .

Not:lutfen bayanlar hamileligimiz beli olmadan su belirtim yok boyle belirtim var demiyelim .
Birseyi cok isteyince ister istemez vucut ona odaklaniyor....

Cok şükür yanimizda deger verip sevdigimiz sevildigimiz eslerimiz var .bizim enbuyuk mutluluk kaynaģimiz onlar cocuklarimizda o mutlugun süsü olacak insaAllah :))))

Evet kahve rengi bi meyve çok sert kıramadım bi türlü. Çok sağol denicem inşallah.rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Narçıl deniyor bildiğim kadarıyla :)
Amin cümlemizin canım.
Ona da dua okuyabilirsin sana bağlı.Duanin etkisi baska tabii.

Canım Kan vermiş miydin sen çizgide belliydi ama silik te olsa

Çok doğru demişsin şu belirtim var karnım ağrıyor belim ağrıyor akintim var bilmem neyim var derken artık bende psikojikmen kafayı bozuyor acaba bende de böyle bir durum var acaba bende hamile olabilir miyim diye kafayı yiyecem.Acabalarla geçiyor günüm.Arkadaslar evt biliyorum çok istiyorsunuz bende öyle Rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın Bunlar Zor süreçler. Herşeye Temkinli yaklaşmak en güzeli.Sabir Ve Dua Ile Inşallah....

Beyaz mıydı canım bende de öyle gelmiştide akıntı uzayan cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…