Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasılsınz ? Benm gecmeyen bi bel ağrım avr. Çekilmeyecek kadar şiddetli değil ama çok düzenli. Hiç dinmeden ağrıyor

Kizlar nasılsınz ? Benm gecmeyen bi bel ağrım avr. Çekilmeyecek kadar şiddetli değil ama çok düzenli. Hiç dinmeden ağrıyor
Benim baş dönmeleri başladı çok şiddetli değil ama boynumu çevirince falan oluyor birde gögüslerim resmen kopacak gibi ağrıyor düşecek sanki boynuma falan asıcam neredeyse

Simdi hem regl olmadin onun etkisi vurur hemde icerdeki kucuk savascinin isi buyuk :))))
1-2 haftaya asıl belirtiler vurmaya baslar canim :) 6 haftadan sonra ozellikle 7-8 bayaa bana ne oluyor dedirtir :)

Benimde dün akşam sırtım ağrıdı kopcaktı sanki yemek yedikten sonra zorla bulaşıkları halledebildim

Hayirlisi canim. Olacak elbet. Dedigin gibi testlere pek guvenmemek lazim.

Benim baş dönmeleri başladı çok şiddetli değil ama boynumu çevirince falan oluyor birde gögüslerim resmen kopacak gibi ağrıyor düşecek sanki boynuma falan asıcam neredeyse
Dayanilmyacak kdar değil çok şükür ama hiç dinmiyor

Simdi hem regl olmadin onun etkisi vurur hemde icerdeki kucuk savascinin isi buyuk :))))
1-2 haftaya asıl belirtiler vurmaya baslar canim :) 6 haftadan sonra ozellikle 7-8 bayaa bana ne oluyor dedirtir :)
Ayy inşaallh güzel geçer bu süreclerimiz

Insallah guzel dileklerin tesekkur ederim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…