Siz test yapmışmıydınız hamile miydiniz1 haftadr öyleym bnde
Benimde öyle geldi ama çözemedim bende halada adet olmadım da adet tarihin ne zamandı sizede bir belirtidir belki inşallahEvet beyazdi seffaf deill yunurta aki gbiiydi ama biraz daha yapiskan gbi beyazdiii sadece neden cozemedmm
Ama sen adet olmamssn bence buyuk ihtimalle bebis olabilirrrrr :)))Siz test yapmışmıydınız hamile miydiniz
Benimde öyle geldi ama çözemedim bende halada adet olmadım da adet tarihin ne zamandı sizede bir belirtidir belki inşallah
Benim de hiç ummadığım anda sürpriz bir gebelik gelişti, sevindik ne kolay oldu diye ama 6.5 haftalıkken düştüüstüne bir de kimyasal... İnşallah Aralık ayı uğurlu gelir...
Kızlar ne durumdasınız var mı gelişmeler değişiklikler?
- @Smartanne 17 kasım
- E Emine0558 17 kasım
Juventass 17 kasım madamsurgun27 17 kasım - A Ataabetull 17 kasım
- M Mutocum34 17 kasım
- H Hsbgrhn 18 kasım
Evet canm kan tahlili de verdim. HamileyimSiz test yapmışmıydınız hamile miydiniz
Benimde öyle geldi ama çözemedim bende halada adet olmadım da adet tarihin ne zamandı sizede bir belirtidir belki inşallah
Benim ne zaman gelmişti hiç hatırlamıyorum ama sanki bir hafta falan vardı adetime. İnşallah canım hayırlısıyla gelsinler :) yemek yeme durumun nasıl ben hiç doymuyorum sürekli aç gibiyim10 gun var adetimee benimm daha ama anlamadm belkide bizemi oyle geliyoo anlamadm piskolojimiz gtti iyiceee inslalah hayal kirikligina ugramayzda bebislerimiz gelir :)(
Ay inşallah canım ya hamileysem son adet tarihine göre 4 haftalık oluyor tabi döllenmeden falan fark ederde biz bir hafta daha bekleyelim keseyide görürüz diyoruz ondan bugün gitmedim kan testi yaptırmayaAma sen adet olmamssn bence buyuk ihtimalle bebis olabilirrrrr :)))
Cnm kan tahlili yaptirdinmiSiz test yapmışmıydınız hamile miydiniz
Çok sevindim Rabbim sağlıcaklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet canm kan tahlili de verdim. Hamileyim
Ilginistiyorlar tabi cnm gun boyu is sonra bu ikinci bebek stresi falan benim oglumda sanki uzgun oldugumu anlayip bana moral vermek ister gibi geliyo opuyo kucagima yatiyo dun sacimi oksuyodu. Cok datli bisey evlat yaa iyiki var allahim evlatlarimizin acısını gostermesinKıyamam ona geçmiş olsun canım.. ama biraz ona odaklanırsan daha çabuk toparlanır bence.. biz fazlasıyla ikinci kuzulara konsantre olduk, evlatlar bunu hissediyor ve üzülüyor.. benim kuzu telefonu bile kıskanır, ne zaman elime alsam tepeme tırmanır :)
Yok canım biraz daha bekleyelim de keseyide görelim dedikCnm kan tahlili yaptirdinmi
O kadar erken kese göZüküyor mu hiç bilgim yokta kusura bakmayın:)Bende 4 haftalikken keseyi gördü minik oluşuyor demişti
Kiz bence kesnn kesn hamilesinn bak pinar demisti dersnnn hadi insallah rabbimm emeklerimizi bosa cikarmasnn bekle bakalmm bak test yap 2 cizgi hafif ciksa bile hamilesndr ole oluyooo genlede bari onu yapp :)Benim ne zaman gelmişti hiç hatırlamıyorum ama sanki bir hafta falan vardı adetime. İnşallah canım hayırlısıyla gelsinler :) yemek yeme durumun nasıl ben hiç doymuyorum sürekli aç gibiyim
Ay inşallah canım ya hamileysem son adet tarihine göre 4 haftalık oluyor tabi döllenmeden falan fark ederde biz bir hafta daha bekleyelim keseyide görürüz diyoruz ondan bugün gitmedim kan testi yaptırmaya
Bide yemek normalll aksine fazla bse yiyeniyorm yaa sanirim belkide midemi usuttum yada iltihap var anlamadmKiz bence kesnn kesn hamilesinn bak pinar demisti dersnnn hadi insallah rabbimm emeklerimizi bosa cikarmasnn bekle bakalmm bak test yap 2 cizgi hafif ciksa bile hamilesndr ole oluyooo genlede bari onu yapp :)
Vallaha bende şaşırdım canım benim değer ilk 258 sonra 568 oldu 1958 oldu göremedi idrar sıkışık gel dedi bana olusmak üzere dedi sonra 5 gün sonra kese gözüktü yeni dedi kac haftalik dedim 4 dediYok canım biraz daha bekleyelim de keseyide görelim dedik
O kadar erken kese göZüküyor mu hiç bilgim yokta kusura bakmayın:)
Ay inşallah canım söyledim şimdi eşime akşam alcak yapcam akşama onu :) kimseyede söyleyemiyorum nazardan korkuyorum çok nazar değerde banaKiz bence kesnn kesn hamilesinn bak pinar demisti dersnnn hadi insallah rabbimm emeklerimizi bosa cikarmasnn bekle bakalmm bak test yap 2 cizgi hafif ciksa bile hamilesndr ole oluyooo genlede bari onu yapp :)
Ayyy cok sevindimm hayrlisi olsnn cnmm darisi basimizaaVallaha bende şaşırdım canım benim değer ilk 258 sonra 568 oldu 1958 oldu göremedi idrar sıkışık gel dedi bana olusmak üzere dedi sonra 5 gün sonra kese gözüktü yeni dedi kac haftalik dedim 4 dedi
Gebe kalinca bizi burda terkediyorsunuz amaa aglicaaammmEvet canm kan tahlili de verdim. Hamileyim
Sağol canım darısı size bide ben adetten önce supelenip öğrendim değerim 258 çıkmıştıAyyy cok sevindimm hayrlisi olsnn cnmm darisi basimizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?