Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyince zaman da geçmiyor
Bu ay ne kadar uzadı böyle

6gün falan kaldı bat a
Şimdilik bi belirti yok bakalım

Bata bi hafta kalan arkadaslar sizde durumlar nasıl
Benimde 1 hafta yada 6 gün kaldı ama hiçbir belirtim yok. Göğüslerim bile acımıyor hamileliğin ilk belirtilerindenmis akıntı o bile yok yani
Yüzümü sivilce bastı onu anlamıyorum bir tek

Mrb arkadaşlar bat 23 bugün kasiklarimda batma var aşırı gaz var ama dün kan testi yaptırdım 2.3cikti ümidim varla yok arasinda

Belirtilerin hepsini yaşıyorum göğüs ağrısı mide bulantısı ağızda garip bı tat çabuk acıkıyorum ama birşey yiyemiyorum sık idrara çıkıyorum çok üşüyorum gece uykum bozuldu kasigimda sanki pinpon topu var yumurtalık larim sancilaniyor sanki bedenim bana komplo düzenlemiş beni kandırıyor test negatif çıkmasa emindim ama dört gün var diye tek umudum o

Canım o tuvalet derdi sürekli aç olma bende de var uyku düzensizliği inşallah vardır ya ümidini kaybetme sen test mi yaptın

Benimde 1 hafta yada 6 gün kaldı ama hiçbir belirtim yok. Göğüslerim bile acımıyor hamileliğin ilk belirtilerindenmis akıntı o bile yok yani
Yüzümü sivilce bastı onu anlamıyorum bir tek

Akıntım var benim
Bi hafta önce de göğsüm çok fenaydı şuan yok o da geçti

Bakalım bekliyoruz inşalllah hayırlıca olur

Az kalmış
Hadi hayırlısı inşalllah gelir bebiş

Kardeşim hamile olduğunu hiç anlamadı hiç bi belirti yokken adeti gecikince test yaptı öyle anladı

Belli de olmuyor ki bünyeye göre değişiyor sanırım

Gecen hafta persembe beta hcg 50 imiş bugun tekrar gittm 496 olmuş. 4 gün bu kadar artmiş. Doktorum gayet iyi dedi fakat keseyi henüz goremedik haftaya tekrar gidicem nasipse kizlar. Kese için daha erken demi ?

Merhaba canım aynı his bende de vardı tatlı harici hamileyim sende inşallah bu güzel haberi verirsin bize

hamilelikte sarı akıntı olur mu kızlar benim ilkinde beyazdı. dikkat ettim diğer adet zamanlarımda kuru oluyordu bu sefer ıslaklık var hafif mide bulantısı ve sol göğsüm sizliyor bat a 5 gün var

Ben de bugün regl oldum kızlar, yeni bat 18 aralık..ya nasip bakalım...

Aldim canm smdilik durum iyi fakat henuz kese görünmedi. Sen nasilsjn neler yaptın
İyi bakalım sevindim senin adına 5/6. Haftada falan karından görünebiliyor kese . Tekrar gidesin görünür inşallah . Çok şükür .. Beklemedeyim miniğim büyüsünnn acızık

Kızlar adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım 12.2 çıktı muayene oldum rahim kanunlaşması var dedi bir hafta sonra gel bakalım dedi anlamadım birşey ya
Rahim kalınlaşması reglde ve gebelikte oluşan bir durumdur . İnşallah değerin yükselir Beklemek en doğrusu değer çok çok az yeni oluşuyor da olabilir regl de olabilirsin . İyi düşünelim iyi olsun Hayırlısı

Kızlar adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım 12.2 çıktı muayene oldum rahim kanunlaşması var dedi bir hafta sonra gel bakalım dedi anlamadım birşey ya
canım hamilesin tebrikler 5 ten yukarı hamilesin anlamına geliyor değerin gayet iyi 3 gün gecıktı ıkı gün sonra ikiye katlanması gerek hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…