Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahhh o zman ümit var demektir,bende 10 gün kala başladım yapmaya negatifti tabiki :)
bakalim inşllah benim kuzucukta geçte olsa süpriz yapar ❤
Hadi insallah yakalarsin cift cizgiyi. Adet günune kadar pes etmek yok
Hıc test almayi akil edemedim. Kaç aydir da yapmiyorum. Hava da cok kotu. Kuzu kuzu bekleyecegim artik

Ufff eminim çok zor geçmiştir...

Kızlar ben şok tayım bu test doğru mu bilmiyorum inanamıyorum sabah bide yatmadan tekrar yapıcam beta yaptırın diyeceksiniz burda beta yapan yerde Yok bulunduğum ülkenin şehrinde
Hayrlisi olsun canim ❤ sağlıkla gelsinler insaallah. Sat ne zamndi ?

Kizlar nasilsinz ? Bi kac gündr yazamadim pek. Bugun tekrar de gittm beta hcg istedi yukselişine bakalım dedi. Birazdan sonucu almaya gidicem nasipse. Sizlerde ne var ne yok

Hadi insallah yakalarsin cift cizgiyi. Adet günune kadar pes etmek yok
Hıc test almayi akil edemedim. Kaç aydir da yapmiyorum. Hava da cok kotu. Kuzu kuzu bekleyecegim artik
Evde olmaması daha iyi canım ya,olunca duramiyorsun
Bana ovulasyon testiyle 10 tanede gebelik testi gelmişti bitireceğim galiba bat günüm gelmeden :)

Yine bi kuzenimin bebeği olmuş yaa walla kıskanmıyorum ama üzülüyorum yaa allahım ne olursun bizlerde hayırlı haberler alalım sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah nolur :'(

Evde olmaması daha iyi canım ya,olunca duramiyorsun
Bana ovulasyon testiyle 10 tanede gebelik testi gelmişti bitireceğim galiba bat günüm gelmeden :)
Benimde olsa kesin bitirmiştim. Testler de olmasa ne yapardım acaba. Artik camasir suyu, limon kalmazdi evde

Kizlar nasilsinz ? Bi kac gündr yazamadim pek. Bugun tekrar de gittm beta hcg istedi yukselişine bakalım dedi. Birazdan sonucu almaya gidicem nasipse. Sizlerde ne var ne yok
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bende bir türlü gidemiyorum beta hcg için küçük bir yerde oturuyorum burdaki hastaneye gidersem duymayan kalmaz hamile olduğumu ben henüz duyulsun istemiyorum

Bekleyince zaman da geçmiyor
Bu ay ne kadar uzadı böyle

6gün falan kaldı bat a
Şimdilik bi belirti yok bakalım

Bata bi hafta kalan arkadaslar sizde durumlar nasıl

Benimde çarşamba olmam gerek ama inşallah olmam bi belirti yok yani bilmiyorum da tek bildiğim tuvalete her iki dakikada bir çıkmam ve sürekli açım yiyorum 10 sonra bi açlık sürekli tatlı yeme hissi anlamadım ya inşallah hepimiz de vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…