Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bakalım sevindim senin adına 5/6. Haftada falan karından görünebiliyor kese . Tekrar gidesin görünür inşallah . Çok şükür .. Beklemedeyim miniğim büyüsünnn acızık
Haftaya tekrar cagirdi tatlm nasipse o zaman gorurz inşaallah. Sen kac haftalik oldun ? Kese gözüktü mü

Kızlar adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım 12.2 çıktı muayene oldum rahim kanunlaşması var dedi bir hafta sonra gel bakalım dedi anlamadım birşey ya
Rahim duvari gebelikte kalinlasir ama aşırı kalinlasma mi var bilemedjm. Cansunun da dedigi gbi iyi dusunelim ki iyi olsun sonuć ❤

Merhaba canım aynı his bende de vardı tatlı harici hamileyim sende inşallah bu güzel haberi verirsin bize
Yaa inşallah inşallah canım benim dört gözle bekliyorum Yoruldum artık biliyomusun çok zormuş bu işler ne kadarlık hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yaa inşallah inşallah canım benim dört gözle bekliyorum Yoruldum artık biliyomusun çok zormuş bu işler ne kadarlık hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım ben de daha yeniyim doktora gitmedim hemüz sadece evde yaptoğım gebelik testinden öğrendim hazır programa göre 5. Haftamdayım canım ama gerçeğini bilmiyorum henüz

evet canım belli olmuyor ya hayırlısı neyse o olsun umarım vardır benim tuvalet ihtiyacım cok arttı illallah ettim artık kendimi umutlanmıyorum varsa vardır yoksa yoksa da yoktur nasip vardır zamanı stresten uzak duralım :)

Amin inşallah canım ben de daha yeniyim doktora gitmedim hemüz sadece evde yaptoğım gebelik testinden öğrendim hazır programa göre 5. Haftamdayım canım ama gerçeğini bilmiyorum henüz
hemen git ya maşallah sabırlısın çok sevindim senin adına

Kızlar adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım 12.2 çıktı muayene oldum rahim kanunlaşması var dedi bir hafta sonra gel bakalım dedi anlamadım birşey ya
Canim haftaya tekrar doktora gidene kadar 2 gunde bir kan testiyle degerini takip edebilirsin. Insallah kat kat artar. Haftaya da doktorundan güzel seyler duyarsın.

Merhaba Kızlar bende kist vardi en son 2 cm'e düştü ancak bu ay ki reglm çok yoğun geçti inşallah dusurmusumdur diye umut ediyorum. 11-15 kasımda regl oldum ve hemen uzayan akıntı gordum 16 18 19 da ilişki yaşadım bugün uzayan akıntının daha fazla geldiğini farkettim napmam gerektiğini bilemedim doğru zamanlama midir uzayan akıntı kaç gün sürüyor acaba bilen lütfen yardımcı olsun

Ben de bugün regl oldum kızlar, yeni bat 18 aralık..ya nasip bakalım...
canım bat ın niye 18 i 20 si olması gerekmez mi. benım de bugun regl günümdü olmadım.gittim test aldım negatif. bi dahaki aya kaldı benımde ama bat günüm 20 si diye beklemem gerekez mi. geçen ay da 20 sinde olmuştum regl?

Canm son adet tarihinden hesaplayabilirsin kac haftalik oldugunu

canım o kişiden kısıye degısıyoe benım bat her ay 5 gun öne atar mesela bu ay yırmısınde olduysam bı dakı ay bat 15 i oluyo

Canim insallah kistin gecmistir.
Akintı da herkeste farklilik gosterir. Gün aşırı devam edersen yumurtlamanı kaçırmazsın. Bazı kadinlar 2 kere yumurtluyormuş. Bata kadar devam etmekte fayda var.

canım o kişiden kısıye degısıyoe benım bat her ay 5 gun öne atar mesela bu ay yırmısınde olduysam bı dakı ay bat 15 i oluyo
yani her ay farklı da olabilir o zaman benim de 3 aydır 20 sinde gelıyordu bugun gelmedi ama test de negatif anlam da veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…