- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Daha 6 haftalık bugün itibariyle . Betahcgmi kontrol ettirdim artışı 2 günde 2 katına da çıkıyor . 7. Haftada kontrole gitmiş olacağım . Geç olmaz bence tam vakti diye düşünüyorum .Hayirlisi cnm bende oyle hemen doktora gitmemeyi dusunuyordum 8 haftalik falan olana kadar ama o zamanda sikinti oluyormus galiba senin kac haftalik olacak?
CANIM O ZMN HERSE NORMAL RAHAT OLABILIRSIN SEN O BISEY BILMEZ DOKTORA TAKILMA MUTLULUGUNU YAŞADaha 6 haftalık bugün itibariyle . Betahcgmi kontrol ettirdim artışı 2 günde 2 katına da çıkıyor . 7. Haftada kontrole gitmiş olacağım . Geç olmaz bence tam vakti diye düşünüyorum .
Canim ya,sen hamile olduğunu bata kaç gün kala öğrenmiştin.Daha doğrusu ne zman çift çizgi cıktı,bir kaç gün önce negatif gördüğün olmusmuydu.Daha 6 haftalık bugün itibariyle . Betahcgmi kontrol ettirdim artışı 2 günde 2 katına da çıkıyor . 7. Haftada kontrole gitmiş olacağım . Geç olmaz bence tam vakti diye düşünüyorum .
Hayır canım olmz igne yapıyolar uyuştrmak için röntgen falanda çekiyolar ben gitmştm dişci yapmadı kadın dogum doktorundan yazılı kagıt getr dedi oda vermedi kalmştı öyle ama şmdi çook agryohamileyken dolgu olmazmı
Resmini yükledim . Ovulasyon pick yaptığı gün , öncesi ve sonrası günlerde betaberlik oldu . Sonra gün aşırı devam ettik yine .Canım ovulasyonda çift çizgi olunca her gün mü yaptınız ben yumurtlama haftası çatladığı gün yapamadım olmadı ondan mi acaba diyorum kontrolde herşey iyi cıktı şükür
Yani söylediği ihtimali kafamın bir köşesinde hep tutuyorum . Söylemeseydide kendimi çok çok kaptırmış değildim zaten . Hayırlısı Allahtan. Dünya hali herşey olabilir . Ben kryfini çıkarmaya çalışıyorumCANIM O ZMN HERSE NORMAL RAHAT OLABILIRSIN SEN O BISEY BILMEZ DOKTORA TAKILMA MUTLULUGUNU YAŞA
Ben 10 gün kala yaptım 7 gün kala sabah akşam yaptım 5 gün kala da yaptım hiçbirinde çıkmadı.Canim ya,sen hamile olduğunu bata kaç gün kala öğrenmiştin.Daha doğrusu ne zman çift çizgi cıktı,bir kaç gün önce negatif gördüğün olmusmuydu.
REgle 6 gün var test yaptım negatifdurduramıyorum kendini anlaşılan bata kadar yapicam ben
Adet döngün ne ki ? Günün geçti mi ?Geçen ay ayın 20 sinde adet olmuştum bugün test aldım negatif çıktı.sizce erken mi yaptın testi yoksa bu ay da mı yokbi yardım edin ya
Hahahhh o zman ümit var demektir,bende 10 gün kala başladım yapmaya negatifti tabiki :)Ben 10 gün kala yaptım 7 gün kala sabah akşam yaptım 5 gün kala da yaptım hiçbirinde çıkmadı.1 gün kala çok flu bir çizgi oldu . Regl günüm de gözümü dolduracak kadar belirginleşti Bi sabrımız yok . Bebelere 9 ay nasıl sabredeğiz acaba
Ya bilemiyorum ama erken yapmsmissin olunca çıkıyor bence. ..Geçen ay ayın 20 sinde adet olmuştum bugün test aldım negatif çıktı.sizce erken mi yaptın testi yoksa bu ay da mı yokbi yardım edin ya
Bugün olmam gerekiyordu ayın 20 si oluyordum geneldeAdet döngün ne ki ? Günün geçti mi ?
Bu ay çok istemiştim yaYa bilemiyorum ama erken yapmsmissin olunca çıkıyor bence. ..
Bu durumda yorum yapmak zor oluyor . Belki geç döllendi idrarda gözükmeyecek kadar değerin düşük . Belki de yok . Hayırlısı bakalım ne diyelim ..Bugün olmam gerekiyordu ayın 20 si oluyordum genelde
İyi Geldiği söyleniyor denemedim benEe cnm iyi geliyormu
Ayy ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galibabazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Gelcek annesi gelecek . Minik mucizen er geç gelecek inşallah sana sen yeter ki sabırlı ve duacı olHahahhh o zman ümit var demektir,bende 10 gün kala başladım yapmaya negatifti tabiki :)
bakalim inşllah benim kuzucukta geçte olsa süpriz yapar ❤
Ayy Ne güzel darısı başımıza canım bende randevumu aldım doktorumdanMinikimi gördüm bugün şükür haftaya kalp atışı için gidicem :)
Saol canım inşallah hayırlısıBu durumda yorum yapmak zor oluyor . Belki geç döllendi idrarda gözükmeyecek kadar değerin düşük . Belki de yok . Hayırlısı bakalım ne diyelim ..
İnşallah canım hadi güzel haberlerleAyy Ne güzel darısı başımıza canım bende randevumu aldım doktorumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?