Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi cnm bende oyle hemen doktora gitmemeyi dusunuyordum 8 haftalik falan olana kadar ama o zamanda sikinti oluyormus galiba senin kac haftalik olacak?
Daha 6 haftalık bugün itibariyle . Betahcgmi kontrol ettirdim artışı 2 günde 2 katına da çıkıyor . 7. Haftada kontrole gitmiş olacağım . Geç olmaz bence tam vakti diye düşünüyorum .

Daha 6 haftalık bugün itibariyle . Betahcgmi kontrol ettirdim artışı 2 günde 2 katına da çıkıyor . 7. Haftada kontrole gitmiş olacağım . Geç olmaz bence tam vakti diye düşünüyorum .
CANIM O ZMN HERSE NORMAL RAHAT OLABILIRSIN SEN O BISEY BILMEZ DOKTORA TAKILMA MUTLULUGUNU YAŞA

Canim ya,sen hamile olduğunu bata kaç gün kala öğrenmiştin.Daha doğrusu ne zman çift çizgi cıktı,bir kaç gün önce negatif gördüğün olmusmuydu.
REgle 6 gün var test yaptım negatif durduramıyorum kendini anlaşılan bata kadar yapicam ben

Canım ovulasyonda çift çizgi olunca her gün mü yaptınız ben yumurtlama haftası çatladığı gün yapamadım olmadı ondan mi acaba diyorum kontrolde herşey iyi cıktı şükür
Resmini yükledim . Ovulasyon pick yaptığı gün , öncesi ve sonrası günlerde betaberlik oldu . Sonra gün aşırı devam ettik yine .

Eklentiler

• 7C9D5FD5-FDDD-4221-B329-D9EA1A42C1ED.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 72
CANIM O ZMN HERSE NORMAL RAHAT OLABILIRSIN SEN O BISEY BILMEZ DOKTORA TAKILMA MUTLULUGUNU YAŞA
Yani söylediği ihtimali kafamın bir köşesinde hep tutuyorum . Söylemeseydide kendimi çok çok kaptırmış değildim zaten . Hayırlısı Allahtan. Dünya hali herşey olabilir . Ben kryfini çıkarmaya çalışıyorum

Ben 10 gün kala yaptım 7 gün kala sabah akşam yaptım 5 gün kala da yaptım hiçbirinde çıkmadı. 1 gün kala çok flu bir çizgi oldu . Regl günüm de gözümü dolduracak kadar belirginleşti Bi sabrımız yok . Bebelere 9 ay nasıl sabredeğiz acaba

Geçen ay ayın 20 sinde adet olmuştum bugün test aldım negatif çıktı.sizce erken mi yaptın testi yoksa bu ay da mı yok bi yardım edin ya

Hahahhh o zman ümit var demektir,bende 10 gün kala başladım yapmaya negatifti tabiki :)
bakalim inşllah benim kuzucukta geçte olsa süpriz yapar ❤

Ee cnm iyi geliyormu
İyi Geldiği söyleniyor denemedim ben
Ayy ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…