- 2 Mart 2017
- 121
- 98
- 18
- 36
Kızlar ne durumdasınız varmı bi gelişme?
- @Gkcebrk 19 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @visne_receli 20 kasım
- @sahra41 20 kasım
- @Sanderling 20 kasım
- B bodrum90 20 kasım
Döllenmiş yumurta mı oldu acaba onu mu kastetti ki dicem ama o zaman çalışmalara devam demezdi . Muhtemelen daha çatlama oluşmadı diye düşündüm .Progesteron testim 8.13 çıktı doktorum değer iyi yumurta geliştirmişsin çalışmalara devam dedi benim anlamadığım 21. Günden sonra yumurtlama mı olur adet döngüm 30 gün zaten
Tam koyulaşma olmuş . Bu 24/36 saat içinde çatlayacağını işaret ediyor bize canım . Çatladığında karşılaştığı ve seçtiği spermle buluşup döllenme olacak inşallah . Bugünü yarını hatta mümkünse ertesi günü de değerlendirin diyebilirim kendi tecrübemle .. Asıl önemli gün yarın ve ertesi gün . Muhtemelen bu koyuluk yarına kadar devam eder . Tekrar çizgi silikleştiğince çatlamanın olacağını gösterir . Karışık mı olldu biraz
Biz öyle denedik . İmkan varsa fındık fıstık pekmez ceviz eşin de sen de yiyin güzelce . Hayırlısıyla olur inşallahTeşekkür ederim canım gayet açıkher gün ilişkiye girmeyin sperm kalitesi dusuyor dediler bize de yarını boş gececektik o zaman 3 gün de deneyelim madem
Panik bozukluğu belirtileri canım bende de var.. ağrıya tahammül sıfırın altındaBende o zamn acarim muzigimi eve gelirken cakidiii cakkiiddiii dinleye dinleye gelirim sesiiimm teee sizin oralardan duyulur :)) benim kesin igneye baslicak bende igne olamam ki hemsire eline alip ustune ustune gelio ya psikolojik olarak geriliyorum yaptiramiyorum bazen agladigim hatta bi kere serum takilirken nefesimin kesilmisligi oksijen baglanmisligim bile var
Biz öyle denedik . İmkan varsa fındık fıstık pekmez ceviz eşin de sen de yiyin güzelce . Hayırlısıyla olur inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahInşallah canım hayırlısı 1 haftadır besliyorum zaten eşimi bol bol bakalım hayırlısı ise gelsin inşallah bizim minik de
Gergin değilim daha öncede genel anArkadaşta farklı şekilde yardımcı olmaya çalışmış canım bence.Bilgisi olanda yazar yine.
ŞaşırdımBöyle gerginliklere yer yok sayfada.Sakiiiin hanımlar
Herkesin derdi belli.
Yok sakinim hele sen burada bana en çok yardımcı olan kişisin yanlış anlaşıldım sanırım.Sakin ol . Bilmediğin için değil yardımcı olmaya çalışıp bir doktor makalesi paylaştığım için yönlendirdimAgrasifliğe gerek yok
Ilac 20 kapsul bittikten 5 gun sonra gelirmis progestanida aslinda adet sokturucu olarak kullaniliyorlar hicbirsey bilmemek ne kaa kotuu yâayumurta geliştiriciymiş ama bide canım adetine daha var sonuçta
Canimmmm inanamiyorum ya tesadüfen gordum harika bi haber bu coooook tebrik ederim o kadar sevindimki anlatamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan tahlili yaptirabildin miKızlar ben şok tayım bu test doğru mu bilmiyorum inanamıyorum sabah bide yatmadan tekrar yapıcam beta yaptırın diyeceksiniz burda beta yapan yerde Yok bulunduğum ülkenin şehrinde
Birinde ignenin ucu kırılmışti hemsire beni azarlamaya kalkmisti ama iste kalkmisti agzinij payini aldi sonra. Cok zor cnm igneyi oluyorum sonra oksiyen veriyolar falan nefesim daraliyor. Tek hissetmedigim igne dogumda belimden yapilandi egil egil diye zorluyodu anestez uzmanı karnimin agrisindan iğneyi yaptigini bile anlamamistimPanik bozukluğu belirtileri canım bende de var.. ağrıya tahammül sıfırın altındaderin nefes alıp başka tarafa bakmayı dene.. damara girerken iş görüyor ama iğne batırınca aniden kasılıyor insan. Tetanoz aşılarını nasıl yaptırdın peki?
Ben 2 kasim da igne olmustum 16 kasim da 50 cikmis degerim. Bugun de 496 ckti.canım kaçıncı gün 50 gördüm kaç gün sonra yükseldi ?
canım doğumda o iğne hiç iyi değilmiş ben yaptırmamıştım benim de belim koptu resmen ama dayandım ilerde fıtıklıga sebep verebiliyor muşBirinde ignenin ucu kırılmışti hemsire beni azarlamaya kalkmisti ama iste kalkmisti agzinij payini aldi sonra. Cok zor cnm igneyi oluyorum sonra oksiyen veriyolar falan nefesim daraliyor. Tek hissetmedigim igne dogumda belimden yapilandi egil egil diye zorluyodu anestez uzmanı karnimin agrisindan iğneyi yaptigini bile anlamamistim
Ben dogumumdan memnundum cnm yanliz dogumdan sonra cok ayakta kaldigimda is yaptigimda omiriligimde degisik bi agri oluyo tarifi mumkun deil dogumdan once yoktu sonra olducanım doğumda o iğne hiç iyi değilmiş ben yaptırmamıştım benim de belim koptu resmen ama dayandım ilerde fıtıklıga sebep verebiliyor muş
2-3 gün ust uste degerlendir canm eşinin spermlerinde herhangi bir sorun yok ise tabi ki.Bazı yerlede akinti geliyorsa çatlamış demek yazmışlar da korktum kaçırdık diye sağ ol canimmm
aynen canım napacaksın pekiIlac 20 kapsul bittikten 5 gun sonra gelirmis progestanida aslinda adet sokturucu olarak kullaniliyorlar hicbirsey bilmemek ne kaa kotuu yâa
teşekkür ederim..tebrikde ederim aynı zamandaBen 2 kasim da igne olmustum 16 kasim da 50 cikmis degerim. Bugun de 496 ckti.
o iğnenin etkisi sonradan çıkıyor çünkü. doğumda belki acını hafifletiyordur ama sonradan aynı sezeryan gibi sonradan acıyı anlıyorsun.Ben dogumumdan memnundum cnm yanliz dogumdan sonra cok ayakta kaldigimda is yaptigimda omiriligimde degisik bi agri oluyo tarifi mumkun deil dogumdan once yoktu sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?