- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 133
kuzum günde 2 mm büyüyecekler onlar sen gün aşırı ilişkiye devam etTam buyumediler ama 20mm falan olmasi gerekiyordu ama hafta sonuna insallaah o boyuta gelir ben gunleri degerlendiririm spermler bu actionu gercekleatirecekmi bakalim ben yapmam gerekeni yaptim sira onlarda :)
Son bi soru daha sorayim simdi bana 24 26 28 kasima gun verdi acep ben 22 sindemi baslasam 30undada olsun garanti olsun diyorum. 2mm buyurse 16mmlik carsambaya 20 mm olur zaten ama bana cumaya gun verdi ben carsambadan basliyim dimikuzum günde 2 mm büyüyecekler onlar sen gün aşırı ilişkiye devam et
Zaten bu ay olmazsa susturcam ne pahasina olursa olsunBiraz kafami dinliyim bana huzur ver de o daha kotu seni sık bogaz etmesin ama oyle daha cok dusunup strees yapmana sebep olur canimcim
Bebek istedigimden beri iciyorum canim. Yok canim takip edilmedi. Gerci agustosta detayli tahlillerim yapilmisti o zaman kontrol etmis olabilir.Simayinannesi Çok uzunmuş cidden folik asit süren? Değerlere bakarak mı takip ediyor doktorun?
Yumurta boyutu benim doktorum 15e bile cok guzel demisti gecen aylardaki yumurta boyutunu soyledigimde canim yani umutsuz olmaya gerek yok ayrica kafana yatmiyorsa baska doktora git. Bazilari cidden oyaliyo insani.Hata varmi sence cnm yaa okudum cok kisi ignesiz hamile kalabilmis yani catlatma ignesiz.. bide sanirim doktorum benden cok umutlu deil bu ay
Yani guzelce soyle bence stres oluyorum de benimkide aksine cok istiyor ama nadir belli eder bana stres olmasin diye elinden geleni yapiyor adamcagiz masallah diyimZaten bu ay olmazsa susturcam ne pahasina olursa olsun
Buranın amacı yardımlaşmak fikir alışverişinde bulunmak destek olmak.Kk sayesinde vajinismusu yendim ben yani...Mutlaka bir bilgisi olan vardır diye düşünmüştüm ondan sordum yoksa bende biliyorum doktor sitesine girmeyi.biumutsa Biraz doktor makalelerine falan bakabilirsin internetten ...
Nie igne yapmadi ona takildim suan ya.. normalde konusunda uzman bulundugum sehirde riskli gebelikde falan uzman seminerler falan veriyorYumurta boyutu benim doktorum 15e bile cok guzel demisti gecen aylardaki yumurta boyutunu soyledigimde canim yani umutsuz olmaya gerek yok ayrica kafana yatmiyorsa baska doktora git. Bazilari cidden oyaliyo insani.
Bebek istedigimden beri iciyorum canim. Yok canim takip edilmedi. Gerci agustosta detayli tahlillerim yapilmisti o zaman kontrol etmis olabilir.
Nie igne yapmadi ona takildim suan ya.. normalde konusunda uzman bulundugum sehirde riskli gebelikde falan uzman seminerler falan veriyor
Buranın amacı yardımlaşmak fikir alışverişinde bulunmak destek olmak.Kk sayesinde vajinismusu yendim ben yani...Mutlaka bir bilgisi olan vardır diye düşünmüştüm ondan sordum yoksa bende biliyorum doktor sitesine girmeyi.
Ben cvbımı aldım teşekkür ederim..
Oda dogru aslinda cok ilac kullandim 2 kere klomen kullandim 1 hafta arayla daha nice ilaclar. Ama kendide umutsuz sanirim oyle hissettim çünküİğne de bi şans,şuan kendi şansını denemeni düşünmüstür.Ne kadar az müdahale iyi canım.Olmazsa dener,adım adım
Ben 4+3 teyim canim ama gozükmedi. Haftaya gel dedi 5.haftami doldurmuş olucam bebk var ise gözükür dedi kesesi. Sende kesesi icin haftayi bekle bence de4 gün varmış bizimde aramızda canım bende haftaya gitcem tam zamanı olur ozaman
Bende 4+3 teyim canm. Haftaya cagirdj bakalim dis gebelik degilse belli olur dedi.Amin canım inşallahh
canım aramızda 4 5 gün var sanırım 5+1 im bende bugün anca görebildim keseyi alttan oda üstten hala görünmüyor büyük ihtimalle seninde 4 5 güne görünür
Gebelik var gibi canım hayırlı olsun haftaya kan değerin artmış olur inşallah
çok teşekkür ederim canım. Amin inşallahhh
Canm sen 22 yide boş gecirme bence. Hayrlisi olsun hakkinda.Bugun iste biri 13 biri 16 mm mis 24 26 28 kasimda iliski verdi ilac kullancam bakalim nolcak
Kafamda deli sorular dimi cnm haklisin ben 22sindr basliyim 30una kadar gun asiri insallah tutar minnak falan yumurtalarim ama mucizem olusur ins igne vermeyince tedirgin oldum yaCanm sen 22 yide boş gecirme bence. Hayrlisi olsun hakkinda.
KaçırdımSimayinannesi Çok uzunmuş cidden folik asit süren? Değerlere bakarak mı takip ediyor doktorun?
Ne güzel senin adına canım maşallahYani guzelce soyle bence stres oluyorum de benimkide aksine cok istiyor ama nadir belli eder bana stres olmasin diye elinden geleni yapiyor adamcagiz masallah diyim
Sen calismalara basla tatlm tüpleri bos birakmaya gelmezKafamda deli sorular dimi cnm haklisin ben 22sindr basliyim 30una kadar gun asiri insallah tutar minnak falan yumurtalarim ama mucizem olusur ins igne vermeyince tedirgin oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?