- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
İnşallahInsallah canim. Arkadasim diyoki simdi kalp atisini duyucaz aciyimmi dur acmiyim az daha heyecan yap falan diye saka yapiyomus kadinvalla ilgiye ilgileniyo gercekten artik ufak tefek seyde olursa o kadari kadi kizindada olur diyip gecicem. Rabbim onumuzdeki aya hamile olarak gitmemi nasip etsin .sende dua et hamilesin daha makbul olur :)
Insallah canim Allah razi olsun sende de bi aksilik cikmadan kucagina alirsin insallahhhhh :))İnşallahAklıma estikce geçiriyorum içimden tanımadığım şu gruptaki hanımkardeşletimide . Bu kadar motivasyona oluversin artık minik mucize
Cok haklisin canim onun icin bunu yapmam gerekiyorBiliyor musun yine oyle yapman lazim.
Cocugun olunca cidden yapman gerekiyor ve simdide esin icin.Hic zor degil inan.
Sevdigin insanin baskalari yuzunden uzuldugunu gorsen ne dusunursun?
Esin neden bunu gorsun ki?
Yalniz ilk gebeligimde tesaduftur deyip bende gulmustum ama 2.de de kirpik kırışmıştı aradan boyle dik kafali
Ama belirtiler cok genel o yuzden hicbirine kanmamak lazim.Ancak kesinlesince hee bu sundanmis diyorsun
Hiç isim düşündünüzmü peki, varmı niyetlendiginiz bir isimİnşallahAklıma estikce geçiriyorum içimden tanımadığım şu gruptaki hanımkardeşletimide . Bu kadar motivasyona oluversin artık minik mucize
Insallah canim. Arkadasim diyoki simdi kalp atisini duyucaz aciyimmi dur acmiyim az daha heyecan yap falan diye saka yapiyomus kadinvalla ilgiye ilgileniyo gercekten artik ufak tefek seyde olursa o kadari kadi kizindada olur diyip gecicem. Rabbim onumuzdeki aya hamile olarak gitmemi nasip etsin .sende dua et hamilesin daha makbul olur :)
Canım benimde adetime iki gün var ama senin aksine hiç akıntım yokKızlaarrr ben galiba adet olucam sancılar geliyo gidiyo ve cok akıntım var anlatamam sut gibi ya off bunları yaşayan varmı
Erkek olursa CAN kız olursa SUHiç isim düşündünüzmü peki, varmı niyetlendiginiz bir isim
Bilmiyorum ya hafif hafif sancılar oluyor benim 4 5 gündür vardı akıntım son bir gün kaldı bakalım bekleyip görücez geçse bile hemen test yapmicamCanım benimde adetime iki gün var ama senin aksine hiç akıntım yok
İnşallaaaahhhhhhInsallah canim Allah razi olsun sende de bi aksilik cikmadan kucagina alirsin insallahhhhh :))
Benim adet sancısı gibi değilde ara sıra kasığımda batmalar oluyor bugünde arttı ama akıntım yok bende senin gibi beklicem hayırlısı olur inşallah canım ikimiz içindeBilmiyorum ya hafif hafif sancılar oluyor benim 4 5 gündür vardı akıntım son bir gün kaldı bakalım bekleyip görücez geçse bile hemen test yapmicam
Evet bekleyelim bakalım inşallah vardır meleklerimizBenim adet sancısı gibi değilde ara sıra kasığımda batmalar oluyor bugünde arttı ama akıntım yok bende senin gibi beklicem hayırlısı olur inşallah canım ikimiz içinde
Keşke içmeseydin artık yapacak bişey yok allahın izniyle bişey olmaz bende cuma günü 2 tane gripin içmiştim migrenden dolayıKızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.
Üstüne görme dedikleri yerleşme kanaması canım . Hayırlar olsun inşallah . Acaba bu ay geçirdiğin küçük işlemden mi oldu ki ? Acile gidip kan mı versen ? Ne yapmayı düşünüyorsun ?Kızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.
Bencede canım keşke içmeseydin benim bile 2günüm var aksamdan beri çatlıyor başım ilaç içemedim ne olur ne olmaz diyeKızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.
Bence bi kan testi olayı çözer heveslendirmek istemiyorum ama nedense sen hamileymişsin gibi hissediyorum benKızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.
Kızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.
Ağrında yoksa kuvvetle muhtemel ki yerleşmedir çünkü yerleşme kanamasında regli gibi ağrı olmuyorKızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.
Eşimin bacağına uzanacaksın güzel bir masaj yapıcam alnına başına çok iyi geliyorKızlar ilaç demişken akşamdan beri felaket baş ağrım var nasıl geçiricem ben bu ağrıyı ilaçsız bileniniz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?