Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Aklıma estikce geçiriyorum içimden tanımadığım şu gruptaki hanımkardeşletimide . Bu kadar motivasyona oluversin artık minik mucize

Cok haklisin canim onun icin bunu yapmam gerekiyor

Merak ettim bu doktoru nerde hangi şehir de acaba :))

Hiç isim düşündünüzmü peki, varmı niyetlendiginiz bir isim
Erkek olursa CAN kız olursa SU Yani yanlarına ek isimlerle böyle düşünüyorum kendime uydurayım diye . Erkek olursa Ahmet olacak eşimin çok değer verdiği şehit bir arkadaşının ismi . Yanına da Alp Efe Can .. Kısa birşeyler . Kız olursa bilmiyorum İsim işini ince düşünmek lazım şimdiki cocuklar pek fena bir kulp bulup alay edilsin istemem

Bilmiyorum ya hafif hafif sancılar oluyor benim 4 5 gündür vardı akıntım son bir gün kaldı bakalım bekleyip görücez geçse bile hemen test yapmicam
Benim adet sancısı gibi değilde ara sıra kasığımda batmalar oluyor bugünde arttı ama akıntım yok bende senin gibi beklicem hayırlısı olur inşallah canım ikimiz içinde

Benim adet sancısı gibi değilde ara sıra kasığımda batmalar oluyor bugünde arttı ama akıntım yok bende senin gibi beklicem hayırlısı olur inşallah canım ikimiz içinde
Evet bekleyelim bakalım inşallah vardır meleklerimiz

Kızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.

Keşke içmeseydin artık yapacak bişey yok allahın izniyle bişey olmaz bende cuma günü 2 tane gripin içmiştim migrenden dolayı

Üstüne görme dedikleri yerleşme kanaması canım . Hayırlar olsun inşallah . Acaba bu ay geçirdiğin küçük işlemden mi oldu ki ? Acile gidip kan mı versen ? Ne yapmayı düşünüyorsun ?

Bencede canım keşke içmeseydin benim bile 2günüm var aksamdan beri çatlıyor başım ilaç içemedim ne olur ne olmaz diye

Bence bi kan testi olayı çözer heveslendirmek istemiyorum ama nedense sen hamileymişsin gibi hissediyorum ben

korkma canım Allahın izni ile bisey olmaz ben oğluma hamile olduğunu bilmeden önce çok agir ilaçlar içmiştim doktor dedi çok agir ilaç kullanmışsın çocuk sakat olabilir alalim mi dedi ben yok sakat ise de kabulum dedim masAllah sapasağlam :)

Kızlar ilaç demişken akşamdan beri felaket baş ağrım var nasıl geçiricem ben bu ağrıyı ilaçsız bileniniz varmı ?

Ağrında yoksa kuvvetle muhtemel ki yerleşmedir çünkü yerleşme kanamasında regli gibi ağrı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…