- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Hanzade hoşuma gidiyor aslında benim .. Mihrimah ta olabilir Nazende de hoş .. Bunlar biraz dolgun .. Mila - Mina gibi çok kullanılan ama kulağa hoş gelenlerde olabilir .. İnşallah Rabbim gönlümüze göre versinOglum olursa bende Efe koymayı istiyorum. Esimle daha sevgiliyken karar vermistik. Ama kız ismi bir türlü begenemiyorum.
Iki isim de çok güzelmiş canim. Bir kızın bir oglun olur insallahBende kız olursa nefes erkek olursa ömür istiyorum
İnşllah Allah herkesin gönlüne göre versinIki isim de çok güzelmiş canim. Bir kızın bir oglun olur insallah
gönlümüzden geçen hayırlımız olsun inşallahIki isim de çok güzelmiş canim. Bir kızın bir oglun olur insallah
Bir ara Mina'yı düşünmüştüm. Sonra ondan da vazgeçtim. Hic bulamazsam kendi adımi verecegim artik. Erkek cocuklarinda moda ya babanin adini da vermek. Bende kizima vereyimHanzade hoşuma gidiyor aslında benim .. Mihrimah ta olabilir Nazende de hoş .. Bunlar biraz dolgun .. Mila - Mina gibi çok kullanılan ama kulağa hoş gelenlerde olabilir .. İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin
Aminnn inşallah canımgönlümüzden geçen hayırlımız olsun inşallah
Ceremesini çekiyoruz adımızı taşımış çokmuBir ara Mina'yı düşünmüştüm. Sonra ondan da vazgeçtim. Hic bulamazsam kendi adımi verecegim artik. Erkek cocuklarinda moda ya babanin adini da vermek. Bende kizima vereyim
Sen dedinde farkettim biliyo musun araştırdım gerçekten de prolaktini yükseltiyormuş Allah razı olsun senden sayende farkettim ve vazgeçtimEvet canım kürü yaparsan daha da artabilir sınırı 23 sende 19 cıkmış yada kürü 1 haftalığına fln dene bana göre
Dimi amaCeremesini çekiyoruz adımızı taşımış çokmu
Ben de bu sebeplerden dolayi kür yapmaktan korkuyorum hep. Her yerde okuyorum kür yapmadan önce doktorunuzla görüşün diye. Sende yapsan degerlerin bozulacakti. Allah korusun.Sen dedinde farkettim biliyo musun araştırdım gerçekten de prolaktini yükseltiyormuş Allah razı olsun senden sayende farkettim ve vazgeçtim
Kaş yapayım derken göz çıkaracaktım
Aynen canım ama doktorlarda alternatif tıbba çok karşı hemen dayıyolar hormon ilaçlarını bizlerde bi umut uygulamak istiyoruz işte kürleri ama yan etkiler ne kötüymüş meğerse.Yapmam gereken artık sadece tevekkül..Ben de bu sebeplerden dolayi kür yapmaktan korkuyorum hep. Her yerde okuyorum kür yapmadan önce doktorunuzla görüşün diye. Sende yapsan degerlerin bozulacakti. Allah korusun.
Yerleşme bildiğim kadarıyla sadece lekelenme şeklinde oluyor.Kanaman sadece bir kere gelip durdu mu?Merhaba kızlar normalde adet tarihim 6 gün sonraydı ama bugün kanamam geldi yerleşmeyle ilgisi olabilir mi bilgisi olan var mı
Adet oldun o zamanŞuanda az az geliyor yaklaşık 2 saat önce oldu zaten
bilmiyorum ki kuzum bir eczaneye falan sordaydınKullnmak istemiyorum yâaaa sence?
Kişiden kişiye farklı olabiliyor mu acaba kimileri hiç leke felan olmuyormuşYerleşme bildiğim kadarıyla sadece lekelenme şeklinde oluyor.Kanaman sadece bir kere gelip durdu mu?
Yarını bekleyeceksin mecbur canım devam ederse adet ama durursa mutlaka doktora gitKişiden kişiye farklı olabiliyor mu acaba kimileri hiç leke felan olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?