- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Rahim kendini temizliyor demekki . Benim doktorum parçalı kanamama öyle demişti . İnşallah önrmli birşey yokturSabah baya yoğun kanama ve çok afedersiniz pıhtılarla karşılaştım enfeksiyon vs birşeye bağlı böyle oldu sanırım bitince bi gideyim doktora bakalım ne diyecek.
Çok az birazcık kan değerin düşük tahmin ettiğin gibi . Takviyeyle toparlanır .Eki Görüntüle 2069976 kizlar anlamadim bnu henuz capaya da gtmedim su kirmizilar ne anlamadm kan degerlerimmi dusuk acaba
Sordum cnm yumurta gelistirici olarak ta kullaniyormus eger yumusrta kaliteli deilse vucuttan atmayi adeti gormeyi sagliyomusaynen canım bir sor
Peki doktor ne yapacak simdi canim. Uzme kendini lutfenKeseyi iki hafta once gördü olusmak üzere dedi ve bugün niye bole dedi anlamıyorum
Sağol canım yeni görebildim mesajını dün bi arkadaş soğuk iyi gelir dedi yaptım geçirmedi uyuyakalmışım o ağrıyla şu anda Allahtan yok ağrımAlnını ve şakakları biberiye yağı ile ovalarsan biraz rahatlatır. Okaliptüs yağı da iyi gelebilir sinüzit varsa. Bir kap içinde bir bardak sıcak suya beş altı damla damlat, kaynarken buharını içine çek. Dikkat et buhar yakabilir, çok yaklaşma. Geçmiş olsun canım
Ben doguma giderken zayiftim cnn 7 kilo almistim zaten hamileyken etkisi olabilir bilmiyorum ama cidden cok cok rahattim. Simdi biraz kilom var zormu olur acepcanım peki kilo durumun nasıl göbegın falan var mıydı yoksa yoktu ondan mı rahat oldu acaba benım göbüşüm var da
Dur hemen uzme kendini panik yapma icine sinmezse baska doktorada gidersin. Tahlil verdin demi bi sonuc ciksin bakalim bisey olmaz insallah yaKeseyi iki hafta once gördü olusmak üzere dedi ve bugün niye bole dedi anlamıyorum
Keseyi 4 haftalikken gordu ve iki hafta sonra gel dedi bugün geldim niye gelişmemiş dedi umduğum gibi değil dedi
Litfeeen cnmm sen benim totemimsin sen gidersen tum domino taslari yikilirrrBen hamile hissetmiyorum ki gı aksine adet agrilarim basladi diye dusundum cunku normaldede 10 gun oncesinden kendini belli eder benim adet agrilarim valla bilmiyorum ya insallah degildir yoksa bu ay rahim filmi cekilecek. Gerek kalmaz insallah
Canımmmm .. Hayırlısını iste . Duamdasın .. Doktorun herhangibir işlem yapmayı teklif ederse mutlaka başka bir doktora daha görün . Gördükleri ve fikirleri değişebiliyor . Rabbim gönlüne şifa versin ..Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum
Yeni ismi ne olmuş biliyormusun ? Bende arayıştayım bugün genetik doktorunda randevum var bakalım soracağım yüksek riskli gebelik uzmanına perinatoloji doktoruna mı gitmeliyim diye gebelik olunca, yada normal riskli gebelik bölümüne bakan kadın doktoru yeterli olacak mı diye. Şu kan pıhtılaşması beni korkutuyor sıkı takip gerekli olabilirmiş gebelikte bende arayıştayım yeni öğrendim durumumuCanim benim ablamda senelerce tedavi gordu ankarada oturuyor. Tek careyi fatih uni. Hastanesinde buldu tavsiye ederim suan ismi degismis sanirim ama ucreti biraz fazlaydi diyo ablam benim zmaanimda halada cok iyi doktorlar var diyo 3 cocuk oldu onun dusun adet hic olmuyordu
Umarim yikmam o taslari valla cok istiyorum kafami dagitmak icin orguye falanmi baslasam boyle daha cok takiyo insan aman suram agridi niye acep otur dusunLitfeeen cnmm sen benim totemimsin sen gidersen tum domino taslari yikilirrr
Tamam canim sorarim istersen turgut ozalmi oldu dedi ya o gun burda bi arkadas daha sordu ben ogrenince sana ozeldende yazabilirim. Ama cidden orasi cok iyi hastane ve doktor olarak bende ablama geldigimde gitmistim hatta annemi goturmustuk cok memnun kaldik. Ablam cocuk icin bi ev parasi doktu en son burda care buldular canimYeni ismi ne olmuş biliyormusun ? Bende arayıştayım bugün genetik doktorunda randevum var bakalım soracağım yüksek riskli gebelik uzmanına perinatoloji doktoruna mı gitmeliyim diye gebelik olunca, yada normal riskli gebelik bölümüne bakan kadın doktoru yeterli olacak mı diye. Şu kan pıhtılaşması beni korkutuyor sıkı takip gerekli olabilirmiş gebelikte bende arayıştayım yeni öğrendim durumumu
Ole yapacam galiba benim 29 uylul
Evet canmn oleymiss annem doktora gstermis dedigin gbi kan degerim dusukmus biliyosn bu isi :))Çok az birazcık kan değerin düşük tahmin ettiğin gibi . Takviyeyle toparlanır .
Oncesinde hic iliski olmadi mi?Benimde bugün yumurtlama günüm ama eşim hasta ateşi çok ovulasyon testi kop koyu şansa bak
Evet canmn oleymiss annem doktora gstermis dedigin gbi kan degerim dusukmus biliyosn bu isi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?