Olmadı cnm hayırlısı artikOncesinde hic iliski olmadi mi?
Tamamen bos gecmis sayilmaz eger oyleyse.
Vardir bi hayır :)
canım acele etme zaten beklıceksın alttan bakmadı mı yada bakmasın 15 gun bekleKızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum
onların gelısımlerı bızım hesaplamamıza göre uymuyo bazen sen 7 dıye gıdersın 4 haftalık cıkar o yuzden acele etme sakin tamamKeseyi 4 haftalikken gordu ve iki hafta sonra gel dedi bugün geldim niye gelişmemiş dedi umduğum gibi değil dedi
Ben doguma giderken zayiftim cnn 7 kilo almistim zaten hamileyken etkisi olabilir bilmiyorum ama cidden cok cok rahattim. Simdi biraz kilom var zormu olur acep
o zaman kullan kuzumSordum cnm yumurta gelistirici olarak ta kullaniyormus eger yumusrta kaliteli deilse vucuttan atmayi adeti gormeyi sagliyomus
Cnm uzulme her ay tutcak diye bse yok bende tam yakaladgmda saat 2 gbi baktim sabah degerlendirmistm gam yakaladgm gn bilmeden aksamda degerlendirdm ama tutmadi snrasndada tutmadi yani hersey rabbime kalms aslindaaa yakaladmda ne olduu oyuzdn artik takip de etmicm baska bsede yapmicm akisina brakcmBenimde bugün yumurtlama günüm ama eşim hasta ateşi çok ovulasyon testi kop koyu şansa bak
Inşallah kızlar bakti altan öncekine göre gelişmemiş dedi ama yeni dahaonların gelısımlerı bızım hesaplamamıza göre uymuyo bazen sen 7 dıye gıdersın 4 haftalık cıkar o yuzden acele etme sakin tamam
doktorun ilaç verdımı benımde öyle olmustu sonra doktor progestron ve gyno sanol ferro vıtamın falan verdı onları kullan bence vermedıysede iste hakkında hayrlıısı olsun düzelir inşInşallah kızlar bakti altan öncekine göre gelişmemiş dedi ama yeni daha
Inşallah cnm yaadoktorun ilaç verdımı benımde öyle olmustu sonra doktor progestron ve gyno sanol ferro vıtamın falan verdı onları kullan bence vermedıysede iste hakkında hayrlıısı olsun düzelir inş
İnşllah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o ağrı sızı geçiyorSenin için hangi dogum şekli hayırlıysa öyle dogum yapar bebegini sag saglim kucagına alırsın inşallah
Benim arkadaşımın annesi 9 ay boyunca adet görmüş hamileyken hatta ilk 4 ay bu yüzden hamile olduğunu bile anlamamis. Her şey olabiliyor test yapmış miydin canım hiç?kızlar merhaba,oksuruyorum ve burnum akıyor,antibiyotik filan verdı doktor gebelik suphen yoksa dedi ,adetim bitti dün ama kahverengi bişeyler gelmiş,geçen aydaki adet 6 gün önceden geldi,adet olupta hamıle olan varmıdır ?
yok cnm 1 ay once yapmıstım gebelık testı ,kesın sonuc veren testtenmı alsam acaba :SBenim arkadaşımın annesi 9 ay boyunca adet görmüş hamileyken hatta ilk 4 ay bu yüzden hamile olduğunu bile anlamamis. Her şey olabiliyor test yapmış miydin canım hiç?
Ahmet cingi etimed hastanesi canım çok iyi bir doktor benim bebegimn rahatsızlıgı çok nadir görülen bir vaka çogu doktor bilmiyor bile ahmet bey teşhis koymştu gideblrsin canım çok ilgiliUfff ben Ankara ve doktor seçiminde zorlanıyorum şu sıralar bide kan pıhtılaşması çıkınca daha da zorlaştı bu iş benim için
Evet canım halimi görenler aglıycaktı nerdeyse o kadar kötüydüm ki745 mi
Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum
yok cnm 1 ay once yapmıstım gebelık testı ,kesın sonuc veren testtenmı alsam acaba :S
Allah korusun canım kötü düşünme sağlıklı olacak inşallah Rabbim yardımcın olsunKızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?