Ayyyy cok tsk ederm cnmmm senin gbi bende 15 gn once olmstm ayni sikayet doktor soka grdii bobreklerine sicricak nerdeyse dedi tuvalate gttgmda agliorm idrarimi yaparken asiri agri oluyodu gozlerimden yas akiordu cok kotu durum biliorm ben zor atlattimmm onuu dunde capaya gttim karnimda batma var basim donuyoo belim agrio dedim doktor benden smir testi aldi rahminde miyom gordude tabii onun haricinde bise cikmadi hem camerayla hem ultrosunla baya inceledi baklm simirr testini bekliorm ins temiz cikar gerci miyom 3 mlmmisCanım o lökosit yazan enfeksiyon o degerin en fazla 3 olması gerekiyo hastaneye görede degişebiliyor tabi benim o degerim 745 olmştu doktor şoka girdi bir ton ilaç içtim birşey yiyip.içmiyodm sırf tuvalete gitmiyim dye lavaboda aglıyodum hep senin o iyimiş canım ben kötü bişey görmedim tahlillerinde o kırmızı olanlarda normal olmayan degerlr ama çok nir fark yok bak yanda hemen referans aralıkları var çok düşükte degil yani
Saolasn yinede gsterdim aile hekimini sadece kansizlik varmisss bendee sukur bse yokkValla anlamadim canim yanlis bilgi vermiyim sana direk doktoruna goster bence hem kesin bilgi daha iyi hic kafani karistirma
Senin için hangi dogum şekli hayırlıysa öyle dogum yapar bebegini sag saglim kucagına alırsın inşallahBende oğlumda normal Doğum yaptım ama 8 aylık doğdu 2 kiloydu ona bile bir sürü makatıma kadar dikişim vardı ama tabi doğduğu an bütün acı gidiyor normal Doğum çok güzel bir his gerçekten nasip olursa yine normal istiyorum ama bir sene önceki dktrum demişti 2 kilodan fazla normal doğuramazsın sezaryen den çok korkuyorum bende
Sabah baya yoğun kanama ve çok afedersiniz pıhtılarla karşılaştım enfeksiyon vs birşeye bağlı böyle oldu sanırım bitince bi gideyim doktora bakalım ne diyecek.
Ben hamile hissetmiyorum ki gı aksine adet agrilarim basladi diye dusundum cunku normaldede 10 gun oncesinden kendini belli eder benim adet agrilarim valla bilmiyorum ya insallah degildir yoksa bu ay rahim filmi cekilecek. Gerek kalmaz insallahEvet evet hic takma o agrilari insan psikolojik olarak gebe hissediyor kendini ben 2.klomeni kullanirken nasisa bisi olmucak die kullandim ya ilkinde olan agri sizi hicbirsey olmadi vallaa sakin dusunmek gerek
Ufff ben Ankara ve doktor seçiminde zorlanıyorum şu sıralar bide kan pıhtılaşması çıkınca daha da zorlaştı bu iş benim içinKahramanmaras buyur gel canim senide gotureyim doktoruma. Sen hangi sehirdesin ?
HayırlısıO zaman adetin günü de değişir, benim 30 kasım iptal :)
Ayy şimdi her geciken gün için kendimi hamile sanarım :)
Hayırlısı inşallah...
Tertemiz gayet güzel idrar testin .Buda idrar testim insallah anlarsiniz ya cok merak ediyormEki Görüntüle 2069975
Cok tsk edermm kzuummmm yaaa demkki gecmiss cok asiri iltihabm vardii cok sevndm smdiTertemiz gayet güzel idrar testin .
Renk ve yoğunluk kişiden kişiye farklı oluyormudur acaba
Bende oğlumda normal Doğum yaptım ama 8 aylık doğdu 2 kiloydu ona bile bir sürü makatıma kadar dikişim vardı ama tabi doğduğu an bütün acı gidiyor normal Doğum çok güzel bir his gerçekten nasip olursa yine normal istiyorum ama bir sene önceki dktrum demişti 2 kilodan fazla normal doğuramazsın sezaryen den çok korkuyorum bende
Dur bakalmm hemen umutsuzluga kapilma doktorlari bilmiormusun sennn kotu bse yktr mwrak etmeKızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum
Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum
Gt gtt ihmal etme cnm bendede miyom cikti 3 ml ama kanama miyondanda bazen kaynaklaniorms bende adetimden haric kanama olmadi ama belkidee agrili yogun gecti ondanda kanama ole oluyorSabah baya yoğun kanama ve çok afedersiniz pıhtılarla karşılaştım enfeksiyon vs birşeye bağlı böyle oldu sanırım bitince bi gideyim doktora bakalım ne diyecek.
Bende soğan kürünü yaptım 15 gün ve ardına testeredişli aslanpençesi kürününyapıyorum.Kizlar gunaydin. ben sogan suyundan sonra testere disli aslan pencesi suyuna basladim yemeklerden sonra sabah ve aksam iciyorum. Dun bir bardak havuc suyu ictim. Bu ay yumurta catlamasi olmadi. Benim gibi bir seyler yapan var mi?
Keseyi 4 haftalikken gordu ve iki hafta sonra gel dedi bugün geldim niye gelişmemiş dedi umduğum gibi değil dediAllah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım.
Keseyi mi göremedi?
Canim benim ablamda senelerce tedavi gordu ankarada oturuyor. Tek careyi fatih uni. Hastanesinde buldu tavsiye ederim suan ismi degismis sanirim ama ucreti biraz fazlaydi diyo ablam benim zmaanimda halada cok iyi doktorlar var diyo 3 cocuk oldu onun dusun adet hic olmuyorduUfff ben Ankara ve doktor seçiminde zorlanıyorum şu sıralar bide kan pıhtılaşması çıkınca daha da zorlaştı bu iş benim için
745 miCanım o lökosit yazan enfeksiyon o degerin en fazla 3 olması gerekiyo hastaneye görede degişebiliyor tabi benim o degerim 745 olmştu doktor şoka girdi bir ton ilaç içtim birşey yiyip.içmiyodm sırf tuvalete gitmiyim dye lavaboda aglıyodum hep senin o iyimiş canım ben kötü bişey görmedim tahlillerinde o kırmızı olanlarda normal olmayan degerlr ama çok nir fark yok bak yanda hemen referans aralıkları var çok düşükte degil yani
Canim kese hakkinda birsey demedi mi?Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?