Evet onunda o sikintilari var 8 dikiste fazlaymis haa dikis atarken uyusturuyolarmi?lavabodada zorlanirsin dimi ya yanar
Oyle yapicam artik. Bu ay kafam cok rahatti bugun tuhaf agrilar olunca biraz karisti ama hayirlisi ya zamanini beklemek gerek tabiO yuzden vur burda muhabnetij gozune gezmeye git kitap oku orgu or dusunmemeye calis cnm
Dogum yapinca da azalir derler. Bizi avutuyorlar resmen. Bi dogursakta azalmasi eksik kalsin. Bata 4 gün var ve kasıklarin batlayacak gibi agriyor.Valla benimde öyle rengi çok koyu çok parçalı ve baya ağrılı şuan. İnşallah iyiye işarettir. Bekarken ne iyiydi ya böyle dertler yoktu. Evlenince ağrı azalır dediler daha beter arttı :)
O kadar sistemli ki vücudumuz .. Gerçekten bebek bir mucizeSilindiğini görür görmez değerlendirdik canım hadi inşallah yaaa umarim tutmuştur. Kasik agrım inanılmaz artmıştı sabah silik çizgiyi gormeden ondan sonra ilişki oldu hemen şimdi de sağ kasigimi resmen kopariyorlar ağrı daha da arttı. Inşallah tutar bu ay. Yarın akşamı da degerlendirelim diyorum ne olur ne olmaz sonra da artık sıra batı beklemekteCansuErhan52
Aynen onu da söylüyorlar :) inanmıyorum artık hiçbirine, sıfır sancıyla hiçbirşey anlamadan adetini geçirenlere imreniyorum resmen :)Dogum yapinca da azalir derler. Bizi avutuyorlar resmen. Bi dogursakta azalmasi eksik kalsin. Bata 4 gün var ve kasıklarin batlayacak gibi agriyor.
Mantar olmus olabilir cnmm yaa olumsuz dusunme sakinkaşıntı niye acabadaha 10 gün var ama adetime bakalım
Gunler gecio valla cnm benim bata 12 gun kaldi meselaa :))Oyle yapicam artik. Bu ay kafam cok rahatti bugun tuhaf agrilar olunca biraz karisti ama hayirlisi ya zamanini beklemek gerek tabi
Amin canım inşallah yaa cok tesekkur ederimm yumurtlamayı yakaladım diye çok da umutlanmak istemiyorum şimdi zaman geçmek bilmezO kadar sistemli ki vücudumuz .. Gerçekten bebek bir mucizeGönlünce ollsun canım sancılar yumurtladığına işarettir muhtemelen Değerlendirmekten zarar gelmez tam çatladığı zamanı bilemediğimizden faydalı olur inşallah
hiç böyle olmamıştı inşallah bunlar değildirBazı antibiotikler iğneler mantar veya enfeksiyon yapabiliyor ama senin iğnenle bir alakası var mı hiçbir fikrim yok gerçekten
olmasın yaMantar olmus olabilir cnmm yaa olumsuz dusunme sakin
Benim sezeryan kesim 4 bilemedin 5 parmak boyunda ve 3 senede nerdeyse kayboldu. Ama benim psikolojik olarak oraya dokunamama durumum var yani aslinda sikinti yok ama ben tedirgin oluyorum..evet canım oturamıyodum bile sunnet olmus cocuk gıbı gezıyodum :) benım cınsel hayatımı etkıledı benım ıcın önemlı bıdaha o yuzden ıstemıyorum aslında toparlanma süreci kolay saglıklı evet ama bılemedım sezeryanda cok kalın kesıyolar oda var zaten doktor catın bıraz dar demstı bebek ufak oldugu ıcın normal dogum oldu
Benim hamileliligim boyunca vardi mantar ve idrar yolu enfeksiyonu evet zararli ama ilaclarini duzenli kullaninca sikinti olmuyir.olmasın yainşallah gebeliğe engel olmamıştır
Akıntı oluyormuş genelde iğne olanlarda burda biçok kere okudum da kaşıntı için aklıma başka bir ihtimal gelmedi . Sadece suyla yıka kurula bolca da su iç bakalım hemen geçer inşallahhiç böyle olmamıştı inşallah bunlar değildir
Tedbir bizden takdir AllahtanAmin canım inşallah yaa cok tesekkur ederimm yumurtlamayı yakaladım diye çok da umutlanmak istemiyorum şimdi zaman geçmek bilmez
Benim agrilar adetten 10 gun önceden başlıyor. Bi 9 ay rahat etsek artikAynen onu da söylüyorlar :) inanmıyorum artık hiçbirine, sıfır sancıyla hiçbirşey anlamadan adetini geçirenlere imreniyorum resmen :)
evet arkadasımda da gördum sadece cızgı gıbı iyi görunuyodu ama diğer bölgede kötu oluyo bıde dıkısın uc kısmı acılmıs cok rahatsız edıcıBenim sezeryan kesim 4 bilemedin 5 parmak boyunda ve 3 senede nerdeyse kayboldu. Ama benim psikolojik olarak oraya dokunamama durumum var yani aslinda sikinti yok ama ben tedirgin oluyorum..
içim rahatladı canım inşallah gebelikte vardırBenim hamileliligim boyunca vardi mantar ve idrar yolu enfeksiyonu evet zararli ama ilaclarini duzenli kullaninca sikinti olmuyir.
şuan geçti çok şükür bir daha olursa öyle yapim inşallah bir daha olmaz sağol canımAkıntı oluyormuş genelde iğne olanlarda burda biçok kere okudum da kaşıntı için aklıma başka bir ihtimal gelmedi . Sadece suyla yıka kurula bolca da su iç bakalım hemen geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?