- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesindir de canım olmazsın benimde 24 kasım 22 sinde test yapcAm sabısızlıkla bekliyorum resmen :)
Ilk gittigim doktor bayandi aynen alttan muayne etti hersey normal korunmayi birak folik asite basla dedi. 2 ay gecti erkek bi doktora gittim oda ilk ay klomen verdi yumurtalara bakalim ne durumda dedi kucuktu o ay olmadi yumurta olusumu duzensiz bende. Diger 2 ayda klomen arti catlatma ignesi yapildi gene olmadi. Adam hic yumurtalarin buyumesini beklemiyodu hemen igneyi dayiyodu. Sinir oldum varya bi kerede catlamismi diye gittim ne dese begenirsin yapacak biseyi yokmus beklicekmisiz flaan bakmadi kiz moral olarak o kadar dusurduki beni agladim eve giderken. Bu ay degistim doktorumu cok seker bi bayan cok sukur cokta pozitif bi insan 2 tanede yumurtam vardi bakalim.İyiymiş bakkaldan ekmekİlk doktorum sadece alttan genel muayene etti.Bebek düşünüyoruz dediğimizde hiç bir sıkıntı yok deneyin dedi.Herşey normalmiş.Bu ay doktorumu değiştirdim başkasından randevu aldım.Folik asidi bile kendim gittim aldım.Kendi bişey demedi.
Aleykumselam canimcim hosgeldinSelam kızlar
Hosbulduk canım nasılsınız uyku yok anne adaylaraAleykumselam canimcim hosgeldin
Sorma valla ben isten ayrilali boyleyim gece uyku yok sabaha karsi yat oglene kadar. Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor oy masallah ya ne kadarlik ? Hamilesin sanirim demi yanlis bise demiyimdeHosbulduk canım nasılsınız uyku yok anne adaylara
Gelin ayakkabısı altına bekâr kızlar isim yazar ya, biz de senin listene girmek istiyoruz hocamAhahaa acikladigim icin sirri kacmis olabuluuuuu amaa :))) hayirlisiyla en hayirli zamanda evlatlarimiza kavusuruz insallah
Sakın üzülme canım yılbaşı gecesi patlatın bombayıKızlar çok acı bişey kürtaj olalı 37 günüm bugün ve tam doğum günüme denk geldi reglim olsun herşeyin hayırlsı zaten bi kere regli olmak istiyodum yeni regli tarihim 17 aralık
Al oğlunu birlikte bir etkinliğe katılın tatlım.. onun her anne deyişi bize bir lütuf Rabbimden..Su hafta sonu gecer mi beaaabenim cok canim sikilomca streslenince sirtima agri girer bide oksururum kuru kuru bu aksam onlar basladi esim aferin hayatim bi bunlar eksikti tam olduk dedi valla toparlanmam lazim devami depresyon allah korusun..
Mesajını şimdi gördüm tebessüm ettirdin çok sağol canım inşallah herşeyin hayırlısı hamşle kalmak değil artık içimdeki tutku hayırlı bi evlat dünyaya getirip sağlıcakla büyütebilmek çok canım yandı kürtajımda darmaduman oldum ama çok şükürki rabbim sabrını veriyor inşallah bütün anneliği hak eden kadınlar annelik duygusunu yaşar bi kadın için çok güzel bi duygudur eminim herşeyin hayırlısıSakın üzülme canım yılbaşı gecesi patlatın bombayıstres en büyük düşman.. ben biraz uzaklaşıp ara verdim, Aralık'ta devam edicem inşallah.. senin bünye normale dönmüş artık, yeni bebek için zemin hazır denilebilir.. inşallah doğum günün uğurlu gelir ve sat olarak kayıtlara geçer
nice sağlıklı ve bebişli yaşlara inşallah
![]()
Hani internette bir söz var: Ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim... İnşallah tez zamanda sana da nasip olur.. kasım ayında annemi ziyarete geldim, eşimden uzaktayım.. haftaya dönüyorum, kaldığımız yerden devam :) korunma lüksüm yok çünkü kritik yaşlara geleli epey oldu :)Mesajını şimdi gördüm tebessüm ettirdin çok sağol canım inşallah herşeyin hayırlısı hamşle kalmak değil artık içimdeki tutku hayırlı bi evlat dünyaya getirip sağlıcakla büyütebilmek çok canım yandı kürtajımda darmaduman oldum ama çok şükürki rabbim sabrını veriyor inşallah bütün anneliği hak eden kadınlar annelik duygusunu yaşar bi kadın için çok güzel bi duygudur eminim herşeyin hayırlısısende çok ara verme koruncakmısın
Ne yaşlarda evlat sahibi olan insanlar inşallah rabbim tez vakitte nasip eder canım inşallah bizde bu hayatta en çok anne olmayı sevicez annemin bi lafı var üzülme kızım gün gelir 2,3 tane olur bunalırsın stres yapma kendine rabbim ne zaman dilemişse o zaman olur inşallah en kısa zaman da sanada hayırlıs sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder rabbim kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır istiyosun bide ilk çocukmu olcakHani internette bir söz var: Ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim... İnşallah tez zamanda sana da nasip olur.. kasım ayında annemi ziyarete geldim, eşimden uzaktayım.. haftaya dönüyorum, kaldığımız yerden devam :) korunma lüksüm yok çünkü kritik yaşlara geleli epey oldu :)
Takvimde 2 kasim ciktiBende 16 kasım.Yumurtlama gününüzü hangi gün olarak hesapladınız
Gunaydin cnm
Sokmamaya çalışıyorum ama bir şey olsuğunda aklıma hep en kötüsü gelir zaten benim değiştirmem gerek kendimiİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende 1buçuk sene sonra kavuştum düşündüğüm ilk günden beri ilaç kullanmamaya çalıştım en ağır içtiğim ilaç parol dur yani onu hamileler de içiyor zaten hamilelik olmasa bile aslında içmemek Lazım kimyasal sonuçta ama dayanılmıyor bazen
Canım Allah bilir onu umarım olmuştur da sağlıklıdır ama çok ağır ilaç kullanmadıysan endişelenme derim strese sokma kendini
GünaydınnnGunaydinlarrrr
Hayirlisi olur insaAllah bende bitince ona baslamayi düşünüyorum. .Aynen bende oyle biliyorum ve oyle yapiyorum bugun son gunum. Yarin testere disli aslan pencesine baslicam nasipse.