• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasılsınz ? :anneadayı: Benm gecmeyen bi bel ağrım avr. Çekilmeyecek kadar şiddetli değil ama çok düzenli. Hiç dinmeden ağrıyor :KK49:

Kizlar nasılsınz ? :anneadayı: Benm gecmeyen bi bel ağrım avr. Çekilmeyecek kadar şiddetli değil ama çok düzenli. Hiç dinmeden ağrıyor :KK49:
Benim baş dönmeleri başladı çok şiddetli değil ama boynumu çevirince falan oluyor birde gögüslerim resmen kopacak gibi ağrıyor düşecek sanki boynuma falan asıcam neredeyse :D

Simdi hem regl olmadin onun etkisi vurur hemde icerdeki kucuk savascinin isi buyuk :))))
1-2 haftaya asıl belirtiler vurmaya baslar canim :) 6 haftadan sonra ozellikle 7-8 bayaa bana ne oluyor dedirtir :)

Benimde dün akşam sırtım ağrıdı kopcaktı sanki yemek yedikten sonra zorla bulaşıkları halledebildim

Kızlar sabah kalktım ilk idrarla hem erken hem normal gebelik testi yaptım malesef negatif, olsaydı zaten mutlaka çıkardı. Yarın yada pazartesi adet olurum. Zaten umut yoktu bu ay da böyle geçti. Hayalet çizgilere çok da inanmamak lazımmış :)
Hayirlisi canim. Olacak elbet. Dedigin gibi testlere pek guvenmemek lazim.

Benim baş dönmeleri başladı çok şiddetli değil ama boynumu çevirince falan oluyor birde gögüslerim resmen kopacak gibi ağrıyor düşecek sanki boynuma falan asıcam neredeyse :KK70:
Dayanilmyacak kdar değil çok şükür ama hiç dinmiyor :KK12:

Simdi hem regl olmadin onun etkisi vurur hemde icerdeki kucuk savascinin isi buyuk :))))
1-2 haftaya asıl belirtiler vurmaya baslar canim :) 6 haftadan sonra ozellikle 7-8 bayaa bana ne oluyor dedirtir :)
Ayy inşaallh güzel geçer bu süreclerimiz :dua::anne:

Bebişlerimiz için katlanıyoruz her şeye onlarda gelsin hayırlısıyla inşallah. Benimde bugün başım çatlıcak sanki akşamdan beri ağrıyor tabi senin ağrının yanında bir şey değildir canım bu hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Insallah guzel dileklerin tesekkur ederim canim :)

Back
X