Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim baş dönmeleri başladı çok şiddetli değil ama boynumu çevirince falan oluyor birde gögüslerim resmen kopacak gibi ağrıyor düşecek sanki boynuma falan asıcam neredeyseKizlar nasılsınz ?Benm gecmeyen bi bel ağrım avr. Çekilmeyecek kadar şiddetli değil ama çok düzenli. Hiç dinmeden ağrıyor
![]()
Kizlar nasılsınz ?Benm gecmeyen bi bel ağrım avr. Çekilmeyecek kadar şiddetli değil ama çok düzenli. Hiç dinmeden ağrıyor
![]()
Vermedim canım kan için günümün geçmesini bekleyecektim gerek kalmadı ona da :)Canım Kan vermiş miydin sen çizgide belliydi ama silik te olsa
Benimde dün akşam sırtım ağrıdı kopcaktı sanki yemek yedikten sonra zorla bulaşıkları halledebildimKizlar nasılsınz ?Benm gecmeyen bi bel ağrım avr. Çekilmeyecek kadar şiddetli değil ama çok düzenli. Hiç dinmeden ağrıyor
![]()
Hayırlısı olsun canım ne diyelim inş önümüzdeki aya ozamanVermedim canım kan için günümün geçmesini bekleyecektim gerek kalmadı ona da :)
2. Bebisler dahami zor oluyor
İns cnmİlki kolay olduysa ikinci gecikince zor oldu gibi gelebilir bize.. inşallah çok beklemeyiz minnakları :)
Cok gecmis olsun canim. Calisinca daha zor tabi. Kan testi de yapsalardi keske.Tesekkur ederim doktora gittim canim antibiyotik yazdi ducoid ,biogaia ve parol hamilelerde kullanabilir dedi bilmiyorum cokta ağir hastayim pazartesi ise gitcem mecburum icmeye![]()
Hayirlisi canim. Olacak elbet. Dedigin gibi testlere pek guvenmemek lazim.Kızlar sabah kalktım ilk idrarla hem erken hem normal gebelik testi yaptım malesef negatif, olsaydı zaten mutlaka çıkardı. Yarın yada pazartesi adet olurum. Zaten umut yoktu bu ay da böyle geçti. Hayalet çizgilere çok da inanmamak lazımmış :)
2. Bebisler dahami zor oluyor
Gecmis olsunBen kaldım ilki gb ama dış gebelik yaşadım.
Dayanilmyacak kdar değil çok şükür ama hiç dinmiyorBenim baş dönmeleri başladı çok şiddetli değil ama boynumu çevirince falan oluyor birde gögüslerim resmen kopacak gibi ağrıyor düşecek sanki boynuma falan asıcam neredeyse![]()
Ayy inşaallh güzel geçer bu süreclerimizSimdi hem regl olmadin onun etkisi vurur hemde icerdeki kucuk savascinin isi buyuk :))))
1-2 haftaya asıl belirtiler vurmaya baslar canim :) 6 haftadan sonra ozellikle 7-8 bayaa bana ne oluyor dedirtir :)

1 haftadr öyleym bndeBenimde dün akşam sırtım ağrıdı kopcaktı sanki yemek yedikten sonra zorla bulaşıkları halledebildim
Ben kaldım ilki gb ama dış gebelik yaşadım.
Evet beyazdi seffaf deill yunurta aki gbiiydi ama biraz daha yapiskan gbi beyazdiii sadece neden cozemedmmBeyaz mıydı canım bende de öyle gelmiştide akıntı uzayan cinsten
Insallah guzel dileklerin tesekkur ederim canim :)Bebişlerimiz için katlanıyoruz her şeye onlarda gelsin hayırlısıyla inşallah. Benimde bugün başım çatlıcak sanki akşamdan beri ağrıyor tabi senin ağrının yanında bir şey değildir canım bu hayırlı sonuçlar alırsın inşallah