- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2102844 kızlar az önce erken gebelik yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2102844 kızlar az önce erken gebelik yaptim
Sağol canm benmHayırlı olsun canım
Ben beta diye gittim. Doktor genel bakmış. Sanırım daha çıkmadı. Bu saatten sonra da çıkmaz artık. Sabaha kaldıBeta istemedilermi
Canım kapanmaz kanlar toplanıp labaratuara götürülüyor sen arada bakmaya devam etMaalesef yokönce onlarla uğraşsalarmış ya
![]()
İyim aşermeler başladı sürekli turşu yiyorum halsizlik var bide :)Saol canım benim. Aynen bol su içmek lazım. Sen nasılsın :)
B Birkucukeylulmeselesi canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Hadi gözün aydin ❤
Hayırlısı olsun canım. Olmuyorsa hayirdandirKızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için. kırmızılar gelmiş bulunmakta hayırlısı diyelim yeni aya. Rahim hamileliğe hazırlandı diye olumlu düşünüp olumlu olsun istiyorum.:)
İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririm. Yeni bat 24 şubat canımseymaka
Kızlar hamilelige hazrlık için kadın doğuma gittinizmi hiç folik asit fln verıormuş bide iltihap fln varmı bakması gebelikten önce iyi deilmi
Herşey düzeldi şükür Biranda kızgınlık hersey bitiyor ama adı üstünde kızgınlık gelip gecici
Hadi ya. Ben bu saatten sonra sisteme girmezler sanıyordumCanım kapanmaz kanlar toplanıp labaratuara götürülüyor sen arada bakmaya devam et
Bol bol dinlenİyim aşermeler başladı sürekli turşu yiyorum halsizlik var bide :)
Hadi hayırlısııı inşallah pozitif çıkar yüzün güler artık ya bitsin bu stresss:))SEVDAM07 Ay haklıymışsın şimdi baktım 4. Sayfa da açılmış :))
Hadi hayırlısııı inşallah pozitif çıkar yüzün güler artık ya bitsin bu stresss:))
Amin kuzum inşallah. Ama bence koca bir negatif çıkacak. Hatta söyleyim 0.5 çıkacako kadar ki umudum yok. Sağda solda böyle düğme gibi bir şey hissedilir ya onu hissederek umutlanıyordum o da kum çıktı ya
4
Insallah bitanem yaa hayirlisini versin RabbmAhhh ben de o kisma kadar gelip devamini görememistim. Insallah tum isteyenlere nasip olur canim.
Aminn inşallah :)Kum olsa bu kadar gebelik belirtisi olduğunuhissetmezdin yaaaa :)) baya da gecikti adetinnn ben umutluyum niyeyse
inşallah diyelim
![]()
Amin canm inşallahEvet canım gitmen faydalı olur smear testide yaptır gitmişken doktor yüksek ihtimal verir folik asit
Canım gözün aydın pozitif görünüyor sonucun hayırlara vesile olsun inşallah
Ay sayfa açılmış ama sonuç yok muAminn inşallah :)
Yok dahaAy sayfa açılmış ama sonuç yok mu![]()