Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için. kırmızılar gelmiş bulunmakta hayırlısı diyelim yeni aya. Rahim hamileliğe hazırlandı diye olumlu düşünüp olumlu olsun istiyorum.:)
İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririm. Yeni bat 24 şubat canım seymaka seymaka
Hayırlısı olsun canım. Olmuyorsa hayirdandir
bu ay napalim plan var mı:)

Kızlar hamilelige hazrlık için kadın doğuma gittinizmi hiç folik asit fln verıormuş bide iltihap fln varmı bakması gebelikten önce iyi deilmi

Evet canım gitmen faydalı olur smear testide yaptır gitmişken doktor yüksek ihtimal verir folik asit

Herşey düzeldi şükür Biranda kızgınlık hersey bitiyor ama adı üstünde kızgınlık gelip gecici

Canım gözün aydın pozitif görünüyor sonucun hayırlara vesile olsun inşallah

Amin kuzum inşallah. Ama bence koca bir negatif çıkacak. Hatta söyleyim 0.5 çıkacak :D o kadar ki umudum yok. Sağda solda böyle düğme gibi bir şey hissedilir ya onu hissederek umutlanıyordum o da kum çıktı ya :D4
Hadi hayırlısııı inşallah pozitif çıkar yüzün güler artık ya bitsin bu stresss:))

Amin kuzum inşallah. Ama bence koca bir negatif çıkacak. Hatta söyleyim 0.5 çıkacak :KK70: o kadar ki umudum yok. Sağda solda böyle düğme gibi bir şey hissedilir ya onu hissederek umutlanıyordum o da kum çıktı ya :KK70:4
:KK70:Kum olsa bu kadar gebelik belirtisi olduğunuhissetmezdin yaaaa :)) baya da gecikti adetinnn ben umutluyum niyeyse:cool: inşallah diyelim :KK64:

Kizlar benim adetim 2 gün geçikti ama umudum yok hiç bu ay 31 çekiyo ondandır dıyorumkı ki dogru cıkacak sizcede 31 cekmesı bu ayın etkıler demi?

Back
X