- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Sakın negatif düşünme canım, hep olumlu düşün. Herşey güzel olacakSağol cnm inş hepimiz anne olalım bi an önce noluuurrr bu aralar cok kötüyüm zaten anne olumıycam herhalde diye düşünüyom hep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın negatif düşünme canım, hep olumlu düşün. Herşey güzel olacakSağol cnm inş hepimiz anne olalım bi an önce noluuurrr bu aralar cok kötüyüm zaten anne olumıycam herhalde diye düşünüyom hep
Canım kaç yaşındaydın Sen? Bir sorun var mıydıÇok sağol kardeşim![]()
11 bin civarı canımcanım ayıptır sorması ücretleri ne kadar
Sorma canım tazeyim ama benden sonra evlenenler bile hamile![]()
Ya benim de kahve başler ama benim günüme 8 gün vardı bide acık kahverengiydi ilk gördüğümde pet koydum bişe gelmemiş ama ağrım var
Her zaman dua’larımdasınız tek tek müjdelerinizi almayı diliyorum.Benden kahve leke geldiğinde eşim internetten hemen araştırmıştı hep rahimin kendini temizlediğini görmüşş:))İnşallah seninki de öyledir.
Biz iyiyiz çok şükür artık kontroller 3 haftada bir şekilde artık heyecanla bekliyoruz işte.Hatta önümüzde ki hafta 3 ay doluyor kaldı geriye 6 ay diye geri sayım yapıyoruz şimdiden
9 ay çok uzun ya hu..![]()
Evet 31 yaşındayım nisan ayından beri uğraşıyorum canım senya bendede bişey yok ama olmuyor ne kdrdr deniyorsun yasımız da ufak degil
Canım adet bittikten 3-4 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah ve akşam ac karnına iciyorsun. Ama mutlaka düzenli yap. Yoksa işe yaramıyorKızlar soğan kürünü bilen yokmu uygulayan sonuç alan
Yaa tekme falan ne kadar güzel hayali bile bu arada benim baktım kırmızılar yok çok az kahve gelmiş çok afedersin neccafe gibiBunu sakin aklina yerlestirme ve sakin dusunme
Herkesin hayati bambaska canim..
Kahve oldugu surece kirmizilar gelmeyene kadar umit var :)
Ahh ahh sonra cok ozleniyor :) hele o tekmeler ❤
Hayatinda en fazla hadi 2-3 kere daha yasayabilecegin ve inanilmaz guzel bisy oldugunu dusunup tadini cikar :) gobisler daha da keyiflenmeye baslar❤
Ahh once sabretmeyi ogretiyorlar sonra da cok lazim oluyor cidden ❤
Aynı yaştayız canım :) Doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söyledi. Sadece minik bir Kist vardı. Ben pco şüphesiyle gitmiştim ama temiz çıktı.Canım kaç yaşındaydın Sen? Bir sorun var mıydı
Anladım canım incir kürü ile beraber yaparsam sorun olur muCanım adet bittikten 3-4 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah ve akşam ac karnına iciyorsun. Ama mutlaka düzenli yap. Yoksa işe yaramıyor
Ikimiz de çok yeniyiz. Bak çok şükür temiz çıkmış sonucun. Bende pico var o yüzden kendimi çok yıpratıyorum. Bazen geceleri ağlıyorum eşimi baba yapamayacak mıyım diyeAynı yaştayız canım :) Doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söyledi. Sadece minik bir Kist vardı. Ben pco şüphesiyle gitmiştim ama temiz çıktı.
Neden olmuyor bilmiyorum belki zamanı vardır. Eltimin 5 yıl olmamış. Şimdi bi kızı var nasıl üzerine titriyorlar görsen. Biraz da abartıyolar sanki![]()
Prolaktinin yüksekse incir yapma. Sadece soğan yap. Adet olunca da testere dişli aslan pençesini yap. Ben soğana başladım. Bugün 3. Günüm. Adet olunca testere dişli aslan pençesini yapacam ben deAnladım canım incir kürü ile beraber yaparsam sorun olur mu
İşte benzer uygulamalar ama birinde anestezi var, diğerlerinde niye yok acaba... Ağrı eşiği düşük olunca daha da zor. Ben mesela refleks olarak ters bir hareket yapıyorum canım yanınca..Arastirma hastanelerinde genelde ilkel uygulamalar.
Kadin dogumda parca alimina 5 dk uyutuyorlar dedigin gb.
Bende arastirmada parca alindi ve inanilmaz acı bisy zaten kürtaj bir nevi.
Kurtajida ayni sekilde yapiyorlar
Resmen gereksizlik....
Ağzından bal damlıyor canım :) Benim geçen ay dediğim gibi enfeksiyon vardı. Hâlâ var sanki. Kasığım çok ağrıyor. Allah ne verirse hayırlısıyla versin :)Ikimiz de çok yeniyiz. Bak çok şükür temiz çıkmış sonucun. Bende pico var o yüzden kendimi çok yıpratıyorum. Bazen geceleri ağlıyorum eşimi baba yapamayacak mıyım diyeHakkımızda hayırlısı olsun. Sonucun da temiz çıkmış boşa stres yapma. Stres çok büyük etken diyorlar. Ben de çabalıyorum stresimi atmaya. Ama içime doğdu benim bebiş geliyor sanki sana :)
Kiz dr cumayda verince icim raht etmedi iste sinirdn oldum dun vala.bende misafirlerim var bugun dun hazirliklardn yorgundum ck ondn sinirlerim gerildiDur kiz sakin ol beybi her gün olur mu adama da yazık, sana da.. önceki günün sipocanları içerde merak etme.. bu programı veren doktorun aklına şaşarım.. bu işin sabahı da var kasma o kadar..
İşte benzer uygulamalar ama birinde anestezi var, diğerlerinde niye yok acaba... Ağrı eşiği düşük olunca daha da zor. Ben mesela refleks olarak ters bir hareket yapıyorum canım yanınca..
Aynen öyle canım. Inşallah çok bekletmez bebişlerimiz bizi. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allaha kalmış. Umarım tez zamanda kavuşuruz. Her şey ne kadar da basit geliyordu evlenmeden önce. Hayaller kuruyorduk çocuk falan. Isimleri bile hazırAğzından bal damlıyor canım :) Benim geçen ay dediğim gibi enfeksiyon vardı. Hâlâ var sanki. Kasığım çok ağrıyor. Allah ne verirse hayırlısıyla versin :)
Sen göreve başlayınca stresini hepten atacaksın inanıyorum. Anne olmamıza az kaldı yüreğimden gelerek söylüyorum
Yeter ki stres ve ümitsizliğe kapılmayalım![]()
Aynen benm bile baya silik 9. Gun daha erken kalir. Sende ins kalirsin. Herhangi bi belirti gar mi?hayırlı olsun canım benim çok sevindim.bende bugün 9.günümdeyim.salı gününe kadar dişimi sıkayım:)
Rabbm sag salim kucaginiza almayida nasip etsin insallahhSlm hanımlar ne var ne Yok hamiş adaylarımız var mıbugün doktora gittim kalp atışlarımızda duyduk hayırlısıyla darısı tüm isteyenlere inşlhh tam 6 hafta 2 günlüksün doktor dedi
![]()