Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma canım tazeyim ama benden sonra evlenenler bile hamile :KK43:

Bunu sakin aklina yerlestirme ve sakin dusunme ;)
Herkesin hayati bambaska canim..

Ya benim de kahve başler ama benim günüme 8 gün vardı bide acık kahverengiydi ilk gördüğümde pet koydum bişe gelmemiş ama ağrım var

Kahve oldugu surece kirmizilar gelmeyene kadar umit var :)

Her zaman dua’larımdasınız tek tek müjdelerinizi almayı diliyorum.Benden kahve leke geldiğinde eşim internetten hemen araştırmıştı hep rahimin kendini temizlediğini görmüşş:))İnşallah seninki de öyledir.
Biz iyiyiz çok şükür artık kontroller 3 haftada bir şekilde artık heyecanla bekliyoruz işte.Hatta önümüzde ki hafta 3 ay doluyor kaldı geriye 6 ay diye geri sayım yapıyoruz şimdideno_O
9 ay çok uzun ya hu..:işsiz:

Ahh ahh sonra cok ozleniyor :) hele o tekmeler ❤
Hayatinda en fazla hadi 2-3 kere daha yasayabilecegin ve inanilmaz guzel bisy oldugunu dusunup tadini cikar :) gobisler daha da keyiflenmeye baslar❤
Ahh once sabretmeyi ogretiyorlar sonra da cok lazim oluyor cidden ❤

Bunu sakin aklina yerlestirme ve sakin dusunme :KK66:
Herkesin hayati bambaska canim..

Kahve oldugu surece kirmizilar gelmeyene kadar umit var :)

Ahh ahh sonra cok ozleniyor :) hele o tekmeler ❤
Hayatinda en fazla hadi 2-3 kere daha yasayabilecegin ve inanilmaz guzel bisy oldugunu dusunup tadini cikar :) gobisler daha da keyiflenmeye baslar❤
Ahh once sabretmeyi ogretiyorlar sonra da cok lazim oluyor cidden ❤
Yaa tekme falan ne kadar güzel hayali bile bu arada benim baktım kırmızılar yok çok az kahve gelmiş çok afedersin neccafe gibi

Canım kaç yaşındaydın Sen? Bir sorun var mıydı
Aynı yaştayız canım :) Doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söyledi. Sadece minik bir Kist vardı. Ben pco şüphesiyle gitmiştim ama temiz çıktı.

Neden olmuyor bilmiyorum belki zamanı vardır. Eltimin 5 yıl olmamış. Şimdi bi kızı var nasıl üzerine titriyorlar görsen. Biraz da abartıyolar sanki :(

Aynı yaştayız canım :) Doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söyledi. Sadece minik bir Kist vardı. Ben pco şüphesiyle gitmiştim ama temiz çıktı.

Neden olmuyor bilmiyorum belki zamanı vardır. Eltimin 5 yıl olmamış. Şimdi bi kızı var nasıl üzerine titriyorlar görsen. Biraz da abartıyolar sanki :KK43:
Ikimiz de çok yeniyiz. Bak çok şükür temiz çıkmış sonucun. Bende pico var o yüzden kendimi çok yıpratıyorum. Bazen geceleri ağlıyorum eşimi baba yapamayacak mıyım diye :( Hakkımızda hayırlısı olsun. Sonucun da temiz çıkmış boşa stres yapma. Stres çok büyük etken diyorlar. Ben de çabalıyorum stresimi atmaya. Ama içime doğdu benim bebiş geliyor sanki sana :)

Anladım canım incir kürü ile beraber yaparsam sorun olur mu
Prolaktinin yüksekse incir yapma. Sadece soğan yap. Adet olunca da testere dişli aslan pençesini yap. Ben soğana başladım. Bugün 3. Günüm. Adet olunca testere dişli aslan pençesini yapacam ben de

Arastirma hastanelerinde genelde ilkel uygulamalar.
Kadin dogumda parca alimina 5 dk uyutuyorlar dedigin gb.
Bende arastirmada parca alindi ve inanilmaz acı bisy zaten kürtaj bir nevi.
Kurtajida ayni sekilde yapiyorlar:sopa:
Resmen gereksizlik....
İşte benzer uygulamalar ama birinde anestezi var, diğerlerinde niye yok acaba... Ağrı eşiği düşük olunca daha da zor. Ben mesela refleks olarak ters bir hareket yapıyorum canım yanınca..

Ikimiz de çok yeniyiz. Bak çok şükür temiz çıkmış sonucun. Bende pico var o yüzden kendimi çok yıpratıyorum. Bazen geceleri ağlıyorum eşimi baba yapamayacak mıyım diye :KK43: Hakkımızda hayırlısı olsun. Sonucun da temiz çıkmış boşa stres yapma. Stres çok büyük etken diyorlar. Ben de çabalıyorum stresimi atmaya. Ama içime doğdu benim bebiş geliyor sanki sana :)
Ağzından bal damlıyor canım :) Benim geçen ay dediğim gibi enfeksiyon vardı. Hâlâ var sanki. Kasığım çok ağrıyor. Allah ne verirse hayırlısıyla versin :)

Sen göreve başlayınca stresini hepten atacaksın inanıyorum. Anne olmamıza az kaldı yüreğimden gelerek söylüyorum :dua:

Yeter ki stres ve ümitsizliğe kapılmayalım ❤️

Dur kiz sakin ol beybi her gün olur mu adama da yazık, sana da.. önceki günün sipocanları içerde merak etme.. bu programı veren doktorun aklına şaşarım.. bu işin sabahı da var kasma o kadar..
Kiz dr cumayda verince icim raht etmedi iste sinirdn oldum dun vala.bende misafirlerim var bugun dun hazirliklardn yorgundum ck ondn sinirlerim gerildi

İşte benzer uygulamalar ama birinde anestezi var, diğerlerinde niye yok acaba... Ağrı eşiği düşük olunca daha da zor. Ben mesela refleks olarak ters bir hareket yapıyorum canım yanınca..

Evet sıkmaktan ayağım kaymıstı çataldan ve elime carpmisti kızın Allah'tan duruyordu o an!
Istisnasiz anestezi olmalı kesinlikle.
Ama mesela bildigim kadariyla kadin dogum hastanelerinde rahim filmi yok:KK64:

Ağzından bal damlıyor canım :) Benim geçen ay dediğim gibi enfeksiyon vardı. Hâlâ var sanki. Kasığım çok ağrıyor. Allah ne verirse hayırlısıyla versin :)

Sen göreve başlayınca stresini hepten atacaksın inanıyorum. Anne olmamıza az kaldı yüreğimden gelerek söylüyorum :dua:

Yeter ki stres ve ümitsizliğe kapılmayalım ❤️
Aynen öyle canım. Inşallah çok bekletmez bebişlerimiz bizi. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allaha kalmış. Umarım tez zamanda kavuşuruz. Her şey ne kadar da basit geliyordu evlenmeden önce. Hayaller kuruyorduk çocuk falan. Isimleri bile hazır :( benden sonra evlenenler hamile. Hatta birininki 5 aylık olmuş. Senin yok mu dedi. Yok ben istemiyorum bir tatil daha yapacam dedi. Niyeee biz bebegimizle şuraya gidecez falan filan. Eşimin ailesi diyor olsun olsun. Korkuyorum ki uzun süre olmaz diye. O zaman hep beni suçlayacaklar. Başta istemedin al olmuyor diyecekler. Şimdi bile söylüyorlar ya olmazsa sonra diye :(

Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah:nazar:
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak :-) içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤

Back
X