Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş canım .Allah kalbinden geçeni versin canım hakediyorsunverdiğin emekleri biliyorum.duygularını tahmin ediyorum canım
Ayyy Can'sin kuzuuummm aminn insallahh..burdaki tum arkadaslar sen ben hepimiz hakediyr inanki oyle bi bag olduki aramizda.disarda istemeden hamile kalanlar ocuymus gibi karsiliyo bebek Hberini sinir oluyrm ister istemez.burdaki tum arkadaslar icindede ikimiz insallah guzel haberleri alalim bir an once.:KK36::KK36:

Kızlar ben şimdi kuaföre geldim saçımı boyattım kestirdim ama şu anda hamile miyim değil miyim bilmiyorum diye yaptırdım bir şey olur mu

Kızlar ben şimdi kuaföre geldim saçımı boyattım kestirdim ama şu anda hamile miyim değil miyim bilmiyorum diye yaptırdım bir şey olur mu
Bata kaç gün var canım
Ben hamilelik düşündüğüm için tupturuncu saçlarımı doğal rengine boyatmıştım. Dr um adet bitiminden yumurtlamaya kadar sıkıntı olmaz demişti. Bnde adet bitiminden hemn sonra boyattım sonra tedaviye başlamıştık

canım bende bu ay güzel haberi alayım seni etiketlicem söz.sözüm var sana.nasılsın iyisin demi.valla kuzum benimde 10.gün sabah kalkmadan derece koydum 36.3 36.2 çıktı falan.biraz hevesim kırıldı yatakta.sonra sabah kalktım test yaptım 10 dk içinde çizgi belirdi ve hiç gitmedi silik ama.varsa galiba 12.gün 14.gün koyulaşcak herhalde.8 şubatta benden haber bekle:)
İnşallaaaaah♥️Hayırlısı ile seninde güzel haberini almayı çok istiyorum.Bol bol badem ye ;) spermleri tutuyormuş

Ovulasyon testi olarak hangi markayı tavsiye edersiniz? Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum.

Iki gecedir ruyamda bir yakınımızın dogum yaptığını çıktığını görüyorum ve bu sabah doğurduğunu öğrendim ve hem çok sevindim mutlu oldum o da benim gbi iki yıla yakın uğraştı allah analı babalı büyütsün ama kendim içinde bastiramadigim üzüntü can sıkıntısı var geçmiyo kendim için üzülüyorum olmuyo diye haset etmiyorum ama üzülüyorum cok :(

Back
X