Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dikiş dikiyom çaryı merkezde oturuyom zaten cıkıp geziyom ama ortamlara girince hemen bebek soruydlarr aaa olmadımı 3 yıl olmuş neyeki diyolar
İstersen birkaç ay olsun illaki soruyorlar zaten. Sanki her evlenen hemen doğurmak zorunda. Kimse düşünmüyor. Sanki kendileri bakacak. Çocuk olsa ikinci ne zaman. Ikıncı olsa başka istiyor musun. Millet çok meraklı boş dolu her şeyi sormaya çok hevesliler

Kizlar ya bisi sorucam size.bn 31inde catlatma ignesi vuruldum.bnm hep o uzayan seffaf akintm gelirdi bu ay gelmedi.o geldigi zaman ardindan kan parcasi gelirdi azck peceteye.o akinti gelmedi ustune bak kac gun gecti smdi o kandan geldi.yumurtm igne vuruldugunda catlamadimi ki yeni bugunmu catladi ben bu aydn hic bisi anlamadm ya kafamda deli sorular :KK53::confused:

evet adette icilmeyecegini bilmiyodum canim. adetten sonra bidaha iceyim. insallah olur kuzum ya :))) iste adet bitsin bi kendi doktoruma gidicem. olmadi doktor degistireyim diyorum. hani o normal yollardan olsun istiyo ama hormon düzensizligi varken. kadinlarin işi ne kadar da zormus :)

Aynen öyle kadınların daha çok testi ıvırı zıvırı var. Eskiden kan vermeye korkardım tir tir titrerdim şimdi sıradan bir şekilde oturup hallediyorum. Bu süreç bayağı şey öğretiyor insana korkularının da üstüne gidiyorsun hem. İnşallah bu yol hayırla sonuçlanır kuzum

seymaka seymaka canım soğan kürümde kabukla beraber mi kaynatçaz kabukları soycaz mı birde 15 gün bittikten sonra bi sonraki ay yapmaya gerek var mı

Soycaksın kuzum kabuklarını sonra da 4 e bölceksin soğanı. 15 günden sonra normalde bir sonraki adetten 10 gün önce 10 gün uyguluyosun kürü ama ben uygulamadım

Çok şükür kaşıntı da yok yanma da. Ama hiç de böyle olmazdı akıntım. Canım çok çikolata istiyor antep fıstıklı. Acaba adet mı olacam. Her adet öncesi ister canım şekerli şeyler. Olsam da rahatlasam. Ne illet picoymuş ya. Sülük gibi yapıştı o kadar soğan suyuna rağmen gitmiyor :KK70:
Kızz bugün bi topikte okudum bi arkadaş kasıklarına hacamat yaptırmış kisti kaybolmuş, pıhtı halinde adet olmuş. Ben belime yaptıracaktım, kasığıma yaptırıcam bi de :)

Sen de yaptır belki şifa olur :)

Kızlar klomen kullandığınız ay adette azalma yada artma oluyo mu sizde iki aydır kullanıyom gecen ay hap kahve geldi kanama bikaç gün gecikmeli, bu ay da bi hafta önce geldi ve bayada çokkk ne diyosunuz bilgisi olan varmı
Evet böyle etkileri var bende de gecikmeli ve çok fazla kanamam olmuştu ve ağrım da çok fazlaydi

Aynen öyle kadınların daha çok testi ıvırı zıvırı var. Eskiden kan vermeye korkardım tir tir titrerdim şimdi sıradan bir şekilde oturup hallediyorum. Bu süreç bayağı şey öğretiyor insana korkularının da üstüne gidiyorsun hem. İnşallah bu yol hayırla sonuçlanır kuzum
ay aynen varya kan verecegim zaman panikler mahvolurdum. simdi o kadar normal hale geldi ki sürekli veriyorum. hep biseyler çıkıyo. yipratti bu olay baya sinirlerimi. hayirlisi neyse o olsun tabi kuzum :)

Oyy kızlar 3 sene vajiliydim şimdi adetken alttan muayene olabildim o kocaman spekulumu alabildim göbektendefalarcs iğne yaptırdım. Yapamam dediğim ne varsa yaptım he birde erkek dr a muayene olamam diyodum onuda yaptım:halay:

Kızz bugün bi topikte okudum bi arkadaş kasıklarına hacamat yaptırmış kisti kaybolmuş, pıhtı halinde adet olmuş. Ben belime yaptıracaktım, kasığıma yaptırıcam bi de :)

Sen de yaptır belki şifa olur :)
Ay bu bebiş ayağına oramıza buramiza yapmadığımız kalmadı. Ah bir gelsin minnoşum ısıra ısıra sevecem senin yüzünden şapşik oldum diye :D

biliyorum canım ama telefondan dolayı görünmüyor koyulaşsın hemen atıcam 2 günü var daha galiba.ama ben net görüyorum 2 gün önceki gibi değil.çok defa denedim telefondan dolayı atamadım çıkmayınca ekranda
Ceylanım test varsa yarın sabah da yap gülüm, mutlaka çıkar.. çok merak ettim yaa :KK71:

kızlarrr şu sonuçları yorumlar misiniz
tsh : 4.15
fsh : 5.90
lh : 9.93
e2 : 16.32

Oyy kızlar 3 sene vajiliydim şimdi adetken alttan muayene olabildim o kocaman spekulumu alabildim göbektendefalarcs iğne yaptırdım. Yapamam dediğim ne varsa yaptım he birde erkek dr a muayene olamam diyodum onuda yaptım:halay:
kadin dogum doktoruna bi kez başvurunca başa bir sürü şey geliyo malesef :))

Kizlar ya bisi sorucam size.bn 31inde catlatma ignesi vuruldum.bnm hep o uzayan seffaf akintm gelirdi bu ay gelmedi.o geldigi zaman ardindan kan parcasi gelirdi azck peceteye.o akinti gelmedi ustune bak kac gun gecti smdi o kandan geldi.yumurtm igne vuruldugunda catlamadimi ki yeni bugunmu catladi ben bu aydn hic bisi anlamadm ya kafamda deli sorular :KK53::confused:
Aaa bu akşam çatlamış olabilir gülüm, çalışın yavrum, sinyal gelmiş, kaçırmayın inşalllahhh olacakkk :halay::halay::halay:

Back
X