• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.5 senelik evliyim hic korunmadim birtürlü hamile olmuyorum doktor a gittim doktor diyor hersey normal dualarinizı bekliyorum

İnşallah en kısa sürede Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder canım sende bize dua et 🤗

Başka belirtin varmı? kaç gün var adetine 🤔

Resmî açmadan vile görüyorum inşallah katlanarak artacak değerlerin analı kızlı hamiş hamiş gezeceniz💓
Yanımdan ayrılmıyor anlıyor herhalde yavrum yanıma yatıp karnını sevdiriyor sonrada patisini benim karnıma koyuyor :KK200:

Ahh tatlım ben adet oldum hala gazım var bide ben kitleniyorum eşimin yanında da yapamadığım içinn çok zoorr gaz :olamaz::KK70:
Valla ben bunu 3 gündür regl sancısı sanıyordum :D gaz sancısıymış, sağ bacağımla sağ kasığımda ağrıyor özellikle akşamları, valla ben yapıyom evde :D İçimde mi kalsın benim evladım pırt yapmak istiyor demek ki :D

Valla ben bunu 3 gündür regl sancısı sanıyordum :KK70: gaz sancısıymış, sağ bacağımla sağ kasığımda ağrıyor özellikle akşamları, valla ben yapıyom evde :KK70: İçimde mi kalsın benim evladım pırt yapmak istiyor demek ki :KK70:

Ahh canım en güzelini yapıyorsun ama ben istesemde yapamıyorum psikolojik heralde :KK33:

Senin evladını severiz biz ne çabuk büyüdü bugün kendini çizgi çizgi gösteriyor maşallah maşallah 😍😍

Back
X