• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E H E elçin aşkım bi şey sorucam, sen gebeliğini öğrendikten sonra motora bindin mi hiç? Binebilir miyim yani? Ben ümraniyede oturuyorum doktorum avrupa yakasında gültepede o da akşamları hastanede oluyor anca motorla gidebiliriz sanırım

Ahh canım en güzelini yapıyorsun ama ben istesemde yapamıyorum psikolojik heralde :KK33:

Senin evladını severiz biz ne çabuk büyüdü bugün kendini çizgi çizgi gösteriyor maşallah maşallah 😍😍
Ya erken gebelikte yaptım ondada baya belli artık çok şükür, inşallah yarın akşam değerim de iyi çıkar dualarını eksik etme olur mu? :anneadayı:

3 normal gebelik 3 erken gebelik var ama çıkmıycagibi bildigim icin kendimi heveslendirmek istemiyorum gibiyim :) Ovu yaptım çünkü fos

Valla Bende ovi yaptım ama yinede test yapıyorum 😂😂😂 üstelik karnım çok ağrıyor erken adet olacam galiba

Eklentiler

• 20190330_155925.webp
    20190330_155925.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 48
Benim hala öyle kuzum sancı
İnşallah değerlerin güzel çıkar darısı başımıza 🙏🏻 Biz 3 aydır deniyoruz 2,5 yıllık evliyiz uzun süre korunduğumuz için mi olmuyor anlamadım. Normalde başkası bana dese dur bir bekle 1 seneye kadar normal olmaması derim. Kendim için diyemiyorum insan stres yapıyor gerçekten

İnşallah değerlerin güzel çıkar darısı başımıza 🙏🏻 Biz 3 aydır deniyoruz 2,5 yıllık evliyiz uzun süre korunduğumuz için mi olmuyor anlamadım. Normalde başkası bana dese dur bir bekle 1 seneye kadar normal olmaması derim. Kendim için diyemiyorum insan stres yapıyor gerçekten
İnşallah canım benim amin :anne: ben korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu, sabret.. Başkasına söylerken 1 sene uzun değilmiş gibi geliyor ama aslında 1 ay bile uzun bekleyene

Back
X