• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kız abla diyince tuhaf oldum 🙈😂
Hiç alışık değilim 🙈🙈
Bende düzensizlik yok kuzum 26 27gğnde mutlaka olurum da dr a sordum valla tabi sebepsiz gebelik olmayanlara veriyorum ben 6 ay olmayanlara yani dedi. Benim geçen yıl mayısta kürtaj oldu e ara verdik ağustos eylülde kimyasal oldu sonra 2 3 ay daha ara verdik ama nisan ayına geldik olması toplamda aslında 3.4. Deneme olacak. Bizim bu ay
Dr içebilirsin sorun olmaz dedi bana şimdi size ne desem boş olur kuzum ben deniyim bu ay bakayım fayda görürsem söylerim. Zarar görsem de söylerim 😂
Bende yumurtlama sorunu olmadığı için gğnde 1 içicem normalde pko lular günde 2 içiyomuş. 2 3 ay önce burada samimi sık konuştuüumuz arakadaş vardı bizim gibi sorunu yoktu. Ona dr u vermiş 2 ay iç diye ilk ay da hamile kaldı kız sonra gitti zaten bi daha konuşamadık 😂 ben kaçmam ama söz 😂

Tumam ozaman sen dene olursa bidaki ay Bende alayım bari 😂 yok sen kaçmazsın 😊 ya ne biliyim istemezsen demem kimi insan alınır ya o yüzden abla dedim 😂 yoksa benim için hiç farketmez

İç iç tabi olmaz. Kaç aydır deniyosun ? Çok uzun süre içince arada ara vermek gerekebiliyor sadece ama bunu mutlaka dr unuza sorun canım ben meseka çok denedim en iyi gelen vücuda da zarar vermeyenler içinde folidoce vardı oğlumda da onu kullandım hep onuçiyorum gebe kalırsm yine onu alıcam
3 ay oldu canım 3. ayda da adet oldum malesef :(
Bu folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ?

Gebelik mi yapıyosun sen testi ovu mu :)

Ikisiniide yapıyorum kuzum buda bugünkü ovi ama belli yok 40 tane test varya bende hergun yapıyorum 😂 çıkmadık candan ümit kesilmez diye

Eklentiler

• 20190331_115948.webp
    20190331_115948.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
Back
X