• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya Red Phoenix Red Phoenix 'in heyecanına eşlik eden kalp seslerini bırakıyoruz,güm güm pat güm😅ohoo dakkada kim bilir kaç 💃
Valla oturduğum yerden duyuyorum kalbimi saat yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum. 😻😻💓

Şu bel-kasık-bacak ağrısı konbinasyonumda aynen duruyor

Valla oturduğun yerden duyuyorum kalbimi saat yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum. 😻😻💓

Şu bel-kasık-bacak ağrısı konbinasyonumda aynen duruyor
O ağrı ilk haftalar çok normal sanırım tatlisim,bende de bir müddet oldu.ama 6 haftadan sonrasında sanıyorum hissetmedim,korkutmasin seni ama çokta dinlenmeye çalış😊

O ağrı ilk haftalar çok normal sanırım tatlisim,bende de bir müddet oldu.ama 6 haftadan sonrasında sanıyorum hissetmedim,korkutmasin seni ama çokta dinlenmeye çalış😊
Koltukla bütünleştim bebeğim, yer ettim vallahi kalkmıyorum zaten yarım saat dolansam hemen bacağım ağrıyor ☺️ Sigarayı da bıraktım heyecanımı fındık yiyerek bastırmaya çalışıyorum 😂😂

Koltukla bütünleştim bebeğim, yer ettim vallahi kalkmıyorum zaten yarım saat dolansam hemen bacağım ağrıyor ☺ Sigarayı da bıraktım heyecanımı fındık yiyerek bastırmaya çalışıyorum 😂😂
Fındık guzeldir,bir de cevizle kombinle ooh mis enerji😅 yarasın minigede,depolarda yer etsin🙈
Siz nasilsiniz bebisinle:)
Cook şükür canım,ben iyiyim,daha sabah karalar baglamistim.Yuzum minik minik lekelerle doldu🙄 gebelik yüzünden mi güneş yüzünden mi anlamadim
Neden cekiniyordun yahu ❤ iyidir is guc ugrasiyoruz canim..
Hep iyi ol inşallah 🙏 😍

Back
X