- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
2 kuru inciri 3 yk kaşığı yağda bekletiyosun 1 gün.
Ertesi gün aç karnına yiyor eşin :)
Araştır yaz google cıkar tarifi kuzum
Aktardan aldım :)Tamam canım inciri aktardan mı aldın marektten mi
Geçen tatbaktan aldım kilosu 50 tl
Ay bide yağda yaZmışım zeytinyağı olcak o:)Tamam canım inciri aktardan mı aldın marektten mi
Ay bide yağda yaZmışım zeytinyağı olcak o:)
Ben tabakta almıştım:)Tamam canım inciri aktardan mı aldın marektten mi
Hayra yor hayır olsunKızlar Normelde benim rüyalarım çok çıkar.Hastalık,yolculuk,iş .mutluluk vs.Onceden hissederim rüyalarimla.Ama bebek üzerine olanlar hiç çıkmıyor3 aya yakın Yumurta,civciv,tavuk,kumru,papatya desenli altın bilezik,Kınalık,nişanlık,başörtü oyalamak,2 kere de kan sonucu pozitf 31 çikan alemim ya eşim ne kadar çok ruya göruyorsun diyor.
Evet canim kartalda oturuyorum , sen Tuzlada miydin?bilimsel değilde içime kız gibi geldi :)
sen kartaldamı oturuyorsun :)
Doktor pazartesi tekrar çagırdı, ikili test icin bikac gun gecsin dedi. İnanir misin hicbisey hissetmiyorum cinsiyet olarak, ne bulanti ne aserme ne akinti yani zaten normalde de duzensiz adet olurdum . Test yapmasak anlamayacagiz hamile oldugumuzuAy bende anlamam ama kız. Hissettimdoktor tahmin yapmadımı canım sen ne hissediyosun
Aslinda hic farketmez de insan merak ediyorErkekğe benziyor gibi
Amin inşallahHayra yor hayır olsunbenim ilk değerim 31 Di inşallah gelirde değerin kaç olduğu mühim değil biz 9 a bile düğün kurarız
Evet canim kartalda oturuyorum , sen Tuzlada miydin?
Doktor pazartesi tekrar çagırdı, ikili test icin bikac gun gecsin dedi. İnanir misin hicbisey hissetmiyorum cinsiyet olarak, ne bulanti ne aserme ne akinti yani zaten normalde de duzensiz adet olurdum . Test yapmasak anlamayacagiz hamile oldugumuzu
Aslinda hic farketmez de insan merak ediyor
Ben erkek diye düşündüm nedense :)Kizlar tahminde bulunabilir misiniz?
canım ondan bende aldım geçen ay 10 gün kullandım adetle başlıyorsun ta ki yumurtlama gününe kadarCanm macunhanedeki macundan mı kullanmıştın sende.? Aldım bende ama tadı kötü geliyo bana hiç tam yiyemiyorum
Sen nasıl kullandın gün de kaç kere kaç ölçek felan
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla artarak devam ettirsin inşallahKizlar hamileyim dmiEki Görüntüle 2284839
iyiyim canım çok şükür daha çok var canım daha yumurtlama olmadıcanım sen nasılsın kaç gün var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?