Ben çizgi görüyorum canım adetine kaç gün varEki Görüntüle 2285169 arkadadlar hamilemiyim sizce
sen hala test yapmadıın mııı :)kızlar benim dün sabah koyu kahve lekem gelmişti
sonrasında devam etmedi
şimdi de değişik bir göbek ağrım var
yerleşme kanaması ya da lekelenme yaşayan arkadaşlar bana bilgi verin ne olur
adetime 2 gün kaldı bu arada
Ben anladım onuAy bide yağda yaZmışım zeytinyağı olcak o:)
sorma canım yaasen hala test yapmadıın mııı :)
baya belli çizgi hamilesin büyük ihtimalleEki Görüntüle 2285169 arkadadlar hamilemiyim sizce
hadi inşallahh bakalım totemin tutsun.. elbette yerleşme kanaması olabilir..sorma canım yaa
kardeşim totem yaptım abla adeti bekleyelim dedi uydum onun aklına
lekem gelince umudum azalmıştı ama devamı gelmedi şükür henüz
kardeşimin de hamileliliğinde olmuştu yerleşme kanaması biraz umudum arttı sonra
inşallah kuzumhadi inşallahh bakalım totemin tutsun.. elbette yerleşme kanaması olabilir..
ya inşallahBen çizgi görüyorum canım adetine kaç gün varinşllh hamilesindir ❤
canin benimde adet gunü koyukahve yerlesmelekelenmem gelmişti adet olcam sandım 7 gun oyle sürünce adetim sokülmüyor sanıp kan vermistim insallah seninde yerlesmedir:)kızlar benim dün sabah koyu kahve lekem gelmişti
sonrasında devam etmedi
şimdi de değişik bir göbek ağrım var
yerleşme kanaması ya da lekelenme yaşayan arkadaşlar bana bilgi verin ne olur
adetime 2 gün kaldı bu arada
sagolun sonunda insallah ❤baya belli çizgi hamilesin büyük ihtimalle
ayy gerçektenmi canımm yacanin benimde adet gunü koyukahve yerlesmelekelenmem gelmişti adet olcam sandım 7 gun oyle sürünce adetim sokülmüyor sanıp kan vermistim insallah seninde yerlesmedir:)
Aynenayy gerçektenmi canımm ya
inşallah
benim de 2 günüm kaldı böyle devamı gelmezse bende hemen vereyim kan
Doktorundan memnun musun , muayene ucreti ne kadar ?evet canm ama doktorum kartal soğanlıktaki birlik hastanesinde olduğundan oraya geliyorum
Rüyamda hep erkek bebek görüyorum ,ama tersi de olabilirmişBen erkek diye düşündüm nedense :)
muayene ücreti 75 tl doktorum şuana kadar iyi normalde hastane bana çok ters hastaneyide çok sevemedim ama umut avicennadayken o doktora başlamıştım özel birlik hastanesine geçince sora bırakmak istemedimDoktorundan memnun musun , muayene ucreti ne kadar ?
Aslinda cok degilmişmuayene ücreti 75 tl doktorum şuana kadar iyi normalde hastane bana çok ters hastaneyide çok sevemedim ama umut avicennadayken o doktora başlamıştım özel birlik hastanesine geçince sora bırakmak istemedim
Adet olucakmış hissi oluyor mutlaka ona takılma inş gelmez yarın da çizgin koyulaşırya inşallahadetim yarin 5 6 gundur adet oluyomus gibi agrim varr cok fazla olmadim ama
Aslinda cok degilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?