Evet evet çatlamışÇatlamışmı acaba
11 i yumurtlama olmuş
haber ederim inş. o günleri göstersin Allah bizedeİnşallah kalırsın canım . Hayırlı haberlerini alınca yaz bizede
5 gündür sürekli silik çıkıyor trstim . Bugun tekrar yaptım dünkünden açıktı. Büyük ihtimalle kimyasal olucakCanım şu an hamile misin
Sanırım öyle olcak canım testlerım koyulaşmadan silikleşti
Doktora gorunmedin mi?5 gündür sürekli silik çıkıyor trstim . Bugun tekrar yaptım dünkünden açıktı. Büyük ihtimalle kimyasal olucak
Sanırım öyle olcak canım testlerım koyulaşmadan silikleştihayırlısı beklıyorum reglimi
Ay kuzum insAllah olmaz ya5 gündür sürekli silik çıkıyor trstim . Bugun tekrar yaptım dünkünden açıktı. Büyük ihtimalle kimyasal olucak
Sanırım öyle olcak canım testlerım koyulaşmadan silikleştihayırlısı beklıyorum reglimi
Hamilesin canım tebrikler çok sevindimKızlar batım yarın bugün normal gebelik testi yaptım yanlışmı görüyorum yanlış olabilir mi
Daha bat günüm bugun gitsemde bişey diyemezler zaten . Pazartesi gününü beklıcem refl olmazsam ..Doktora gorunmedin mi?
Hayırlısı olsun canım umarım bu defa hayal kırıklığı olmaz.Daha bat günüm bugun gitsemde bişey diyemezler zaten . Pazartesi gününü beklıcem refl olmazsam ..
Hayırlı olsun canım inşallah doğrudurKızlar batım yarın bugün normal gebelik testi yaptım yanlışmı görüyorum yanlış olabilir mi
hayrılısı olsun canım sıkma canını lütfen
Silik çıkmışmıydı sende? Hayırlısı canım tez vakitte Rabbim kısmet etsin inşallah
hayrılısı olsun canım sıkma canını lütfen
Silik çıkmışmıydı sende? Hayırlısı canım tez vakitte Rabbim kısmet etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?