Amin canimYok canım gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı gölge bile çıkmadı, zaten bu ay yumurtlamayı da yakalayamamıştık o yüzden çok umutlanmadım,
Amin çok sağol, rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin, O vereceği zamanı biliyordur ümit kesilmez :)
Canım test yanlış olabilir diye akşam kan vermeye gidicem acile çünkü adet ağrılarım varHamilesin canım tebrikler çok sevindim
Bende de var ya ama benim ilk hamileliyim de böyleydi üzülmüştüm olmadı diye ve sürpris hamileydim şükr kızım geldi. Güzel haberlerini bekliyoruzCanım test yanlış olabilir diye akşam kan vermeye gidicem acile çünkü adet ağrılarım var
İnşallah canım benim çoook sağol. Peki şlk hamileliğinde belirti olarak ne yaşamıştın ne zaman nasıl öğrenmiştinBende de var ya ama benim ilk hamileliyim de böyleydi üzülmüştüm olmadı diye ve sürpris hamileydim şükr kızım geldi. Güzel haberlerini bekliyoruz
Aynen adet sancısı ben adet oluyorum sandım belim ağrıyordu bi de karnım şişmişti canım adet öncesi de şişer ama o zaman daha çok şişti ve yine hamileysem eğer bu ay da öyle şişti karnım bakalım nolacak ben de bekliyorumİnşallah canım benim çoook sağol. Peki şlk hamileliğinde belirti olarak ne yaşamıştın ne zaman nasıl öğrenmiştin
Ikinci cizgi var cnm insAllah saglikli grbeliktir hayırlısı olsunKızlar batım yarın bugün normal gebelik testi yaptım yanlışmı görüyorum yanlış olabilir mi
Canım test yanlış olabilir diye akşam kan vermeye gidicem acile çünkü adet ağrılarım var
Geçti mi adetin canım hiç test yaptın mı bu ayAynen adet sancısı ben adet oluyorum sandım belim ağrıyordu bi de karnım şişmişti canım adet öncesi de şişer ama o zaman daha çok şişti ve yine hamileysem eğer bu ay da öyle şişti karnım bakalım nolacak ben de bekliyorum
Kızlar batım yarın bugün normal gebelik testi yaptım yanlışmı görüyorum yanlış olabilir mi
İnşallah canım şuan tek duam zaten varsa sağlıklı bi gebelik olmasınIkinci cizgi var cnm insAllah saglikli grbeliktir hayırlısı olsun
Geçti yaptım koymuştum buraya seninkinden silik görünmeyecek kadar hem de. Yine yapıcam bakalım hayırlısıGeçti mi adetin canım hiç test yaptın mı bu ay
Evet canım bu akşam kan vericem eşimi bekliyorum şuan. Şuan hamilemisin peki bana umut ol :)Canım pardon sen idrar testinde çizgi görünce kan vermeye gideceksin sanırım
Hayirli olsun :)benim çizgim de boyleydi
Canım sende kan vermeye gitsene erken gebelik mi yapmıştın normal mi ben hiç bakmadım attıysan burayaGeçti yaptım koymuştum buraya seninkinden silik görünmeyecek kadar hem de. Yine yapıcam bakalım hayırlısı
Kesinlikle insAllah oyle olur bnde bat günü yaptim gece 3te test yaptim silik cizgi gördüm öğlesonu kan verdim 4.4 cikti büyük ihtimal kimyasal oldu hayrkisi olsun insAllahİnşallah canım şuan tek duam zaten varsa sağlıklı bi gebelik olmasın
Evet canım bu akşam kan vericem eşimi bekliyorum şuan. Şuan hamilemisin peki bana umut ol :)
Kimyasal olduğu değerin düşüklüğünden mi anlaşılıyo canım nasıl oluyoKesinlikle insAllah oyle olur bnde bat günü yaptim gece 3te test yaptim silik cizgi gördüm öğlesonu kan verdim 4.4 cikti büyük ihtimal kimyasal oldu hayrkisi olsun insAllah
Ay çok sevindimmhamileyim canim Allaha şükür:)
Kimyasal olduğu değerin düşüklüğünden mi anlaşılıyo canım nasıl oluyo
Hadi ya böyle okuyunca bile içim çok kötü oluyo Allah göstermesin gösterenlerede sabır versinKimyasal gebelikte dollenme olur ama bebek yerlesemez
Hcg artacağına bir zaman sonra azalmaya baslar
Ay çok sevindimmkan verdiğinde değerin kaç çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?