- 24 Aralık 2018
- 220
- 607
- 23
- 31
Amin insallah Rabbim kimsenin kucaginj bos birakmasin. Benim demek istedigim gecen ay ben test yaptigimda negatifi gordugum zaman cok uzulmustum stresten 1gun bile gecikmisti bana Allah razi olsun sizler cok yardimci oldunuz (sen Can09e ve maria26) sizin sayenizde toparlandim ve hemen adet oldum ben ailemle bile konusmadigim seyleri sizinle konusabiliyirsa bir gonul bagi olusuyorNeyse canım ben daha bu konu hakkında yorum yapmıycam belki bi sıkıntısı vardır diye düşünüyorum ben hala hakkında hayırlısı olsun inşaallah sağlıklı şekilde alır kucağına
Eveett kızz erken olunca düstü bat :)))) kv demesine göre ne kadar düserse o kadar iyiymis rahim bebek arıyormuş hayirlara vesileee :)günlerimizde ard ardınaaa heee
Benimde 5 Şubat :) inşallah gelmezlerKizlarrr beni de araniza alinnnn bat 3 şubat inşallah da gelmez
Allah razı olsun canımmm ..Inşallah kizlar sizlerin de çok iyıligi oldu Bana umutlandirdiniz heveslendirdiniz yılmak yok dediniz ayrıca çok güzel bilgiler verdiniz anlattınız rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin fazla aratmasin
Evet gerçekten öyle oluyor o kadar iş güç arasında birbirimize vakit ayırıyoruz etrafımda beni anlayacak hiç kimse yok birine tutup ovulasyon testi desem bön bön bakar suratımaAmin insallah Rabbim kimsenin kucaginj bos birakmasin. Benim demek istedigim gecen ay ben test yaptigimda negatifi gordugum zaman cok uzulmustum stresten 1gun bile gecikmisti bana Allah razi olsun sizler cok yardimci oldunuz (sen Can09e ve maria26) sizin sayenizde toparlandim ve hemen adet oldum ben ailemle bile konusmadigim seyleri sizinle konusabiliyirsa bir gonul bagi olusuyor
Banada kürtajdan sonra kardeşine yer açtı dedilerEveett kızz erken olunca düstü bat :)))) kv demesine göre ne kadar düserse o kadar iyiymis rahim bebek arıyormuş hayirlara vesileee :)
Aynısı bugun oldu ablam galiba hamileyim diye sorunca bende bazı bilgiler istedimEvet gerçekten öyle oluyor o kadar iş güç arasında birbirimize vakit ayırıyoruz etrafımda beni anlayacak hiç kimse yok birine tutup ovulasyon testi desem bön bön bakar suratıma
Dualarımız hepinizle olsun insallah, sıkıntı üzüntü stres cok etkiliyor bedenimizi kendini rahatlatmalisin saglicakla gelsin de ,Rabbim yine verir daha cok yeniIlk önce hikayemi yazayım size 6 aylık evliyim çok severek evlendik 28 yaşındayım ilk gece hamile kaldım bebeğim 7 hafta yaşadı kalbi durdu 31 ağustosta kurtaj oldum çok kotu günler geçirdim 5 aydır deniyorum kizlar ovulasyonda yapıyorum daha olmadı bu ay 19 ocakta yumurtlama oldu 3 şubatta adet tarihi dua edelim birbirimize
Bizi en iyi biz anliyoruzAynısı bugun oldu ablam galiba hamileyim diye sorunca bende bazı bilgiler istedim
Onlar ne be dedi
İkimizinki aynı olmus ..Ilk önce hikayemi yazayım size 6 aylık evliyim çok severek evlendik 28 yaşındayım ilk gece hamile kaldım bebeğim 7 hafta yaşadı kalbi durdu 31 ağustosta kurtaj oldum çok kotu günler geçirdim 5 aydır deniyorum kizlar ovulasyonda yapıyorum daha olmadı bu ay 19 ocakta yumurtlama oldu 3 şubatta adet tarihi dua edelim birbirimize
Benimkilere diyorum one be diyorlarEvet gerçekten öyle oluyor o kadar iş güç arasında birbirimize vakit ayırıyoruz etrafımda beni anlayacak hiç kimse yok birine tutup ovulasyon testi desem bön bön bakar suratıma
Kocakarı uydurmaları iste kulak asmamak gerek :)Banada kürtajdan sonra kardeşine yer açtı dedilerbide bacağı içerde kalmıs diyen vardı .. korkmadım değil
Hee hee deyip geççez artık :))Kocakarı uydurmaları iste kulak asmamak gerek :)
Aynısı bugun oldu ablam galiba hamileyim diye sorunca bende bazı bilgiler istedim
Onlar ne be dedi
Ben kimseye anlatmıyorum .Ben bazen anneme anlatmaya çalışıyorum anne bak böyle böyle test var falan diye sonra surat ifadesine bakıyorum kesin içinden bu kız kafayı yemiş gibi cümleler geçtiğini duyar gibi oluyorum susup oturuyorum
Evet bakıyorum birinci gebeliğimde hiç birşey bilmiyormuşum herşey düşükten sonra başladı dediğin gibi hayat şartları herşeyi öğretiyor insanaBen kimseye anlatmıyorum .
Eşim bile blmşyor .
Duysa bu kız bebekle kafayı yedi der
Keşke kimse bilmesee yaa.. bende bilmemek isterdim ama hayat şartları bildirdi ..
Hep gel boşlama bizi :)Burası çok eglenceliymis ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?