oooyyyy siz iyi ki varsınız yamorcivertkedi ben de elcinle ayni tepkiyi verdiiimm mesajini okuyunca ooyyy minnosuum ya dedim:))
Yok canim benimki surekli herseyi arastiriyor kendi ogrenmisSen anlatmissindir :))
Benimki de noldu husran mi dedi ilk yaptigimda yok bu o degil bu gunlere bakiyor dedimdi
Şaka yapıyosun ben zor öğrendim dahaYok canim benimki surekli herseyi arastiriyor kendi ogrenmis
Keske saka olsaŞaka yapıyosun ben zor öğrendim daha
BenÖyle bir gecikme yasayan varsa hazır olsun ilerleyen aylarda inşallah:))
Hurafe canım o bacağı içerde falan tabi deBanada kürtajdan sonra kardeşine yer açtı dedilerbide bacağı içerde kalmıs diyen vardı .. korkmadım değil
Bende kiöseye anlatmıyorum bi eşim bi ben bi siz zaten biliyo bebek yapmaya çalıştığımı :))))) herkes ısrarla düşünün artık yapın falan diyodu bi ara herkesi suaturdum en az 1 sene daha yapmicam zaten şu yeni ev bitain taşınalım öyle yapıcam dediğim için kimse birşey diyemiyorBen kimseye anlatmıyorum .
Eşim bile blmşyor .
Duysa bu kız bebekle kafayı yedi der
Keşke kimse bilmesee yaa.. bende bilmemek isterdim ama hayat şartları bildirdi ..
Hergun mu? Doktorlar genelde gun asiri diyorlar amaBenanlamadığım sekılde geciktim buay bugun 5. Günüm Dr. Bir problem yok regl gelir birkaç güne regl sonrası 10. günden itibaren 17. Güne kadar hergün ilişki dedi bende size söylemiş olayım
Ben de gittim doktora korktum bir de ilk defa oldu niye gecikti diye hiç bir problem yok dedi işte üzerinden geçen 4.ayda hamile kaldım.Benanlamadığım sekılde geciktim buay bugun 5. Günüm Dr. Bir problem yok regl gelir birkaç güne regl sonrası 10. günden itibaren 17. Güne kadar hergün ilişki dedi bende size söylemiş olayım
Biz tembeliz canım yada bizim bebişler aşırı nazlı olacak da ondanoy oyy en güzel konu sahibi misin sen
ayağımı sürüdüm hicbiriniz gelmediniz
e benimki de nazlı olacak o zaman bekletti biraz bizi sıpaBiz tembeliz canım yada bizim bebişler aşırı nazlı olacak da ondan
Aman oğlum zaten çok duygusal tam bir balık burcu bir de bu ikinci nazlı olursa yandık
Bana gülerek gençsiniz hergün ilişki dediHergun mu? Doktorlar genelde gun asiri diyorlar ama
Ay hadi inşallahh yaBen de gittim doktora korktum bir de ilk defa oldu niye gecikti diye hiç bir problem yok dedi işte üzerinden geçen 4.ayda hamile kaldım.
İnşallah tum isteyenlerden güzel hayirli haberler alalım
Bana gülerek gençsiniz hergün ilişki dedi
Haahahha ilk defa bunu duydum insan bikar ya hergun hergun Allah kolaylik versin
Hurafeden ziyade deyim gibi dusundum bacagi icerde kalmis degil de dusugun bacagi icerde olur arkasi cabuk gelir manasindaHurafe canım o bacağı içerde falan tabi de
Benim de düşüğün üstünden 1 yıl geçti acaba rahim mi hazırlanıyor? ne tembelmişSehri321 benim 4 ay sonra oldu sizin daha da erken olsun insallah
düşük yaptığımda da hemen olur dediler üzerinden 8 ay geçti ama bu rahmin hazırlanma tezine daha çok inandim:)
Plan yapmak gibi olmasın ama aslında 3 4 ay sonra olsa daha güzel olur sanki iş açısından oğlumun okulu açısındanSehri321 benim 4 ay sonra oldu sizin daha da erken olsun insallah
düşük yaptığımda da hemen olur dediler üzerinden 8 ay geçti ama bu rahmin hazırlanma tezine daha çok inandim:)
Kiminin hemen oluyor kimini bekletiyor vücutla mi ilgili yaşla mi bilemiyorum..Benim de düşüğün üstünden 1 yıl geçti acaba rahim mi hazırlanıyor acaba ne tembelmiş
Amin inşaallah hayırlısıyla :)Kiminin hemen oluyor kimini bekletiyor vücutla mi ilgili yaşla mi bilemiyorum..
hayırlısı olsun inşallah daha çok bekletmeden hayirlisiyla sağlık sıhhatle gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?