- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Az önce bir topikte gördüm idrarin üzerine çamaşır suyu döküyorsun kabarıp sönmüyorsa gebelik varmış. Bi yapar mısın:)Kontrol icin gitmistim d vit ve demire hcgyi de istettim.. onu bekliyoruz 4 gozle:)
Bi umit ya varsa:)
Aslinda bunuAz önce bir topikte gördüm idrarin üzerine çamaşır suyu döküyorsun kabarıp sönmüyorsa gebelik varmış. Bi yapar mısın:)
Sabah ola hayrola canımmm, beklemek bizim işimizBekliycez bakalim artik:)
Hayırlı olsun canımm ay çok sevindim :))))) ay ne güzrl yaaa artıyor hamişlerrrr :))))) bende belki şubatın sonunda güzrl habet veririm artık :))))))))O zaman yapıcam şimdi :)
Canim e nabizdan ogrenebilirsinDoktor bi sorun görmediyse sıkıntı okmaz canım. Genelde lh ın fsh tan yüksek olmasını istemezler pko belirtisidir. Ultrasonda pko görünümü yoksa ciddiye alıncak bi sonıç değil
Zeybltaslan kuzummm senin aynı bat tarihinde olan arkadaşımız hamıle çıktı .. sen ne zaaman test yapıcaksın
Allah razı olsun canım benim aynen isteyen herkese dua ediyoruzİnşllah canım inanaın dualarımdasınız
insallah @can09e gibi olur bende de ne diyeyim canım. Hayırlısı..
Bnm hemen hemen böyleyken pik oldu cnm 20 günümdü 21. Gun siliklesti herkeste farkli oluyor snrm sende pco faoan var mi cnm
Hepimizden razi olsun canim amin insallah ben ne zaman onu yapsam hep kabul oldu cok sukur seninde kabul olmus cok sukur cok mutluyum yaaa insallah gozyaslarimiz hep mutluluktan olur
Allah razi olsun canim insallahSlm kızlar hamile olanlar bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah benim gibi bekleyenler de en kısa zamanda hamile kalır inşallah
Evveettt yarın kimler test yapıyo bakemmmm
Gecede cikabiliyomus bana 12 gibi yukleniyo demisti saglik ocagindaki kiz canm gece bak mutlaka :)Kontrol icin gitmistim d vit ve demire hcgyi de istettim.. onu bekliyoruz 4 gozle:)
Bi umit ya varsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?