- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Canim 8subat insaallah olmak nasip olmaz
Insaallah canim allah razi olsun tum ölmüşlerin mekani cennet huzurlu olsun insallahBenimde 8 Şubat bugün test yaptım ama çıkmadı, umudum bidaki aya kaldı. Yinede Allahtan umut kesilmez diyorum kırmızıları görmedikçe. Allah rahmet eylesin baban için kuzum, mekanı cennet olsun insAllahGüzel haber alırsında hayırlısıyla inşAllah bize de iletirsin
Hayırlısı canim rabbimden umut kesilmez bol bol dua etmek lazimBenimde 8 Şubat bugün test yaptım ama çıkmadı, umudum bidaki aya kaldı. Yinede Allahtan umut kesilmez diyorum kırmızıları görmedikçe. Allah rahmet eylesin baban için kuzum, mekanı cennet olsun insAllahGüzel haber alırsında hayırlısıyla inşAllah bize de iletirsin
Hadi ya umudunu yitirmek yokk tam gaz yola devammKizlar 0.51 yaziyor gebe degilim yani..
Tek iliski ile bile hamile kalan var ben o günü bulamiyorum galiba :)
Ayy çıkmış mı şaşırdım ya ama olsun bakalım hem daha 4 gün var bekleyelim bakalım hem de üzülmek yok, Rabbim hayırlı zamanda verir inşallahKizlar 0.51 yaziyor gebe degilim yani..
kırmızılar yoksa umut var demektir. insallah gec döllenmedir
Ben de çok ümitli değilim canım çok sürpriz olur gerçekten öyle birşey olursa daha ilk denememiz bu ayAhh kuzum benimde şubat doğumgünüm, hediyem olsun istedim ama benden gelmedi hediyem :) InsAah sana nasip olur canımm.
Evet 0.51 dusundurucu canim kismet bakalim:)Ayy çıkmış mı şaşırdım ya ama olsun bakalım hem daha 4 gün var bekleyelim bakalım hem de üzülmek yok, Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah
Adetin gecti mi cnm seninEvet 0.51 dusundurucu canim kismet bakalim:)
Evet bekleyelim daha umut var hiç belli olmazEvet 0.51 dusundurucu canim kismet bakalim:)
Kuzum ben bugün abinin azını ararım üstü kapalı dedi bana esin iki günde bir içsin hergun fazla gelirmiş dedi niyeki dedim ne var ki içinde dedim dedi delibal zencefil keçi boynuzu bi kaç şey daha vardıda unuttum dedi ben dedim kavanozun üstünde yazıyordur belki numarası ama yokmuş baktım yarın numara sini isticem oranın
hayırlısı kuzum.. demek ki bebisin ekim doğumlu olmak istemediiiKizlar 0.51 yaziyor gebe degilim yani..
Insaallah canim allah razi olsun tum ölmüşlerin mekani cennet huzurlu olsun insallah
Tamam canımm Allah razı olsunYine haber bekliyorum :)
Ayy oyle mi diyorsun aslinda dogru daha 3 4 gun var ama.. neyse ben adetimi bekleyim pasa pasa canim.Evet bekleyelim daha umut var hiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?