• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hep erkek bebek istiyodum evlenene kadar erkekler daha bi güzel görünüyordu gözüme :) şimdi niyeyse kıza daha yatkınm cevremde kız çocuk yok hiç ondan mi bilmiyorum :) kayinvalidemde kız çocuk hastası kızına ve banada aşırı düşkün:)) bana hep diyor yok senin kızın olacak gibi geliyo bana yok rüyamda senin kucağında kız çocuk vardı vs vs :D

Bunu bulmak içi ortak özel mesaja baktım :KK70: gözlerim döndü bulana kadar :KK70: evet yuvarlakmış o durum tuttu :))
senin erkek geliyor bana ya :D
hangi tezlerden çıkardın kızı kuzum
kese konumu, çin takvimi, çirkinleşmem, sadece sol göğüs kararması. kilo alma seklim :D hepsi kız.
hadi gözün aydın kuzum Rabbim sağlıklı bi şekilde senin gibi bi minnoş yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
amiin tuğbacım, Allahım insallah sana da sağlıkla nasip eder🤲🏽
morcivertkedi morcivertkedi canım okuyamadım mesajları cinsiyet belli mi :)
eveeet kız insallah😻
Canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün güzel kızın grubumuzun ablası oldu o 😍
evet hepinizin popisine vurucaz :D sağol kuzum tesekkürler

Aa benimki gibi Bu ay ve önümüzdeki ay da erkek çıkıyor mayista çalışmaya başlaman lazım :D 2 ayi bos gecircen :D :D şaka bi yana Rabbim sagliklisini versin canım ben kız da çok seviyorum erkek de:) gönlüm biraz daha kızdan yana benim herifde erkek istiyor bilmiyorm artık:D

senin erkek geliyor bana ya :KK70:

kese konumu, çin takvimi, çirkinleşmem, sadece sol göğüs kararması. kilo alma seklim :KK70: hepsi kız.

amiin tuğbacım, Allahım insallah sana da sağlıkla nasip eder🤲🏽

eveeet kız insallah😻

evet hepinizin popisine vurucaz :KK70: sağol kuzum tesekkürler
Ay maşallah yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı ❤ senin bütün teoriler tutmuş o zaman :) çin takvimi rus takvimi bana da kız diyo ama kese fasulye gibi ve bebiş kesenin solunda, bakalım bizim ne çıkcak :)

Ay maşallah yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı ❤ senin bütün teoriler tutmuş o zaman :) çin takvimi rus takvimi bana da kız diyo ama kese fasulye gibi ve bebiş kesenin solunda, bakalım bizim ne çıkcak :)
bide hicri ayların ilk 15ine denk geliyorsa yumurtlama kız, son 15ine geliyorsa erkek diyolla :deli:

Back
X