• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün tartırdım 48,4 çıktı 8 ayda 5 kilo almışım evde otura otura..
valal bn 40 lı kiloları ne zaman gördüm hatrlamıorum :D :D :D ilkokul falandr :D
ama bna cok zayıflık gitmiyor 68-69 falanda tam böle balık et oluyom ben :D
mesela profile koyduugum resim varya şimdi orda 72 kg falanım evlenirkende 70 tim.
hiç 55 falan olma hayalim yok olamamda zaten :D tatlıyı falan cok seviyorum :confused:

En kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim size de bizede inşAllah kuzum. Bende senin yaşlardayım. Ama ne kadar genç de olsa insan isteyince başka oluyor bence be kuzum. :) Rabbim duysun sesimizi de nasip etsin hayırlısıyla inşAllah bizlerde arkadaşlar gibi cinsiyet tahminlerine gelelim :)
Insallah canim insallah. Yas faktoru bizim icin avantaj tabi ki. Ama gecen zamanda yasananlari degistirmedigi gercegi de asikar. Kismet diyelim, hayalim zaten kk da bayram edicem. 🤣

bat gününe ne kadar var ? Bide ne okudum biliyor musun yerleşme anında vücut direncini kaybediyormuş , griple beraber gbeliğini öğrenen çok olmuş 🙂 acaba bizde:110:
Bende bu yil ilk defa grip oldum benim de bebek yerlestigi zamana denk geldi bir arkadas bana aynisini dedi dogru cikti insallah sizde de tutar

Back
X