- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.336
- 748
Aynı ben, 10 dk da bir saate bakıyorum haliyle geçmiyorAl benden de o kadar kuzu gözüm saatte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı ben, 10 dk da bir saate bakıyorum haliyle geçmiyorAl benden de o kadar kuzu gözüm saatte![]()
Hemşireydim bir zamanlar, mesleği bıraktım özel sektörde bir firmadayım kuzumSen ne iş yapıyorsun kuzum?
Gözün aydn koalam Rabbim kuacagnaa almayı nasip etsnn Allahım böylee yazmış kuzmm ne elimden birşey geliyor nede üzülmemek Elde daha demin gözyaşlarımı sildim de geldim siteye Amaa ne kadar ağlarsam Ağliyim gelmeyecek BiliyorumKuzum sakin üzülme inş Bi sonraki ay
sormayın kızlar yemeğin yanındada ayran içtim uyukluuyom resmenAynı ben, 10 dk da bir saate bakıyorum haliyle geçmiyor![]()
Bacım senin zaten uykun vardı niye ayran içtinsormayın kızlar yemeğin yanındada ayran içtim uyukluuyom resmen
daha 2 saat var çıkmama
benim 1 saat kaldısormayın kızlar yemeğin yanındada ayran içtim uyukluuyom resmen
daha 2 saat var çıkmama
Yine revirde falan mı duruyorsun yoksa tamamen farklı bir iş mi yapıyorsun? Hemşirelik de zor meslek ya.. 2 haftadır hastanede epey inceleme fırsatım oldu. Onca işe rağmen yine de gayet güler yüzlü olabilenlere helal olsun diyorum. İnsanlarla uğraşan her meslek çok zor..Hemşireydim bir zamanlar, mesleği bıraktım özel sektörde bir firmadayım kuzum
Yine revirde falan mı duruyorsun yoksa tamamen farklı bir iş mi yapıyorsun? Hemşirelik de zor meslek ya.. 2 haftadır hastanede epey inceleme fırsatım oldu. Onca işe rağmen yine de gayet güler yüzlü olabilenlere helal olsun diyorum. İnsanlarla uğraşan her meslek çok zor..
hahahhaahahaBacım senin zaten uykun vardı niye ayran içtin![]()
Çıkmana varmış daha kendine bir sade gayfe yaphahahhaahahaay ne güldüm
kız ne bilim akşama yine uyuklıcam anlaşılan
adam beni boşıcak![]()
keşke benmide 1 olsabenim 1 saat kaldı![]()
45 dk an itibariylekeşke benmide 1 olsa![]()
tamam söz yapcamÇıkmana varmış daha kendine bir sade gayfe yapBugün adamı ayartıcaksın sen aa uyumak yasak
![]()
Ha şöyle, adamı cezbet sonra uyursun iç gayfenitamam söz yapcam
su uyur yumurtlama günü yaklaşan gamzeli uyumaz![]()
Yakın mısın bacım getireyim sana? Nerdesin?offf ovülasyon testi almadım ama içim içimi yiyor benden adam olmaz![]()
değiliz kuzum küçük bir şehirdeyim düşünmen yeter sağolYakın mısın bacım getireyim sana? Nerdesin?
Yakın olsak vallahi getirirdim tühdeğiliz kuzum küçük bir şehirdeyim düşünmen yeter sağol![]()

yok interntten alırım sorun değil de güya karar almıştım bu ay kafam rahat olcak test falan yapmıcam diye yine aklımdan çıkaramadımYakın olsak vallahi getirirdim tüh![]()