iki doktor deyince ben sık doktora gitmek diye düşündüm ama bence hamileliğin tadını çıkarmak lazım çünkü sonrası cok daha zorCanım yanlış aktardım sanırım mesajımdaben ultrsna bile 7. Haftaya randevu aldim 2 kez de kan baktrdm bu konuda dusuncelrm çok katı aslında. Sık doktra gtme anlamnda sormadım
Canım ben gece bir şey yesem onu daha asitli bir şekilde çıkarıyorum yani leblebi filan işe yaramıyor malesef. Hele ki ilk uyandığımda hiçbir şey yememem lazımbende çıkarma yok canım ama sürekli mide bulanatısı yaşıyorum .beyaz yada sarı leblebi denedinmi canım çok iyi geliyor bulantıya ben gece çok uyanıyorum uyanınca leblebi yeyip yatıyorum . inşallah geçer canım bulantılarımız neyseki sebebi güzel.
ben çarşamba günü kontrole gidicem tekrar sen nezman gidiyorsun canım
ben de su an 7 haftalık hamileyim kasık ağrım yokHmm tamam canım o zaman teşekkür ederim normal de ağrım vardı bir kaç gündür yok da o yüzden sordum
Merhaba, hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah:) ben keseyi 5+3’te gördüm kalp atışını da 6+2’de.Merhabalar arkadaşlar... Öncelikle Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...bende şu an 5.haftamdayım ve nasip olursa 2. evladım olacak..Bir tane 3 buçuk yaşinda oğlum var ama sanki ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım ve de tedirginim..sizler kaçinci haftanızda doktora gittiniz ve keseyi gordunuz?
Merhaba, hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah:) ben keseyi 5+3’te gördüm kalp atışını da 6+2’de.
Merhaba Hoşgeldin. Benim de 2015 mayıs doğumlu bir kızım var. Ve ben de bunda çok heyecanlıyım. Ve kızımdan tamamen farklı bir hamilelik geçiriyorum. Ben 7+2 de gittim hem kesenleri hem kalp atışlarını duydum kuzuların. Darısı sana inşallahMerhabalar arkadaşlar... Öncelikle Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...bende şu an 5.haftamdayım ve nasip olursa 2. evladım olacak..Bir tane 3 buçuk yaşinda oğlum var ama sanki ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım ve de tedirginim..sizler kaçinci haftanızda doktora gittiniz ve keseyi gordunuz?
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..
Merhaba Hoşgeldin. Benim de 2015 mayıs doğumlu bir kızım var. Ve ben de bunda çok heyecanlıyım. Ve kızımdan tamamen farklı bir hamilelik geçiriyorum. Ben 7+2 de gittim hem kesenleri hem kalp atışlarını duydum kuzuların. Darısı sana inşallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun dikkat et kendine
İnşallah hayırlısıyla görürsün:) Allah bağışlasın oğlunu da :)İnşallahhh çok tesekkür ederim :) Nasip olursa 2. çocuk olacak ama hala çook acemiyim :) oğlumda yaşadığım herseyi unutmuş durumdayım. Bende çarşamba gunune randevu aldım inşallah en azından keseyi görebilmeyi ümit ediyorum.
Ah canım ya çok geçmiş olsunKızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..
Canım hoşgeldin:) öğrenir öğrenmez gittim doktora 3haftalıktı. 4.haftada keseyi gördükMerhabalar arkadaşlar... Öncelikle Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...bende şu an 5.haftamdayım ve nasip olursa 2. evladım olacak..Bir tane 3 buçuk yaşinda oğlum var ama sanki ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım ve de tedirginim..sizler kaçinci haftanızda doktora gittiniz ve keseyi gordunuz?
Hoşgeldin canım ne güzel olmuş doğal yoldan Allah nasip etmiş tüp bebek stresini yaşatmamış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniMerhaba arkdaslar
Bende yeni ogrendim hamile oldugumu. 4+2 deyim allah nasip ederse carsamba gunu keseyi gormeye gidecegim. Herkese sevgiler insallah saglikla kucagimiza aliriz.
1.5 yil ugrastik olmadi. Kasimda asilama yaptik tutmadi. Ocakta izne ayrilip tup bebege baslama karari almisken aralikta rabbim yuzumuze bakti hamd olsun
Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun. Cok surpriz oldu gercekten. Insallah allah tamamina erdirir. Yavrusunu kucagina almak isteyen tum anne adaylarina cani gonulden dua ediyorum. SevgilerHoşgeldin canım ne güzel olmuş doğal yoldan Allah nasip etmiş tüp bebek stresini yaşatmamış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Merhaba canım benim de 6’ye girince başladı yarın 8.haftaya giriyoruz arada bir azalır gibi oldu ilaç vermişti doktor ama sonra yine arttı ben anlamıyorum ve başa da çıkamıyorum akışına bıraktım artık. Şu an gidip serum taktırmakla evde yatmak arasındayım. Çok halsiz düştüm iki gündür sürekli yatıyorum. Tek öğrendiğim şey bir şey yemeden önce kusacaksın yedikten sonra kusarsan boğazın ve yemek borun asitten mahvoluyor ertesi güne kadar kendine gelemiyorsun.Kizlar merhaba 6.hafta itibari ile bulantilarim basladisizde durumlar ne ve nasil başa cikiyorsunuz?
Hay Allah bende korkuyorum gittikçe artacak diye pazartesi ilac yazdirayim diyorum eczaneden recetesiz satin alamadjm ilaciMerhaba canım benim de 6’ye girince başladı yarın 8.haftaya giriyoruz arada bir azalır gibi oldu ilaç vermişti doktor ama sonra yine arttı ben anlamıyorum ve başa da çıkamıyorum akışına bıraktım artık. Şu an gidip serum taktırmakla evde yatmak arasındayım. Çok halsiz düştüm iki gündür sürekli yatıyorum. Tek öğrendiğim şey bir şey yemeden önce kusacaksın yedikten sonra kusarsan boğazın ve yemek borun asitten mahvoluyor ertesi güne kadar kendine gelemiyorsun.
İnşallah hafifler canım ya stres yapma kusma isteği geliyorsa da kendini tutmaya çalışma kusunca rahatlıyor insan. Yediklerin midende kalıyorsa sıkıntı yok. Ben de sabah 1 kere kusuyorum sonra azar azar yemeye çalışıyorum onlar çıkmıyor çok şükür ama yine de kilo vermişim.Jay
Hay Allah bende korkuyorum gittikçe artacak diye pazartesi ilac yazdirayim diyorum eczaneden recetesiz satin alamadjm ilacikusma olmad bende ama surekli bulaniyor napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?