Geleceğin fena kaynanası olacak He. Bende evlendirmem gibi ya böyle gözümün önünden ayrılmasın istiyorum. Okula gönderince de kapıda beklerim herhalde :))
Ama gün geçtikçe içimdeki sevgisi artıyor oğlumun. Öpmeye doyamıyorum. Odasını ayırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Hala gece 2 den sonra bizim. Yatakta yatıyor. Üstüne öğlen bazen üstümde uyuyor. Kıyıpta yerine yatiramiyorum. Ama bazende çok sinirleniyorum. Kızıyorum ama sonra da kızdığım için üzülüyorum :)
Geleceğin fena kaynanası olacak He. Bende evlendirmem gibi ya böyle gözümün önünden ayrılmasın istiyorum. Okula gönderince de kapıda beklerim herhalde :))
Ama gün geçtikçe içimdeki sevgisi artıyor oğlumun. Öpmeye doyamıyorum. Odasını ayırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Hala gece 2 den sonra bizim. Yatakta yatıyor. Üstüne öğlen bazen üstümde uyuyor. Kıyıpta yerine yatiramiyorum. Ama bazende çok sinirleniyorum. Kızıyorum ama sonra da kızdığım için üzülüyorum :)
Benim yaz sonuna geçirmiş olmam lazım artık çünkü. Bizimle yatarken yastıklarımızın üstünde yatıyor. Ayağıyla yüzüme vuruyor sürekli bu böyle olmaz yani :))
Benim yaz sonuna geçirmiş olmam lazım artık çünkü. Bizimle yatarken yastıklarımızın üstünde yatıyor. Ayağıyla yüzüme vuruyor sürekli bu böyle olmaz yani :))
Bir sorum olacak kızlar yatağına tek başına yatırıp kendi kendine uyumasını öğreten var mı? Nasıl yaptınız? Benim oğlum bana sarılıp uyuyor ama park yatağa sığmak zor oluyor. Nasıl tek başına yatırıp uyumasını öğreticem bilmiyorum.
Selamlar birlikte oynayan cocugu opup basiniza koyun valla sabahtan beri ugrasiyorum yok ilgisini çekemedim bir türlü kartlar, hareketli kitaplar, legolar, parmak kuklalar yok yani surekli dolanmak heryeri kurcalamak tehlikeli ne varsa yapmak istiyor. Hele o pimapen kapıları acik görmesin carparak kapatiyor güvenlik falan ise yaramiyor aklim cikiyor parmaklari kopacak diye
Bilmiyorum cok zor bir cocuk oluyor zaman gectikce fazla inatci huysuz
2 yasında cocuga zaten o hareketli kitaplar parmak kuklalar islemiyor,kesin bilgi yayalım.
Zaten o kuklayla flaan bi influcerların cocukları duruyor
Bizimkiler alıp suratmıza fırlatıyorlar direk
Slm kızlar
Soran olursa eylül 1 e gün sayıyordu dersiniz
Sanırım kresin kapısına bırakıp kacacagım cocugu arkama bakmadan(analık gibi analık)
2 yas inadıyla ben artık basa cıkamıyorm
Yemicem,uyumucam,dısarı cıkalım,markete gidelim,biyere gidince yürümücem kucagına al.
Cocuk değil Elyn dogurmusum dediğim bi noktadayım artk
Yalnız değilim biliyıorm evet