Bir okulla anlaştık kayıt yaptırdık, ne yazık ki istediğim gibi açık alan aktivitesi vs olan bir yer degil, sınıfta takilacaklar gibi görünüyor

En ucuz versiyon 3 tam gündü ona yazdırdım.
Ümraniye de bir oyun grubu buldum, oraya götürüyorum etkinlik takvimi yayınlanınca seçip kayıt oluyorum, 10 ders paket aldım 1k ya.
Aynı yerde akıl oyunları grubu açıldı ona da kayıt yaptırdım, haftada 1 olacak 4 haftalik program.
Burakardaki sorun bence şu; aylardan bağımsız olarak bazı çocuk konsantre olup otururken diğeri geziyor, grup ortak noktada bulunamıyor ve bu sebeple bence verim alınamıyor. Yada ben çok eski kafalık kaldım

ders varsa oturun kardeşim

akıl oyunlarında 7 çocuk vardı mesela ama bir türlü baslatamadilar ikisi durmadı hiç. Onları evlerine uğurladılar öyle başladılar ki yine 2 tanesi çok katılmadı.
Benimki hızlı sıkılıyor, x i yapalım yaptık bitti sonra? Herkes bitirmemiş dur ben bunları havaya atayım

sosyopat yetiştiriyorum sanki
Bu arada ilk 5 gidişte ben dışarda durdum genelde, çoğunluk anne çocuğuyla içerde durdu. Aha dedim sonunda okula götürüp me time yapabileceğim zamanlar mi başladı derken son 2 seferdir beni içerde istiyor

evladım ya ayrisiyor mu bağlanıyor mu anlamıyorum da bu tanimlamalardan a bi kazık yediğim belli du bakalım