2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldi :110: Ama başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?
Ben de bakıyorum hatta artık yavaştan almam lazım, bayramdan sonra tatile gideceğiz bir aksilik olmazsa ama içime sinecek bir tane bulamadım.
Çok uçuk fiyatlar 5 gün giyeceğim altı üstü, değiştirmelik de 1 tane alayım desem ohhooo :KK57:

Zaten adam akıllı tatlı bişey yemek ama salı günü biraz abarttım pirinç pilavı kola hamur işi çarşambada yükleme yapıldı oda yüksek cıktı 2ci sefer yükleme yaptırmak bebeğe zarar vermez deme o aklıma takıldı smdi

Hiç bilmiyorum canım,benim doktorum 100lük yaptırmadı ama senin ki yapmak istemiş.Bence doktoruna güven.Bir zararı olsa yaptırmazdı herlde.

B bilgevisne kontrolün nasıl geçti?
cok sukur iclalcigim, bebegin kalbi mis gibi masallah. bir sorun yokmus sansıma cocuk kardiyolog 36 yasında anne olmus nasıl rahatlattı beni anlatamam, benzer durumlar yasayınca insan guzel hikayeler duymak istiyor.

cumleten sagolun arkadaslar gecmis olsunlara.

I ikuayko ilkecigim iste abs devreye girmedi, gec kaldım frene basmakta. hic anlayamadım trafigin yavasladıgını ve evet birinci kural akıl baska yerdeyken odaklanmak zor.

Freshh Freshh freshcigim takibim universite hastanesinde, bursanın dısında neredeyse hastane, isyerim dosab'da, sanayi bolgesi o da sehrin dısı. toplu tasıma eziyet arkadasım, biraz mecburiyetten benimki, kafamı toplayamadıgım zaman gecmeyecegim direksiyon basına. ders oldu.

peridrol84 peridrol84 peridrolcugum benim ilk kazam cocuklarla, yani surtturme cop kutusu devirme, park ederken hafif carpma filan haric. cocukların paniklemesi acayip bir seymis:( sakin ol kızım sakin ol kızım diye diye bir hal oldum. annesinin kızı vaveylacı benimki:)

K ktphncanne aynen dedigin gibi valla, ilk kaza ilk sok boyle oluyormus demek ki.

Daha neler canim ic kolani aaa ne abartiyoruz yahu kola meselesini. Hamilelikten once elimi surmedigim kola bana oooooyle iyi geliyo ki. Her gun degil elbette ama haftada 1/2 kez iciyorum. Cok abartmamak lazim, hem yemeyi icmeyi hemde yememeyi icmemeyi :)

Ay bunu duyduğuma aşırı sevindim. Ben hamilelikten önce belki heeer gün içerdim, şu an o kadar özlüyorum ki. İçeceğim ara uleyn. :KK62:

Kızlar hamile mayosu bakıyorum, 2 tane Pierre cardinde beğendim 239 tl , biri mayo diğeri tankini. mayo sevmiyorum dogumdan sonra bi daha giymeyeceğimi düşünürsek pahalı geldi :110: Ama başka da beğenemedim, siz bakıyor musunuz var mı beğendiğiniz?

Bu kadar şık olsun istemezsen ben Defacto'dan aldım. :KK15:

Eklentiler

• K6998AZ_19SM_BK27_01_01.webp
    K6998AZ_19SM_BK27_01_01.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 21
Sıcaktan herhalde çocuk bayıldı icerde:)
Yada yeri daraldı herhlde diyorm
:KK51:
Evde genelde soyleyim

Pamusumun kardesi olcak Mutlu' cuk gelcek hadi hareket etsin Mutlu' cuk
Mutluuu hadi hareket ettttt
Ana sözü dinlesene lan!?
Mutluuuu doveriz seni hadi hareket et

Kızlar selam ben normalde özele gidiyorum ama bu şeker yüklemesini develette yaptırıcam kadın doğumcuya gidiyoruz orda mı yapıyorlar dahiliye falan mı ilgileniyor pek bildiğim bir mevzuu değil de

Mayoyu begendim benim normalde giydigime benziyor ama cidden bir kere giymek icin baya pahali. Ben bikini giyiciim :rolleyes:

Slm kızlarr
Dunden beri bizim hareketlerde azalma var ya:KK43:
Korkumdan saçma sapan ruylar gördüm butun gce:KK43:
Canım gün içinde yediklerimizden den tutta duygu değişimlerimiz bile etkiliyor bebekleri endişelenme bnm de bir kaçgun önce dürtüyordum ki hareket etsinler hissedeyim diye dünden beri de bi rahat vermediler sürekli bicir bicirlar :D endişelenip stres yapma ki bebiste huzurlu olsun

Back
X